str_replace & INSERT

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michel

Michel

25/01/2010 15:49:00
Quote Anchor link
Ik ben al een tijdje aan het zoeken maar kan het niet vinden,
Ik wil mensen AUTOMATISCH straffen voor spam en scheldpartijen via mijn SMS systeem
Dus als er iemand scheld of mijn leden spamt met reclame moet die persoon een ban krijgen via
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
mysql_query("UPDATE gebruiker SET SMSBAN=foreverlol WHERE blabla=dieja ");
?>

Nu hoop ik en vraag ik me af of dat via str_replace of preg_replace mogelijk is?
of is er een andere manier wat deze actie mogelijk maakt...

BIG THNKS
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 16:34:19
 
Niels K

Niels K

25/01/2010 15:52:00
Quote Anchor link
Wat wil je nu precies? Die woorden vervangen door **** ? Het is mijn niet helemaal duidelijk wat jij nu wilt..
 
Michel

Michel

25/01/2010 15:54:00
Quote Anchor link
nee wil een query uitvoeren

dat die tekst vervangt voor *** dat snap ik, maar ik wil een query uitvoeren dat die meteen een ban krijgt nadat die een tekst geplaatst heeft wat niet toegestaan is...
 

25/01/2010 15:58:00
Quote Anchor link
Ga dan eerst een ban systeem maken dat draait op je database. Daarna kun je met preg_match of dergelijke de woorden opsporen. Wanneer ie dan iets vind, zet je in de database dat die persoon gebant word, voor bepaalde tijd, of voor altijd.

Volgende keer zoals niels al zei graag beter duidelijk maken wat je wilt. Want ik zie dit als een aanvraag, of iemand dat voor je kan maken. En niet als hulp vraag.
 
Michel

Michel

25/01/2010 16:00:00
Quote Anchor link
Voorbeeld :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
// deze werkt wel...

$wat = preg_replace('/kut/', "****",$wat);


// maar ik wil zoiets, maar deze werkt dus niet hahah

$list[tekst] = preg_replace('/kut/', ""mysql_query("UPDATE `data` SET ban=eigenshuld WHERE name='stakker'");,$list[tekst])
?>


thnks
 
Michel

Michel

25/01/2010 16:03:00
Quote Anchor link
nou niks aanvraag...
ik vraag om hulp...

maar ban systeem maken dat draait op je database...
daar ga ik me maar effe in verdiepen..
thnks
 
Niels K

Niels K

25/01/2010 16:04:00
Quote Anchor link
Wacht ff, ik denk dat ik begin te snappen wat je bedoelt.

Je wilt dus controleren of er worden in zitten die niet zijn toegestaan. Zoja dan een query uitvoeren.

Of heb ik dat mis?
 
Pepijn

Pepijn

25/01/2010 16:09:00
Quote Anchor link
ip_ban.inc.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
class IP_ban {
    public $Filename = NULL;
    
    function
__construct($Filename) {
        $this->Filename = $Filename;
    }
    function
Ban_IP($IP, $Hours_banned) {
        $Expire_date = mktime(date('H')+$Hours_banned,date('i'),date('s'),date('m'),date(d),date('Y'));
        
        $Content = @file_get_contents($this->Filename);
        $Handle = fopen($this->Filename, 'w+');
        $Content = $IP."\t".$Expire_date."&\r\n".$Content;
        fwrite($Handle, $Content);
        
        fclose($Handle);
    }
    function
Is_banned($IP) {
        $Now = time();
        
        $Handle = @fopen($this->Filename, 'r');
        $Content = @fread($Handle, filesize($this->Filename));
        $Content = strstr($Content, $IP);
        if($Content === 0) {
            return 0;
        }

        else {
            $Content = str_replace($IP."\t", '', $Content);
            $Content = explode('&', $Content);
            $Expire_date = $Content[0];
            if($Now > $Expire_date) {
                return 0;
            }

            else {
                return 1;
            }
        }
    }    
}

?>

index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
require('ip_ban.inc.php');
if(!strstr($tekst, $scheldwoord))
{

    $tekst = str_ireplace($scheldwoord, '***', $tekst);
    $IP_ban = new IP_ban('blacklist.txt');

    //Ban een IP: Ip, x aantal uur.
    $IP_ban->Ban_IP($_SERVER['REMOTE_ADDR'], 5);
}


?>

Maakt gebruik van mijn class, deze kan je hier vinden:
http://phphulp.nl/php/scripts/1/1737
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Michel

Michel

25/01/2010 16:11:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 25.01.2010 16:04:
Wacht ff, ik denk dat ik begin te snappen wat je bedoelt.

Je wilt dus controleren of er worden in zitten die niet zijn toegestaan. Zoja dan een query uitvoeren.

Of heb ik dat mis?


nee dat heb je zeker niet mis niels
dat is precies wat ik bedoel haha thnks

maar ik wil dus voor het smsen een ban uitvoeren, geen IP ban
maar gewoon 10 minuten niks kunnen plaatsen, ik hoef alleen een query te hebben wat de ban start zoals ik boven zelf vermeld...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel
 
Niels K

Niels K

25/01/2010 16:14:00
Quote Anchor link
Aha,

Lees de reactie van pepijn eens;)
 
Michel

Michel

25/01/2010 16:14:00
Quote Anchor link
ja dat is hem pepijn!!!

dikke thnks :D
 
Michel

Michel

25/01/2010 16:56:00
Quote Anchor link
nee dat is hem niet hahaha
ik zoek wel iets anders
 
Pepijn

Pepijn

25/01/2010 17:13:00
Quote Anchor link
wat mankeert er aan dan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.