Stukje Value Readonly zetten in Tekstvak?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michel

Michel

21/06/2006 09:43:00
Quote Anchor link
Weet iemand of het mogelijk is om een tekstvak in een FORM een stukje op readonly te zetten


Er moet bijv. aan het begin de waarde <gelocked>01</gelocked>en daarna een stukje zijn dat je zelf kan invullen <zelfinvullen>subgroep</zelfinvullen>

Heeft iemand hier een idee voor ?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 15:38:39
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/06/2006 09:48:00
Quote Anchor link
2 textboxen maken dus
<input type="text" DISABLED>
<input type="text">

Wat jij wil is mischien mogelijk met javascript. Echter als het van vitaal belang is op je site raad ik je af het te gebruiken omdat het uitgeschakkeld kan worden
 
Michel

Michel

21/06/2006 09:51:00
Quote Anchor link
Hmmm als ik die 2 tekstboxen de zelfde naam geef dan worden ze ook samengevoegd als ik het goed snap ?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/06/2006 09:58:00
Quote Anchor link
Nee dit klopt niet. Dan pakt hij alleen de laatste waarde.

Je kan wel :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<form method="POST">
       <input type="text" name="1" value="01" DISABLED>
       <input type="text" name="2">
       <input type="submit" name="submit" value="submit">
</form>
<?php
if (isset($_POST["submit"]))
{

       $waarde = $_POST["1"];
       $waarde .= $_POST["2"];
       print $waarde;
}

?>


Dit doen. Ik denk dat dit de makkelijkste manier is om te doen wat jij omschrijft.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Michel

Michel

21/06/2006 10:07:00
Quote Anchor link
Dankjewel!!:) Hij werkt!!:P
 
Eris -

Eris -

21/06/2006 10:09:00
Quote Anchor link
diabled != readonly en je kan beter readonly nemen...
 
Bo az

Bo az

21/06/2006 11:30:00
Quote Anchor link
En leer je zelf aan om het zo te doen:
readonly="readonly"
(met het oog op xHTML)

Edit: suffe typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.