style.css + javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jacques

jacques

03/06/2009 23:40:00
Quote Anchor link
Hoi,

Normaal voeg je javascript rechtstreeks toe in de pagina.
Is dit ook mogelijk via een css.style java te gebruiken?

Thx.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 21:39:07
 
Justin S

Justin S

03/06/2009 23:41:00
Quote Anchor link
Dus in een CSS file javascript te includen? of andersom?
 
Jacques

jacques

03/06/2009 23:57:00
Quote Anchor link
Ik bedoel onderstaande in een apparte file zetten:
<script language="JavaScript1.2">

/*
Disable right click script II (on images)- By Dynamicdrive.com
For full source, Terms of service, and 100s DTHML scripts
Visit http://www.dynamicdrive.com
*/

var clickmessage="Right click disabled on images!"

function disableclick(e) {
if (document.all) {
if (event.button==2||event.button==3) {
if (event.srcElement.tagName=="IMG"){
alert(clickmessage);
return false;
}
}
}
else if (document.layers) {
if (e.which == 3) {
alert(clickmessage);
return false;
}
}
else if (document.getElementById){
if (e.which==3&&e.target.tagName=="IMG"){
alert(clickmessage)
return false
}
}
}

function associateimages(){
for(i=0;i<document.images.length;i++)
document.images.onmousedown=disableclick;
}

if (document.all)
document.onmousedown=disableclick
else if (document.getElementById)
document.onmouseup=disableclick
else if (document.layers)
associateimages()
</script>

En dit includen in de pagina zodanig dat de functie niet zichtbaar is in de broncode.

Thx.
 

04/06/2009 07:33:00
Quote Anchor link
In een .js bestandje zetten
 
Aaa Trump

aaa Trump

04/06/2009 07:33:00
 
Joey Drieling

Joey Drieling

04/06/2009 07:38:00
Quote Anchor link
Waarom mag niemand dat zien en warom blokeer je rechter muisknop niet doen en je kan javascripts niet verstopen als ik effe zoek door je bron css en js files vind ik het uiteindelijk toch wel
 
Aaa Trump

aaa Trump

04/06/2009 07:42:00
Quote Anchor link
Wie zegt er dat hij de rechtermuisknop daarvoor wilt gebruiken?
 
Joey Drieling

Joey Drieling

04/06/2009 07:46:00
Quote Anchor link
Staat er tog egt disable right click om images
 
Aaa Trump

aaa Trump

04/06/2009 07:49:00
Quote Anchor link
Ow, das best skit jah!
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

04/06/2009 08:04:00
Quote Anchor link
lol! je kan het doen. het is overbodig, maar het kan...

dan is het:

<script type="text/javascript" src="je_externe_file.js"></script>

en dan haal je wat je nu hebt, alles tussen de <script></script> tags weg, en dat zet je in dt bestand.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.