stylesheet werkt niet met FF

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rrrrrrromia

rrrrrrromia

22/01/2006 14:26:00
Quote Anchor link
Dit heeft niet echt met php te maken, maar ik gebruik een stylesheet die wel werkt met IE, maar niet met Firefox. Hoe komt dat? Hier is wat ik gebruik:

<style type="text/css">
<!--
body {
{scrollbar-face-color: #E96C40;
scrollbar-shadow-color: #E32D1D;
scrollbar-highlight-color:#E32D1D;
scrollbar-3dlight-color: #E32D1D;
scrollbar-darkshadow-color:#E32D1D;
scrollbar-track-color: #E32D1D;
scrollbar-arrow-color: #E32D1D;
background-color:#E32D1D;
font-family: tahoma;
font-size: 9px;
}

table { background-color:#E96C40;
border-bottom:1pt solid #E96C40;
}

.side { background-color:#E96C40; }

.small { font-family: Tahoma;
font-size: 7px;
text-align: center; }

body, div, td, html, font, p {
color:#E32D1D;
font-family: tahoma;
font-size: 9px;
text-align:justify;
line-height: 12px;
letter-spacing: 0px;
}

A:link, A:active, A:visited {
color: #E32D1D;
font-weight: bold;
text-decoration: none;
cursor: none;
}

A:hover {
color: #ffffff;
font-weight: bold;
text-decoration: none;
cursor: none;
border-bottom: #E32D1D 2px dotted
}

input, textarea, option, select {
background-color: #E96C40;
font: 9px tahoma;
color: #ffffff;
letter-spacing: 1px;
border: 1px solid #E32D1D;
padding:2px; }


h2 {
font-family: Tahoma;
font-size: 9px;
color: #E32D1D;
letter-spacing: 0px;
word-spacing: 2px;
border-bottom: 1px solid #E32D1D;
background-color: #E96C40;
text-align: left;
line-height: 13px;}

.h2 {
font-family: Tahoma;
font-size: 9px;
color: #E32D1D;
letter-spacing: 0px;
word-spacing: 2px;
border-bottom: 1px solid #E32D1D;
background-color: #E96C40;
text-align: left;
line-height: 13px;}
.h2b {
font-family: Tahoma;
font-size: 9px;
color: #E32D1D;
letter-spacing: 0px;
word-spacing: 2px;
border-bottom: 1px solid #E32D1D;
background-color: #E96C40;
text-align: justify;
line-height: 13px;}

i{
color: #ffffff;
line-height: 12px;
letter-spacing: 0px;
font-family: Tahoma;
font-size: 9px;
}

b{
color: #ffffff;
line-height: 12px;
letter-spacing: 0px;
font-family: Tahoma;
font-size: 9px;
}

u{
color: #E32D1D;
line-height: 12px;
letter-spacing: 0px;
font-family: Tahoma;
font-size: 9px;
}

#pngIE {
fillter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src=images/site/guestbook.png');
background-repeat:no-repeat;
}

#pngFF{
background-image:url(images/site/guestbook.png);
background-repeat:no-repeat;
}

-->
</style>
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 01:53:40
 
DaeDaluz

DaeDaluz

22/01/2006 14:36:00
Quote Anchor link
http://jigsaw.w3.org/css-validator/

Hiermee kan je je CSS laten valideren, kijk er is naar misschien vind je je antwoord er.
 

22/01/2006 14:40:00
Quote Anchor link
IE kan van elke berg rotzooi een plaatje van maken.

Maar nu een paar fouten:




    Ook voor de rest door de validator halen die hierboven wordt genoemd.
    Gewijzigd op 22/01/2006 14:41:00 door
     
    Barman V

    Barman V

    22/01/2006 14:56:00
    Quote Anchor link
    Net als de filterfunctie werkt in FireFox ook niet.
    B.v.
    fillter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src=images/site/guestbook.png');

    Het is zeer bekend dat IE anders is dan Firefox op het gebied van CSS.
     
    Winston Smith

    Winston Smith

    22/01/2006 14:59:00
    Quote Anchor link
    Als je je scrollbar en andere IE-typische dingen wilt houden, kan je ook gewoon 2 stylesheets maken. Eéntje voor FF en andere browsers, en ééntje voor IE.

    Later kan je dan een regeltje maken om te kijken met welke browser wordt gesurft en daarop de stylesheet aanpassen.
     

    22/01/2006 16:23:00
    Quote Anchor link
    Over de filter zegt ie dit(terecht, hoort niet bij de CSS2 Standaard)

    Parse Error - DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src=images/site/guestbook.png');
     
    Rrrrrrromia

    rrrrrrromia

    23/01/2006 02:50:00
    Quote Anchor link
    bedankt iedereen
     
    Jeroen Spaans

    Jeroen Spaans

    17/09/2007 16:54:00
    Quote Anchor link
    klopt het dat in firefox de function dotted niet werkt, want ik krijg daar vierkantjes mee
     
    Kalle P

    Kalle P

    17/09/2007 17:06:00
    Quote Anchor link
    dotted is vierkantjes. Voor rondjes als border zal je een rondje moeten maken als plaatje en die laten repeaten.
     
    Jeroen Spaans

    Jeroen Spaans

    17/09/2007 17:08:00
    Quote Anchor link
    in IE maakt die der anders wel rondjes van
    Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
     
    Frank -

    Frank -

    17/09/2007 17:13:00
    Quote Anchor link
    Jeroen Spaans schreef op 17.09.2007 17:08:
    in IE maakt die der anders wel rondjes van
    En wat wil je daarmee zeggen?

    <mening>IE is een klote browser die schijt heeft aan standaarden.</mening>
     
    Kalle P

    Kalle P

    17/09/2007 17:14:00
    Quote Anchor link
    (ruitjes), maar oké. Ja dat wist ik niet. Als je voor beide het zelfde wilt kan je beter dashed gebruiken.
     



    Overzicht Reageren

     
     

    Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.