Subdomein via php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niek Ha

Niek Ha

26/06/2007 19:46:00
Quote Anchor link
Hey phpers!
Ik vroeg me af hoe je via php een subdomein van je site kan aanmaken. Zoja wie heeft hier dan een oplossing voor?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:33:41
 
Manaus

Manaus

26/06/2007 20:49:00
Quote Anchor link
via htaccess?:P
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

26/06/2007 21:11:00
Quote Anchor link
Wat ik persoonlijk wel eens doe is dat als de domein is ingesteld voor catch-all ofwel *.domein.nl dat ik via de gekoppelde website via:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
subdomain = strtolower(substr($_SERVER['HTTP_HOST'],0,strlen($_SERVER['HTTP_POST'])-13))
?>


En als de subdomein overeenkomt dan laat ik het doorverwijzen naar de juiste map van een subdomein.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.