Submit button activeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

10/07/2014 17:01:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Deze topic heb ik ook ergens anders geplaatst:
http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/826517-Maak-submit-knop-zichtbaar

Ik heb een formulier gemaakt om in te loggen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<form method="post">

<input type="text" name="user" id="user">
<input type="password" name="password" id="password">
<input type="submit" name="submit" id="submit" value="Log in">
</form>


Nu wil ik als de velden leeg zijn met javascript zorgen dat de submit button niet aanklikbaar is en een opacity van 0.5.

Zodra er iets in beide velden is ingevuld moet de submit opacity 1 worden en tegelijkertijd aanklikbaar zijn.

hoe maak ik deze validatie?

Groetjes Yoeri
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:43:34
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/07/2014 20:56:42
Quote Anchor link
Heb je zelf al iets geprobeerd? Maak je gebruik van JQuery of wil je juist zonder?
 
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

10/07/2014 22:17:52
Quote Anchor link
Beste Frank,


Heb op google van alles gezocht maar kan niets vinden. Het liefste zou ik dit met Jquery willen maken.
Zodra er 1 karater in beide velden staat moet de button klikbaar worden en oplichten.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

10/07/2014 22:50:28
Quote Anchor link
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
$(".required").on("keyup", function() {
    var show = true;
    $(".required").each(function() {
        if ($(this).val().length == 0) {
            show = false;
        }
    }

    if (show) {
        $("#mask_button").hide();
    }

    else {
        $("#mask_button").show();
    }
}

CSS mag je zelf uitvogelen
Gewijzigd op 10/07/2014 22:52:44 door Ger van Steenderen
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

10/07/2014 22:54:31
Quote Anchor link
@Ger, je "if(show)" moet andersom toch?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

10/07/2014 23:07:31
Quote Anchor link
Ik begrijp je verwarring, maar nee:
#mask_button is een divje over de submit button, dus om de button te tonen moet het divje verborgen worden.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

10/07/2014 23:08:33
Quote Anchor link
ah, ok. Maar is het dan niet makkelijker om die knop gewoon te verbergen?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

10/07/2014 23:16:44
Quote Anchor link
Makkelijker wel, maar als ik TS goed begrijp wil ie enabled/disabled.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

10/07/2014 23:19:34
Quote Anchor link
Dan kan je toch gewoon zo doen ipv een overlay:

Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#submit').attr('disabled', true);
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

10/07/2014 23:29:58
Quote Anchor link
Kan ook, maar ik weet niet wat het effect is als je aangepaste css hebt voor een submit.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

10/07/2014 23:31:19
Quote Anchor link
Het kan dan zijn dat je er niks aan ziet dat ie disabled is. Wel werkt ie dan niet meer
 
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

11/07/2014 11:16:27
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie.

Ik heb iets gevonden wat ongeveer in de buurt komt wat ik wil.

wat ik bedoel is een validate as you type

http://livevalidation.com/examples

en dan de volgende exaple:
Longer than or equal to a minimum length (is nu 4 die wil ik op 1 zetten)

in deze example word gekeken naar 1 input, ik wil dat die dus bij 2 velden ok geeft.
In de example word bij de validatie gebruikt gemaakt van thankyou(green)
Ik wil daarvoor in de plaats dat de submit button geactiveerd word.

Ik ben zelf niet bekend met Jquery, php begin ik te leren en html, css beheer ik goed!







Toevoeging op 11/07/2014 16:34:28:

Iemand die mij kan helpen ?

Hopende op een gunstig antwoord

Groetjes Yoeri
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

11/07/2014 22:38:51
Quote Anchor link
Besef je zelf wel wat je vraagt?

Dus wij moeten maar even naar die link gaan die je geeft, daar de voorbeelden bekijken, en dan een werkende code hier plaatsen. Dit is (op zijn Brabants gezegd) van de zotte.

Als je met jquery en/of javascript bezig wilt gaan zal je jezelf daar toch in moeten gaan verdiepen, het heeft geen zin om zomaar klakkeloos script over te nemen terwijl je niet weet wat er mee gebeurt.

Maar het voorbeeldje wat ik je gaf werkt heel simpel:
- je legt een overlay divje (id="#mask_button") over de submit button
- je maakt in css een class (.required) voor de vereiste velden
- je geeft die class aan de inputs die je gecontroleerd wilt hebben.

De code met wat commentaar erbij
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
// zet een event listener op alle elementen met de class required
$(".required").on("keyup", function() {
    var show = true;
    // loop alle elementen met de class required af
    // en kijk of ze ingevuld zijn

    $(".required").each(function() {
        if ($(this).val().length == 0) {
            show = false;
        }
    }

    if (show) {
        $("#mask_button").hide();
    }

    else {
        $("#mask_button").show();
    }
}
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

11/07/2014 23:48:16
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

11/07/2014 23:54:31
Quote Anchor link
Oei, tabellen voor opmaak?????
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.