Submit form, buiten form om.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rik Pennings

Rik Pennings

16/09/2011 08:30:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het veranderen van onze website.

Ik ben niet zo heel goed thuis in php en dergelijke. Meestal na veel proberen en zoeken krijg ik toch het gewenste resultaat.

Helaas krijg ik het nu niet opgelost.

Ik heb een form op de website staan welke met "enter" of met een submit button bevestigd word. Dan gaat het allemaal goed.

Nu wil ik op een ander deel van de website ook het form kunnen "submitten"

Na zoeken kwam ik op javascript uit. Ik ben er mee aan het stoeien geweest maar krijg het tot op heden nog niet voor elkaar.

Het form heet cart_multi.
de button voert de volgende functie uit add_multi
het form staat in product_listing_multi.php

Wie zou met willen/kunnen helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:35:29
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/09/2011 09:32:58
Quote Anchor link
Je zou via <form method="POST" name="cart_multi" action="product_listing_multi.php"> het formulier kunnen submitten vanuit elke pagina. Mits er in de afhandelingen geen beveiliging is aangebracht.
 
Rik Pennings

Rik Pennings

16/09/2011 10:47:56
Quote Anchor link
Dit is wat ik toegevoegd heb op de pagina waar de button zichtbaar moet worden.
Er komt inderdaad een button te staan.

Als men er op klikt ga je naar een pagina die niet bestaat?

<FORM METHOD="POST" name="cart_multi" action="http://feestenverhuur.nl/Aangepast/includes/boxes/product_listing_multi.php">
<INPUT TYPE="submit" VALUE="Bestel">
</FORM>

Hoe kan ik zien of er beveiligingen aangebracht zijn?
sorry ik ben een leek op dit gebied.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/09/2011 10:57:58
Quote Anchor link
Dan moet je kijken naar if-voorwaarden die bijv. naar sessions kijken voordat een actie daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

Een kwestie van proberen gewoon, en je merkt het vanzelf.


Quote:
Als men er op klikt ga je naar een pagina die niet bestaat?

Foute link dus...
 
Maikel  B

Maikel B

16/09/2011 11:17:35
Quote Anchor link
@rik Er staat in je link ook nergens www.
en als ik hier naar je pagina wil krijg ik een Forbidden error.
 
Rik Pennings

Rik Pennings

16/09/2011 11:51:05
Quote Anchor link
Ik heb het aan gepast naar

<FORM METHOD="POST" name="cart_multi" action="http://www.feestenverhuur.nl/Aangepast/index.php?cPath=26">
<INPUT TYPE="submit" VALUE="Bestel">
</FORM>

Dit is ook de pagina waar de button staat.
Indien ik er nu op druk, dan ververst de browser de pagina, maar de functie op de form wordt niet uitgevoerd, Moet ik er nog gegevens aan meegeven wanneer er op gedrukt word?

Toevoeging op 16/09/2011 11:53:40:

Even ter info, misschien zit ik wel helemaal niet goed.

Dit staat in de header van mijn pagina

///////////////////////////////////////// Products Multi //////////////////////
if ($HTTP_GET_VARS['action'] == 'add_multi') {
$parameters = array('action', 'pid', 'products_id');
}
///////////////////////////////////////// Products Multi //////////////////////

en

///////////////////////////////////////// Products Multi //////////////////////
// multi_product_add
case 'add_multi':
for ($i=0; $i<=sizeof($HTTP_POST_VARS['products_id']); $i++) {
if($_POST['add_id'][$i] >= 1)
$cart->add_cart($HTTP_POST_VARS['products_id'][$i], $cart->get_quantity(tep_get_uprid($HTTP_POST_VARS['products_id'][$i], $HTTP_POST_VARS['id'][$i]))+($HTTP_POST_VARS['add_id'][$i]), $HTTP_POST_VARS['id'][$i]);
}
tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, tep_get_all_get_params($parameters), 'NONSSL'));
break;
///////////////////////////////////////// Products Multi //////////////////////
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/09/2011 12:00:36
Quote Anchor link
En waar verwijst die button naar toe?
 
Rik Pennings

Rik Pennings

16/09/2011 12:32:27
Quote Anchor link
Dit is de code van het form. Dit staat in een apparte file namelijk: product_listing_multi.php
Onder aan de code staat tep_image_submit. Dat is de button welke de form submit.

Ik neem aan dat je dit bedoelt?

Ik ben een leek op dit gebied. Als ik iets niet goed doe, dan is het waarschijnlijk vanwege ontwetendheid, wel met goede bedoelingen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
<form name="cart_multi" method="post" action="<?php echo tep_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART, tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=add_multi', 'NONSSL'); ?>">
<script language=javascript> function changeValue(textObject,delta){  var myVal = parseInt(textObject.value);  if (myVal == NaN) {   myVal = 0;   } else {  myVal = myVal + delta;  }  /* check that it is not negetive */  if (myVal < 0) {  myVal = 0;  }  textObject.value = myVal;  return; } </script>
<?php
/*
  $Id: product_listing.php,v 1.44 2003/06/09 22:49:59 hpdl Exp $

  osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions
  http://www.oscommerce.com

  Copyright (c) 2003 osCommerce

  Released under the GNU General Public License
*/


  $listing_split = new splitPageResults($listing_sql, MAX_DISPLAY_SEARCH_RESULTS, 'p.products_id');

  if ( ($listing_split->number_of_rows > 0) && ( (PREV_NEXT_BAR_LOCATION == '1') || (PREV_NEXT_BAR_LOCATION == '3') ) ) {
?>

<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
    <td align="right" class="main"><?php echo tep_image_submit('button_in_cart.gif', IMAGE_BUTTON_IN_CART); ?></td>
  </tr>
</table>
<br>
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
  <tr>
    <td class="smallText"><?php echo $listing_split->display_count(TEXT_DISPLAY_NUMBER_OF_PRODUCTS); ?></td>
    <td class="smallText" align="right"><?php echo TEXT_RESULT_PAGE . ' ' . $listing_split->display_links(MAX_DISPLAY_PAGE_LINKS, tep_get_all_get_params(array('page', 'info', 'x', 'y'))); ?></td>
  </tr>
</table>
<?php
  }

  $list_box_contents = array();

  for ($col=0, $n=sizeof($column_list); $col<$n; $col++) {
    switch ($column_list[$col]) {
      case
'PRODUCT_LIST_MODEL':
        $lc_text = TABLE_HEADING_MODEL;
        $lc_align = '';
        break;
      case
'PRODUCT_LIST_NAME':
        $lc_text = TABLE_HEADING_PRODUCTS;
        $lc_align = '';
        break;
      case
'PRODUCT_LIST_MANUFACTURER':
        $lc_text = TABLE_HEADING_MANUFACTURER;
        $lc_align = '';
        break;
      case
'PRODUCT_LIST_PRICE':
        $lc_text = TABLE_HEADING_PRICE;
        $lc_align = 'right';
        break;
      case
'PRODUCT_LIST_QUANTITY':
        $lc_text = TABLE_HEADING_QUANTITY;
        $lc_align = 'right';
        break;
      // START: display min. order. qty. mod
      case 'PRODUCT_LIST_MIN_ORDER_QTY':
        $lc_align = 'center';
        $lc_text = '&nbsp;' . TABLE_HEADING_MIN_ORDER_QTY . '&nbsp;';
        break;
      // END: display min. order. qty. mod
      case 'PRODUCT_LIST_WEIGHT':
        $lc_text = TABLE_HEADING_WEIGHT;
        $lc_align = 'right';
        break;
      case
'PRODUCT_LIST_IMAGE':
        $lc_text = TABLE_HEADING_IMAGE;
        $lc_align = 'center';
        break;
      case
'PRODUCT_LIST_BUY_NOW':
        $lc_text = TABLE_HEADING_BUY_NOW;
        $lc_align = 'center';
        break;
    }


    if ( ($column_list[$col] != 'PRODUCT_LIST_BUY_NOW') && ($column_list[$col] != 'PRODUCT_LIST_IMAGE') ) {
      $lc_text = tep_create_sort_heading($HTTP_GET_VARS['sort'], $col+1, $lc_text);
    }


    $list_box_contents[0][] = array('align' => $lc_align,
                                    'params' => 'class="productListing-heading"',
                                    'text' => '&nbsp;' . $lc_text . '&nbsp;');
  }


  if ($listing_split->number_of_rows > 0) {
    $rows = 0;
    $listing_query = tep_db_query($listing_split->sql_query);
    while ($listing = tep_db_fetch_array($listing_query)) {

      $rows++;

      if (($rows/2) == floor($rows/2)) {
        $list_box_contents[] = array('params' => 'class="productListing-even"');
      }
else {
        $list_box_contents[] = array('params' => 'class="productListing-odd"');
      }


      $cur_row = sizeof($list_box_contents) - 1;

      for ($col=0, $n=sizeof($column_list); $col<$n; $col++) {
        $lc_align = '';

        switch ($column_list[$col]) {
          case
'PRODUCT_LIST_MODEL':
            $lc_align = '';
            $lc_text = '&nbsp;' . $listing['products_model'] . '&nbsp;';
            break;
          case
'PRODUCT_LIST_NAME':
            $lc_align = '';
            if (isset($HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'])) {
              $lc_text = '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'manufacturers_id=' . $HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'] . '&products_id=' . $listing['products_id']) . '">' . $listing['products_name'] . '</a>';
            }
else {
              $lc_text = '&nbsp;<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, ($cPath ? 'cPath=' . $cPath . '&' : '') . 'products_id=' . $listing['products_id']) . '">' . $listing['products_name'] . '</a>&nbsp;';
            }

            break;
          case
'PRODUCT_LIST_MANUFACTURER':
            $lc_align = '';
            $lc_text = '&nbsp;<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, 'manufacturers_id=' . $listing['manufacturers_id']) . '">' . $listing['manufacturers_name'] . '</a>&nbsp;';
            break;
          case
'PRODUCT_LIST_PRICE':
            $lc_align = 'right';
            if (tep_not_null($listing['specials_new_products_price'])) {
              $lc_text = '&nbsp;<s>' .  $currencies->display_price($listing['products_price'], tep_get_tax_rate($listing['products_tax_class_id'])) . '</s>&nbsp;&nbsp;<span class="productSpecialPrice">' . $currencies->display_price($listing['specials_new_products_price'], tep_get_tax_rate($listing['products_tax_class_id'])) . '</span>&nbsp;';
            }
else {
              $lc_text = '&nbsp;' . $currencies->display_price($listing['products_price'], tep_get_tax_rate($listing['products_tax_class_id'])) . '&nbsp;';
            }

            break;
          case
'PRODUCT_LIST_QUANTITY':
            $lc_align = 'right';
            $lc_text = '&nbsp;' . $listing['products_quantity'] . '&nbsp;';
            break;
          // START: display min. order. qty. mod
          case 'PRODUCT_LIST_MIN_ORDER_QTY':
            $lc_align = '';
            $lc_text = '&nbsp;' . $listing['products_min_order_qty'] . '&nbsp;';
            break;
          // END: display min. order. qty. mod
          case 'PRODUCT_LIST_WEIGHT':
            $lc_align = 'right';
            $lc_text = '&nbsp;' . $listing['products_weight'] . '&nbsp;';
            break;
          case
'PRODUCT_LIST_IMAGE':
            $lc_align = 'center';
            if (isset($HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'])) {
              $lc_text = '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'manufacturers_id=' . $HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'] . '&products_id=' . $listing['products_id']) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $listing['products_image'], $listing['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT) . '</a>';
            }
else {
              $lc_text = '&nbsp;<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, ($cPath ? 'cPath=' . $cPath . '&' : '') . 'products_id=' . $listing['products_id']) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $listing['products_image'], $listing['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT) . '</a>&nbsp;';
            }

            break;
          case
'PRODUCT_LIST_BUY_NOW':              
$lc_align = 'center';  
 
$lc_text = '<input type="text" name="add_id['.$number_of_products.']"  id="add_id_'.$listing['products_id'].'" value="0" size="4"><input type="hidden"  name="products_id['.$number_of_products.']"  value="'.$listing['products_id'].'">';

break;          

}


        $list_box_contents[$cur_row][] = array('align' => $lc_align,
                                               'params' => 'class="productListing-data"',
                                               'text'  => $lc_text);
      }
    }

    new
productListingBox($list_box_contents);
  }
else {
    $list_box_contents = array();

    $list_box_contents[0] = array('params' => 'class="productListing-odd"');
    $list_box_contents[0][] = array('params' => 'class="productListing-data"',
                                   'text' => TEXT_NO_PRODUCTS);

    new
productListingBox($list_box_contents);
  }


  if ( ($listing_split->number_of_rows > 0) && ((PREV_NEXT_BAR_LOCATION == '2') || (PREV_NEXT_BAR_LOCATION == '3')) ) {
?>

<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
  <tr>
    <td class="smallText"><?php echo $listing_split->display_count(TEXT_DISPLAY_NUMBER_OF_PRODUCTS); ?></td>
    <td class="smallText" align="right"><?php echo TEXT_RESULT_PAGE . ' ' . $listing_split->display_links(MAX_DISPLAY_PAGE_LINKS, tep_get_all_get_params(array('page', 'info', 'x', 'y'))); ?></td>
  </tr>
</table>
<br>
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
    <td align="right" class="main"><?php echo tep_image_submit('button_in_cart.gif', IMAGE_BUTTON_IN_CART); ?></td>
  </tr>
</table>
</form>
<?php
  }
?>
Gewijzigd op 16/09/2011 13:27:32 door Rik Pennings
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/09/2011 12:51:14
Quote Anchor link
Kan je dit tussen code-tags zetten?
Dat maakt het beter leesbaar op het forum.
 
Rik Pennings

Rik Pennings

16/09/2011 13:27:57
Quote Anchor link
Aangepast, sorry voor het ongemak
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.