Submit knopje goed krijgen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Raoul -

- Raoul -

20/06/2010 13:38:05
Quote Anchor link
Hoi,

ik heb een submit knopje gemaakt (met CSS).
dit is mijn code

<input type="submit" style="border: 0px; background: url(http://mijnsite.nl/img/opslaan_knop.bmp);">

Nu , hij gaat een beetje naar beneden..

Afbeelding

Hoe kan ik hem helemaal naar boven krijgen ?

groet
Gewijzigd op 20/06/2010 13:38:34 door - Raoul -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:40:44
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/06/2010 13:42:38
Quote Anchor link
Door met de margin of padding van het betreffende element of omliggende elementen te spelen.
 
- Raoul -

- Raoul -

20/06/2010 13:47:10
Quote Anchor link
Dus kan ik margin: 0px en padding: 0px zetten?
 
- SanThe -

- SanThe -

20/06/2010 14:05:37
Quote Anchor link
Probeer het eens.
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

20/06/2010 14:14:56
Quote Anchor link
Ik zou persoonlijk dit gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" style="margin: 0; padding: 0;" src="http://mijnsite.nl/img/opslaan_knop.bmp" />


Maar ik zou zoiezow geen bmp in mijn site zetten..
 
- Raoul -

- Raoul -

20/06/2010 15:30:38
Quote Anchor link
Joris, het werkte niet :S
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/06/2010 15:35:56
Quote Anchor link
Het hoeft niet per se de margin of padding van de submit knop te zijn die in de weg zit, het kan ook de margin van omliggende elementen of de padding van een parent element zijn.

Kijk dus eens goed naar alle elementen die rondom je submit knop zitten. Tip: een tool als de Web Inspector in Safari of Firebug in Firefox zijn hier heel handig voor...
 
- Raoul -

- Raoul -

20/06/2010 15:46:24
Quote Anchor link
Die submit knop zit in een andere div.
Dit is de CSS van de div:

#editor {
position: absolute;
font-family: tahoma;
top: 0px;
left: 0px;
width: 100%;
height: 25px;
background: url(bar.gif);
color: #ffffff;
font-size: 9pt;
}

dus in #editor zit de submit knop.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/06/2010 16:01:46
Quote Anchor link
Heb je een online voorbeeldje? Dan kunnen we waarschijnlijk direct zien waardoor de positionering nog niet goed is...
 
- Raoul -

- Raoul -

20/06/2010 20:38:13
Quote Anchor link
Blanche PHP op 20/06/2010 16:01:46:
Heb je een online voorbeeldje? Dan kunnen we waarschijnlijk direct zien waardoor de positionering nog niet goed is...


Ja dat heb ik ! Hier staat het http://raoul.v3host.be/phphulp.php
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/06/2010 10:27:21
Quote Anchor link
Begin eens met je button zo groot te maken als je image
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.