Submit werkt niet in PHPNuke?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis

Dennis

14/03/2005 15:33:00
Quote Anchor link
Hoi,

Allereerst, het lukt mij allemaal perfectnu met PHP.
Kan m'n eigen scripts bouwen enzo.
Afijn boeie:P

Ok nu mijn probleem. Ik gebruik op een website van mij PHPNuke.
Het systeem werkt voor de gein ook nog een keer goed.
Maar ik ben nu een gastenboek aan het maken.
Heb alles erin gezet wat ook in normaal php gebeurd.
Link: modules.php?name=Guestbook&action=write

Als ik nu vanuit de gastenboek main op die link klikt gaat hij er gewoon heen.
Maar zodra ik dan via die link op het invul formulier ben stopt het zodra ik op Verzenden klik.
Hij moet dan gewoon op dezelfde pagina blijven.
Ik gebruik hier bij $server['phpself'].
Maar zodra ik dan op Verzenden druk zegt hij dat hij de pagina niet kan vinden.
Maar hij is al op die pagina dus klopt er iets niet.
Er is ook geen foutmelding dat er iets niet klopt.

Kan iemand mij hiermee helpen want ik ben er al een paar dagen mee bezig en wil maar niet lukken.

Mvg Dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 04:01:08
 
Johan

Johan

14/03/2005 15:51:00
Quote Anchor link
ten eerste, is het niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $_SERVER["PHP_SELF"]; ?>
??

ten tweede: kijk eens in je bron wat er in je form action komt te staan... Als daar niks staat, moet je dat eerst fixen (zie punt 1..;)) als daar wel iets staat moet je ff verder zoeken..

succes,
Johan
 
Dennis

Dennis

14/03/2005 15:55:00
Quote Anchor link
Daar staat dus wel wat.

Kwa die PHP_SELF fout is een typfout van mij.
Excuses

En in de bron heb ik ook al gekeken.
Heb dus PHP_SELF geprobeerd en gewoon de link naar het bestand.
Allebei werkt niet.

Groet
Dennis
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.