submit-knop en window-eigenschappen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joris van Rooij

Joris van Rooij

01/09/2004 12:42:00
Quote Anchor link
Ik heb een form. Dit form heeft als verwijzing uploadpage.php. In dit form zit een knop submit. Wanneer ik op die knop druk, opent hij netjes een nieuw window met uploadpage.php. Maar hoe krijg ik de eigenschappen van dit window anders? Ik bedoel dan de zelfde eigenschappen die je kunt aangeven bij window.open(). (height, width, scrollbars enz enz)

Bij voorbaat dank,
Joris
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:08:32
 
Joris van Rooij

Joris van Rooij

01/09/2004 15:17:00
Quote Anchor link
Het kan toch niet zo lastig zijn? Ik kom er niet uit, maar om het even wat duidelijk te maken (en mn topic van de ondergang te redden) zet ik hier ff de code neer:

<form action="verificatie.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
<table>
<tr><td>Email:</td><td><input type="text" name="email" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?echo $email?>
"></td><td></td></tr>
<tr><td>Wachtwoord*:</td><td><input type="password" name="wachtwoord"></td><td><input type="submit" value="Log In/Registreer"></td></tr>
</table>
</form>

Hij is exact het zelfde, maar dan staat er natuurlijk uploadpage.php. Wat moet ik nu veranderen waardoor na de submit een nieuw scherm geopend wordt van 800x600, met een verticale scrollbar en geen IE toeters en bellen?
 
Dbr Br

Dbr Br

01/09/2004 15:24:00
Quote Anchor link
:: head

<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
/****************************************************
Author: Eric King
Url: http://redrival.com/eak/index.shtml
This script is free to use as long as this info is left in
Featured on Dynamic Drive script library (http://www.dynamicdrive.com)
****************************************************/
var win=null;
function NewWindow(mypage,myname,w,h,scroll,pos){
if(pos=="random"){LeftPosition=(screen.width)?Math.floor(Math.random()*(screen.width-w)):100;TopPosition=(screen.height)?Math.floor(Math.random()*((screen.height-h)-75)):100;}
if(pos=="center"){LeftPosition=(screen.width)?(screen.width-w)/2:100;TopPosition=(screen.height)?(screen.height-h)/2:100;}
else if((pos!="center" && pos!="random") || pos==null){LeftPosition=0;TopPosition=20}
settings='width='+w+',height='+h+',top='+TopPosition+',left='+LeftPosition+',scrollbars='+scroll+',location=no,directories=no,status=no,menubar=no,toolbar=no,resizable=no';
win=window.open(mypage,myname,settings);}
// -->
</script>


:: body

<input type="submit" onsubmit="NewWindow(this.href,'Upload Pagina','800','600','no','center');return false" onfocus="this.blur()">YourLinkText</a>

// hier kun je naam van pagina, breedte, hoogte, balk, alignment regelen
 
Joris van Rooij

Joris van Rooij

01/09/2004 15:33:00
Quote Anchor link
ah, zeg dan gewoon dat ik een onsubmit functie heb, thanks anyway! (dat wist ik niet, toch hendig)

ik heb zelf namelijk al een javascript-scrippie geschreven die dat doet voor me, en is beduidend simpeler.

<script language="javascript">
function popup (TXT)
{
<!--
window.open(TXT,'800x600','toolbar=no,status=no,scrollbars=yes,location=no,menubar=no,directories=no,width=800,height=600')
//-->
}
</script>

dus kan ik nu ook dit doen?

<form action="uploadpage.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
<table>
<tr><td>Email:</td><td><input type="text" name="email" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?echo $email?>
"></td><td></td></tr>
<tr><td>Wachtwoord*:</td><td><input type="password" name="wachtwoord"></td><td><input type="submit" value="Log In/Registreer" onsubmit="popup(uploadpage.php)"></td></tr>
</table>
</form>

of heb ik het nu totaal mis?
Gewijzigd op 01/09/2004 15:34:00 door Joris van Rooij
 
Bram Z

Bram Z

01/09/2004 15:35:00
Quote Anchor link
<form action="verificatie.php" method="post" enctype="multipart/form-data" target="_blank">
 
Dbr Br

Dbr Br

01/09/2004 15:36:00
Quote Anchor link
Edit:
target="_blank" ?? Zullen we dat wel doen?
Gewijzigd op 01/09/2004 15:38:00 door Dbr Br
 
Joris van Rooij

Joris van Rooij

01/09/2004 15:37:00
Quote Anchor link
wanneer ik dat alleen wijzig, zou ie het moeten doen? ga ik gelijk uitproberen
 
Joris van Rooij

Joris van Rooij

01/09/2004 15:40:00
Quote Anchor link
nope, hai dugget nie

ik heb dit nu gedaan:

<script language="javascript">
function popup (TXT)
{
<!--
window.open(TXT,'800x600','toolbar=no,status=no,scrollbars=yes,location=no,menubar=no,directories=no,width=800,height=600')
//-->
}
</script>

<form action="uploadpage.php" method="post" enctype="multipart/form-data" target="_blank">
<table>
<tr><td>Email:</td><td><input type="text" name="email" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?echo $email?>
"></td><td></td></tr>
<tr><td>Wachtwoord*:</td><td><input type="password" name="wachtwoord"></td><td><input type="submit" value="Log In/Registreer" onsubmit="popup(uploadpage.php)"></td></tr>
</table>
</form>
 
Dbr Br

Dbr Br

01/09/2004 15:43:00
Quote Anchor link
D8 al dat target _blank t nie zou doen..

Target kun je weglaten staat los van de actie.

Misschien dit:

onsubmit="popup(\"uploadpage.php\")"
 
Joris van Rooij

Joris van Rooij

01/09/2004 15:43:00
Quote Anchor link
wel? hij staat niet binnen de php code, dus dat is toch onzin?

Edit: dugget ok nie

Edit2: en ik heb er enkele quotes omheen gezet
Gewijzigd op 01/09/2004 15:45:00 door Joris van Rooij
 
Dbr Br

Dbr Br

01/09/2004 15:44:00
Quote Anchor link
Ja maar als je in javascript tog gewoon uploadpage neerzet zonder quotes eromheen denkt ie dat het een var is....

of

onsubmit="popup('uploadpage.php')"
Gewijzigd op 01/09/2004 15:46:00 door Dbr Br
 
Joris van Rooij

Joris van Rooij

01/09/2004 15:47:00
Quote Anchor link
Quote:
of

onsubmit="popup('uploadpage.php')"


heb ik toch net gedaan, en het werkt ook niet.
 
Dbr Br

Dbr Br

01/09/2004 15:51:00
Quote Anchor link
Dan gooi ik ff mijn laatste gokje in de ring:

<form action="uploadpage.php" method="post" enctype="multipart/form-data" target="_blank">

Veranderen naar

<form method="post" enctype="multipart/form-data">

En de quotes om onsubmit laten staan.
-----
Als ie het hierna nie doet weet ik het ook nie meer.
 
Joris van Rooij

Joris van Rooij

01/09/2004 16:05:00
Quote Anchor link
ik heb het nu met een onclick opgelost, laat dat maar zitten dan. maar nu heb ik nog een vraag.

wanneer ik die 800x600 "popup" heb, en daarop staat ook een link die het zelfde script gebruikt, opent hij niet weer een nieuw scherm, maar opent hij die in het al bestaande 800x600 scherm. Ik heb al geprobeerd om de functienaam en de variabelen in het tweede popupscript te veranderen, maar dan werkt hij nog steeds niet goed. Ik snap het nu echt niet meer...
 
Joris van Rooij

Joris van Rooij

01/09/2004 16:35:00
Quote Anchor link
----------TOPIC CLOSED-----------

Het werkt nu, ik moest alleen de name aan te passen in de window.open. ipv 800x600 staat er nu popuppaginaenditiseigenlijkeenveeltelangetitel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.