Sudoku script.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »
DaeDaluz

DaeDaluz

13/04/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Mijn moeder kwam pas met een sudoku boekje aanzetten, en nu dacht ik, laat ik eens een php script proberen te maken die zo'n puzzel genereerd.

Maar nu heb ik een tijdje lopen proberen, en ik krijg hem niet snel genoeg te krijgen dat ie binnen de 30sec (of als ik hem zelfs naar 60 sec verhoog) timeout past.

Nu vroeg ik me af of er hier iemand is die nog dingen ziet die het script drastisch sneller maken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
error_reporting(E_ALL);

$getallen = Array(1,2,3,4,5,6,7,8,9);

$cols = Array();
$blokken = Array();
$rows = Array();
$blokn = true;

$blokgedoe = Array();

$blokgedoe[0] = Array(0 => 1, 1 => 1, 2 => 1, 3 => 2, 4 => 2, 5 => 2, 6 => 3, 7 => 3, 8 => 3);
$blokgedoe[1] = Array(0 => 1, 1 => 1, 2 => 1, 3 => 2, 4 => 2, 5 => 2, 6 => 3, 7 => 3, 8 => 3);
$blokgedoe[2] = Array(0 => 1, 1 => 1, 2 => 1, 3 => 2, 4 => 2, 5 => 2, 6 => 3, 7 => 3, 8 => 3);

$blokgedoe[3] = Array(0 => 4, 1 => 4, 2 => 4, 3 => 5, 4 => 5, 5 => 5, 6 => 6, 7 => 6, 8 => 6);
$blokgedoe[4] = Array(0 => 4, 1 => 4, 2 => 4, 3 => 5, 4 => 5, 5 => 5, 6 => 6, 7 => 6, 8 => 6);
$blokgedoe[5] = Array(0 => 4, 1 => 4, 2 => 4, 3 => 5, 4 => 5, 5 => 5, 6 => 6, 7 => 6, 8 => 6);

$blokgedoe[6] = Array(0 => 7, 1 => 7, 2 => 7, 3 => 8, 4 => 8, 5 => 8, 6 => 9, 7 => 9, 8 => 9);
$blokgedoe[7] = Array(0 => 7, 1 => 7, 2 => 7, 3 => 8, 4 => 8, 5 => 8, 6 => 9, 7 => 9, 8 => 9);
$blokgedoe[8] = Array(0 => 7, 1 => 7, 2 => 7, 3 => 8, 4 => 8, 5 => 8, 6 => 9, 7 => 9, 8 => 9);

$data = "<table width=\"300\">";
for ($i = 0; $i < 9; $i++) {

$data .= "<tr style=\"border : 2px solid #000;\">";
$copy = $getallen;
shuffle($copy);
        $rows[$i] = Array();
for ($ii = 0; $ii < 9; $ii++) {
    if ($blokn) {
    if (empty($cols[$ii])) {
        $cols[$ii] = Array();
    }


$blok = $blokgedoe[$i][$ii];


    if (empty($blokken[$blok])) {
        $blokken[$blok] = Array();
    }

}


    if (!in_array($copy[$ii], $cols[$ii]) && !in_array($copy[$ii], $rows[$i]) && !in_array($copy[$ii], $blokken[$blok])) {

    $data .= "<td style=\"border : 2px solid #000;\">" . $copy[$ii] . "</td>";
        $cols[$ii][] = $copy[$ii];
        $blokken[$blok][] = $copy[$ii];
        $rows[$i][] = $copy[$ii];
    $blokn = true;

}
else {
    $ii--;
        shuffle($copy);
    $blokn = false;
    }


}

$data .= "</tr>";
}


echo $data;
?>


Ik ben benieuwd :)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 09:07:05
 
PHP erik

PHP erik

13/04/2006 19:45:00
Quote Anchor link
Hmm. Ik ga nu wat mensen irriteren, maar so be it. Op PHPfreakz is een sudoku-script, ik zou het eens vergelijken.
 
DaeDaluz

DaeDaluz

13/04/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Tot mijn spijt vindt ik alleen een oplosser van sudoku's, en de bedoeling van dit script is het genereren ervan.

Het probleem is dat hij in een bijna eeuwige loop blijft hangen, omdat hij met shuffle() steeds op een eerste waarde in de array uitkomt die al in de rij, kolom of het vak staat.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

13/04/2006 20:08:00
Quote Anchor link
http://mijnsudoku.be/

bedoel je zoiets??
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

13/04/2006 20:10:00
Quote Anchor link
set_time_limit() Als je hem zo bovenaan je script zet heb je zeg maar alle tijd.

Werkt geloof ik alleen als php niet in safe-mode draait
 
DaeDaluz

DaeDaluz

14/04/2006 09:54:00
Quote Anchor link
Mjah Klaasjan, maar het gaat erom dat je er niets aan hebt als het 2 minuten duurt, en daarom was de vraag ook of het script sneller kon ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.