Super business plan - partner gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Tim

Tim

29/03/2009 13:50:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Alvorens mijn vraag toe te lichten, vertel ik kort iets over mezelf. Ik woon in de stad der steden, Gent dus ;-) en verdien mijn kost als project manager voor een internationaal bedrijf. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en hou ik ervan om iets nieuws op te starten. Sommige van die projecten zijn reeds gecommercialiseerd, en dit is exact wat ik opnieuw wil doen!

Ik heb namelijk een nieuw business idee gebaseerd op community e-commerce, een beetje zoals eBay maar gefocust op een specifieke productgroep en verrijkt met gerelateerde functionaliteiten (ik heb reeds een productgroep voor ogen, ik stel voor daar dieper op in te gaan wanneer je echt geïnteresseerd zou zijn). Deze functionaliteiten zullen helpen bezoekers naar de website te leiden en onrechtstreeks zorgen voor een hoge Google ranking. Research op een aantal algemene e-commerce sites toont aan dat hier zeker een markt voor is, zowel qua aanbod als qua vraag. De welgekende platformen ondersteunen echter enkel algemene functionaliteiten en product informatie, het zijn geen echte communities rond een specifieke doelgroep. Het is nochtans nét deze community die voor de meerwaarde zal zorgen!

Ik zoek dus naar een geïnteresseerde en gemotiveerde e-commerce ontwikkelkaar die samen met mij een succes van dit project wilt maken. In grote lijnen bedenken we samen de verdere functionaliteiten en lay-out (zoals je ziet heb ik deze reeds vrij goed in beeld, maar alle verbetervoorstellen zijn welkom!), ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en ik voor de marketing, communicatie en juridische aspecten. Uiteraard doen we dit niet zomaar, het is de bedoeling alle inkomsten 50/50 te verdelen.

Groeten,
Tim

Quote:
Topic verplaatst naar aanvragen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 12:39:45
 
Salim

Salim

29/03/2009 13:56:00
Quote Anchor link
Ik wil er wel aan meedoen!
 
- -

- -

29/03/2009 14:07:00
Quote Anchor link
Beste Tim,

Dit klinkt zeker interessant. Als je wilt mag je contact met me opnemen via [email protected].

Groeten,
Jonathan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.