SWF verder afspelen waar hij is gestopt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim Rigter

Tim Rigter

28/03/2011 16:10:33
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een website waarbij ik een banner heb in SWF-formaat.
Nu wil ik dat als je naar een andere pagina gaat, dat de animatie gewoon door blijft spelen en niet weer opnieuw begint.
Ik heb al het een en ander gevonden met cookies, flashvars en sharedObject.

Wat is de beste oplossing hiervoor, kan iemand me een stukje verder op weg helpen.

Hierbij meteen de complete header.php (die ik include in mijn index.php)




<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<title>test</title>

<script type="text/javascript" src="/js/swfobject.js"></script>
<script type="text/javascript"> swfobject.registerObject("test_banner", "9.0.0", "expressInstall.swf");
</script>

</head>
<body>
<div id="container">
<div id="menu_top">
<ul>
<li><a href="index.php">home</a></li>
<li>|</li>
<li><a href="about.php">about us</a></li>
<li>|</li>
<li><a href="contact.php">contact</a></li>
</ul>

</div>
<div id="banner">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="700" height="200" id="test_banner">
<param name="movie" value="banner.swf" />
<!--[if !IE]>-->
<object type="application/x-shockwave-flash" data="/images/banner.swf" width="700" height="200">
<!--<![endif]-->
<a href="http://www.adobe.com/go/getflashplayer">
<img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" /></a>
<!--[if !IE]>-->
</object>
<!--<![endif]-->
</object>
</div>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:57:54
 
Sander A

Sander A

28/03/2011 16:45:23
Quote Anchor link
Een logische oplossing is een switch maken met het includen van pagina's volgensmij :)
 
Tim Rigter

Tim Rigter

30/03/2011 21:06:50
Quote Anchor link
Sander A op 28/03/2011 16:45:23:
Een logische oplossing is een switch maken met het includen van pagina's volgensmij :)


Misschien een stomme vraag, maar dan word evengoed toch de hele pagina uiteindelijk ge-refreshed?
Dat zou dan betekenen dat de Swf ook opnieuw af gaat spelen.

Ik heb het wel even geprobeerd maar op de een of andere manier kreeg ik een switch niet goed werkend
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

30/03/2011 21:42:39
Quote Anchor link
Je zou altijd de content kunnen inladen met jQuery of dergelijke.
Dat lijkt me een stuk makkelijker.
 
Tim Rigter

Tim Rigter

31/03/2011 18:18:46
Quote Anchor link
Joris van Rijn op 30/03/2011 21:42:39:
Je zou altijd de content kunnen inladen met jQuery of dergelijke.
Dat lijkt me een stuk makkelijker.


Dat is niet zo'n gek idee :)
Ga ik me daar maar eens in verdiepen.....thankx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.