swift mailer en ongewenste mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

El Grimbo

El Grimbo

20/07/2010 13:10:01
Quote Anchor link
Hi

Ik stuur mail met de Swiftmailer library.

Zo gauw er ook maar iets van een link in de text/plain of text/html komt verplaatst mijn email client (windows mail) de mail naar de ongewenste items.

Ok zeg je dan,:"stel die client wat losser in".

Dan zeg ik 2 dingen,

1) Als het bij mij gebeurt, kan het ook bij anderen gebeuren.

2) En... links in mails zoals bv waarmee je je voor phphulp kan aanmelden worden niet verplaatst.

Ik heb na div testen nog niet het verschil kunnen ontdekken dat bepalend is voor wel of niet die reactie van windows mail.

Heeft iemand een idee?

Dit is wat ik gebruik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
require_once 'lib/swift_required.php';
$transport = Swift_MailTransport::newInstance();
$mailer = Swift_Mailer::newInstance($transport);
$message = Swift_Message::newInstance('test')
  ->
setFrom('[email protected]')
  ->
setTo('[email protected]')
  ->
setBody('<a href="http://www.testsite.nl">Link</a>', 'text/html')
  ;

$mailer->send($message)
?>


alvast bedankt
eG

p.s.
als je de tags erom weglaat: ->setBody('http://www.testsite.nl', 'text/plain')
verplaatst windows mail het naar verwijderde items.
Ook niet goed dus...
Gewijzigd op 20/07/2010 13:25:06 door El Grimbo
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 02:51:49
 
TJVB tvb

TJVB tvb

20/07/2010 13:44:44
Quote Anchor link
Alleen maar een link is heel snel verdacht.

Bestaat het from adres?
En controleer anders even je mail server met bijvoorbeeld: http://www.mxtoolbox.com
 
El Grimbo

El Grimbo

20/07/2010 13:56:05
Quote Anchor link
nee het from adres bestaat niet, vandaar noreply, maar dat is niet de crux.
Ook als het wel bestaat:
hetzelfde gedrag.
 
- SanThe -

- SanThe -

20/07/2010 14:20:26
Quote Anchor link
Vul bij From eens jouw eigen emailadres in.
 
El Grimbo

El Grimbo

20/07/2010 14:24:30
Quote Anchor link
helaas, ook dan in de verwijderde items

Ik heb de eigenschappen van mails in Postvak in en de beruchte
verwijderde items bekeken maar kan geen wezenlijke verschillen ontdekken.

goed:

Return-Path: <[email protected]>
Original-Recipient: rfc822;[email protected]
Received: from mail-in2.tiscali.nl (195.241.79.166) by mail-9-nl.tiscali.it (7.3.140)
id 4B790AB010F88DC9 for [email protected]; Tue, 20 Jul 2010 14:12:12 +0200
Received: from wsspam05.livemail.nl ([193.93.174.197])
by mail-in2.tiscali.nl with esmtp
id 1ObBgC-0003Im-9h
for [email protected]; Tue, 20 Jul 2010 14:12:12 +0200
X-ASG-Debug-ID: 1279627930-756600820000-4QBE0v
X-Barracuda-URL: http://193.93.174.197:80/cgi-bin/mark.cgi
Received: from wswww33 (unknown [193.93.174.139])
by wsspam05.livemail.nl (Spam & Virus Firewall) with SMTP id DE1E4680C95
for <[email protected]>; Tue, 20 Jul 2010 14:12:10 +0200 (CEST)
Received: from wswww33 ([193.93.174.139]) by wsspam05.livemail.nl with SMTP id YbsebAcD8zpXAmPh for <[email protected]>; Tue, 20 Jul 2010 14:12:10 +0200 (CEST)
X-ASG-Orig-Subj: Aanmelden
Subject: Aanmelden
To: [email protected]
X-PHP-Originating-Script: 0:SimpleMailInvoker.php
Message-ID: <[email protected]>
Date: Tue, 20 Jul 2010 14:12:02 +0200
From: [email protected]
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=utf-8
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Barracuda-Connect: UNKNOWN[193.93.174.139]
X-Barracuda-Start-Time: 1279627930
X-Barracuda-Virus-Scanned: by Barracuda Spam & Virus Firewall at livemail.nl
X-Barracuda-Spam-Score: 0.00
X-Barracuda-Spam-Status: No, SCORE=0.00 using global scores of TAG_LEVEL=1000.0 QUARANTINE_LEVEL=2.5 KILL_LEVEL=3.5 tests=NO_REAL_NAME
X-Barracuda-Spam-Report: Code version 3.2, rules version 3.2.2.35707
Rule breakdown below
pts rule name description
---- ---------------------- --------------------------------------------------
0.00 NO_REAL_NAME From: does not include a real name

verwijderd:

Return-Path: <[email protected]>
Original-Recipient: rfc822;[email protected]
Received: from mail-in3.tiscali.nl (195.241.79.167) by mail-8-nl.tiscali.it (7.3.140)
id 4B790A7305531D69 for [email protected]; Tue, 20 Jul 2010 14:08:03 +0200
Received: from wsspam05.livemail.nl ([193.93.174.197])
by mail-in3.tiscali.nl with esmtp
id 1ObBcB-0001YI-8K
for [email protected]; Tue, 20 Jul 2010 14:08:03 +0200
X-ASG-Debug-ID: 1279627682-756600750000-4QBE0v
X-Barracuda-URL: http://193.93.174.197:80/cgi-bin/mark.cgi
Received: from wswww33 (unknown [193.93.174.139])
by wsspam05.livemail.nl (Spam & Virus Firewall) with SMTP id 09C08652845
for <[email protected]>; Tue, 20 Jul 2010 14:08:02 +0200 (CEST)
Received: from wswww33 ([193.93.174.139]) by wsspam05.livemail.nl with SMTP id ZtLQvWydczbgDIbC for <[email protected]>; Tue, 20 Jul 2010 14:08:02 +0200 (CEST)
X-ASG-Orig-Subj: Aanmelden
Subject: Aanmelden
To: [email protected]
X-PHP-Originating-Script: 0:SimpleMailInvoker.php
Message-ID: <[email protected]>
Date: Tue, 20 Jul 2010 14:07:53 +0200
From: [email protected]
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=utf-8
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Barracuda-Connect: UNKNOWN[193.93.174.139]
X-Barracuda-Start-Time: 1279627682
X-Barracuda-Virus-Scanned: by Barracuda Spam & Virus Firewall at livemail.nl
X-Barracuda-Spam-Score: 0.00
X-Barracuda-Spam-Status: No, SCORE=0.00 using global scores of TAG_LEVEL=1000.0 QUARANTINE_LEVEL=2.5 KILL_LEVEL=3.5 tests=NO_REAL_NAME
X-Barracuda-Spam-Report: Code version 3.2, rules version 3.2.2.35707
Rule breakdown below
pts rule name description
---- ---------------------- --------------------------------------------------
0.00 NO_REAL_NAME From: does not include a real name
Gewijzigd op 20/07/2010 14:34:48 door El Grimbo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.