Swiftmailer 4

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marc rc is as

Marc rc is as

05/09/2010 20:05:20
Quote Anchor link
Hier vond ik een prachtig kant en klaar voorbeeld (onderaan de pagina) van en formulier en het verzendscript van swiftmailer.

Dit is echter een voorbeeld voor versie 3.

Op de site van versie 4 staat niet zo'n voorbeeld. Althans ik kan het niet vinden.
Wel een hele hoop info waarvan ik niet weet hoe het te plaatsen.

Weet iemand waar ik zo'n dergelijk voorbeeld kan vinden, of heeft iemand zo iets dergelijks al eens aan de praat gekregen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:58:19
 
TJVB tvb

TJVB tvb

05/09/2010 20:35:59
Quote Anchor link
Een redelijk deel van het voorbeeld gaat over de afhandeling van het formulier. Dat is geen onderdeel van Swift Mailer en zal dan ook niet anders zijn.
Voor de rest moet je gewoon de handleiding zoals het gedeelte over het maken van berichten ( http://swiftmailer.org/docs/messages ) doorlezen.
 
Michiel Mussies

Michiel Mussies

05/09/2010 20:57:51
Quote Anchor link
Als geheugensteun en aanvulling van de info op het adres dat TJVB gaf kun je ook hier nog kijken: http://www.swiftmailer.org/wikidocs/v4/start
Dat zijn hun wikidocs voor versie 4, ze zijn nog in de maak, de groene links geven info, de rode wijzen naar lege documenten.
Bij short examples staan volledige voorbeeldjes, maar- zoals tjvb al zei- dat gaat alleen over het swiftgedeelte.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.