Switchen tussen stylesheets...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »
Niels van de Poll

Niels van de Poll

21/05/2007 15:15:00
Quote Anchor link
Weet iemand hoe je de bezoekers van je site kunt laten kiezen tussen sytlesheets?, kijk bijvoorbeeld naar msn(punt)nl daar hebben ze het zo gedaan dat je de kleur kunt kiezen, bij mij gaat het erom dat de bezoeker zelf het lettertype kan vergroten.
Weet iemand hier een oplossing voor?
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 18:55:23
 
Thomas

Thomas

21/05/2007 15:24:00
Quote Anchor link
Hoe nieuw ben je met php? Het zou met de If Else functie kunnen, maar ik prefereer je site gewoon 2 keer maken, en dan kan de gebruiker kijken welke site hij wil bijvoorbeeld msn.nl/layout1 of msn.nl/layout2 oid
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

21/05/2007 15:29:00
Quote Anchor link
Je kan ook de gebruiker laten kiezen welke style hij wil en dan met een cookie die opslaan..
 
- wes  -

- wes -

21/05/2007 15:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<html>
    <head>
        <link href="stylesheet<? echo (isset($_GET['stijl']) && !empty($_GET['stijl']) && is_numeric($_GET['stijl'])) ? $_GET['stijl'] : 1; ?>.css" type="text/css" rel="stylesheet">
    </head>
etc
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - wes -
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

21/05/2007 15:35:00
Quote Anchor link
je kunt zegmaar je layout in twee kleuren maken en dan precies hetzelfde slicen..

nu kun je de gebruiker tussen de stylen laten kiezen en dat sla je dan op in cookies..

dan voor de afbeeldingen en het .css bestand neem je twee mappen waarin je de bestanden precies dezelfde namen geeft..

bijv. als je zegmaar een css bestand hebt
een header plaatje en een footer plaatje krijg je dus zoiets

Quote:
-index.php
-style1
--style.css
--header.jpg
--footer.jpg
-style2
--style.css
--header.jpg
--footer.jpg


nu krijg je ong. zoon index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
if(isset($_COOKIE['style'])
{

    if($_COOKIE['style'] == 1)
        $style = 'style1';
    else
        $style = 'style2';
}

else
    $style = 'style1';
?>

<html>
<head>
<title>Mijn site</title>
<link rel="stylesheet" href="<?=$style?>/style.css" type="text/css" />
</head>
<body>
<img src="<?=$style?>/header.jpg" alt="header" /><br />
Hoi.. blabla<br />
<img src="<?=$style?>/footer.jpg" alt="footer" />
</body>
</html>


en het cookie aanmaken doe je dan zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

    if($_POST['style'] == 1)
        setCookie('style', 1);
    else
        setCookie('style', 2);
}

?>


gr. leroy
PS: dit is niet getest ;)
 
Niels van de Poll

Niels van de Poll

21/05/2007 15:39:00
Quote Anchor link
Het gaat alleen om de letter groote:

Dus waar nu stijl staat zet ik de verschillende stylesheets neer:

<link href="stylesheet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo (isset($_GET['stijl']) && !empty($_GET['stijl']) && is_numeric($_GET['stijl'])) ? $_GET['stijl'] : 1; ?>
.css" type="text/css" rel="stylesheet">

Maar hou kan ik dan ergens op de pagina een link maken dat ze tussen die style sheets kunnen switchen.

P.s. @ Thomas, ik ben nog vrij nieuw in PHP...
 
Thomas

Thomas

21/05/2007 15:42:00
Quote Anchor link
oke :) ik ook, maar van de if else funcitie begrijp ik vrij weinig tot niks, vandaar mijn preferentie;)
 
- wes  -

- wes -

21/05/2007 15:53:00
Quote Anchor link
@thomas

de verkorte if functie:

oud:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
if ($var == 'waarde')
{

    echo 'doe dit';
}

else
{
    echo 'doe dat';
}

?>


verkort:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo ($var == 'waarde') ? 'doe dit' : 'doe dat';
?>


eitje, as usual :)
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

21/05/2007 15:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?
if (!$_COOKIE['style']){
$style = "<link rel=\"stylesheet\" href=\"SITELINK/style.css\" type=\"text/css\" />";
}
else{
$style = "<link rel=\"stylesheet\" href=\"SITELINK/style".$_COOKIE['style'].".css\" type=\"text/css\" />";
}

?>


<?
if ($_GET["style"]){
$style = $_GET['style'];

setcookie("stylesheet", $style);

header("Refresh: 0; url=index.php");

}

?>



<form name="pick_style">
<select class=input_select name="style" OnChange="location.href=pick_style.style.options[selectedIndex].value">
     <option selected> Stylesheet
     <option value="?style=1">style 1
     <option value="?style=2">style 2
     <option value="?style=3">style 3
</select></form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart van Asselt
 
Niels van de Poll

Niels van de Poll

21/05/2007 15:54:00
Quote Anchor link
Maar hoe maak ik dan een link waar mensen op kunnen klikken zodat hij de andere stylesheet gebruikt.
 
Niels van de Poll

Niels van de Poll

21/05/2007 15:55:00
Quote Anchor link
Ik snap het al bedankt ! :D
 
Thomas

Thomas

21/05/2007 16:15:00
Quote Anchor link
@ wes, ik snap wel dat je kan kiezen tussen doe dit of doe dat, maar het script zal nu zowieso doe dit zeggen, hoe kan ik iemand laten kiezen, en dan door te geven of het doe dit of doe dat is?
 
- wes  -

- wes -

21/05/2007 16:20:00
Quote Anchor link
je geeft een get waarde mee, met in dit geval een getal erin (wat staat voor stylesheet*getal*.css) bij geen getal is het stylesheet1.css . tis dus puur een href get linkje
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.