Taal? PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick

Nick

17/01/2009 19:16:00
Quote Anchor link
Zoek een taal systeem bijvoorbeeld EN + NL

Ik wil dus het alsvolgt hebben je krijgt bijvoorbeeld domein.nl je kunt kiezen uit twee soorten van talen dus engels en nederlands hoe moet ik dat doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 09:47:05
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

17/01/2009 19:17:00
Quote Anchor link
Kun je misschien je vraag/idee wat beter omschrijving?
 
Tamara

Tamara

17/01/2009 19:42:00
Quote Anchor link
met een sessie....
 

17/01/2009 20:01:00
 
Ee jee

Ee jee

17/01/2009 20:36:00
Quote Anchor link
ik gebruik altijd een sessie.

Omdat mijn websites allemaal via databases lopen is dit hele makkelijk te doen.

doe je gewoon

SELECT velden FROM tabel_$_SESSION['LNG'];

die sessie vul je dan bijv. met NL of ENG.

Succes!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.