taal van "bladeren..."

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Advanced Mendix Developer Order Management Systeme

Advanced Mendix Developer Order Management Systemen (NL) Den Haag HBO/WO IT Professional "Als Advanced Mendix Developer impact maken op de groeiende e-commerce markt? Je doet dit bij PostNL door met je DevOps team onze Mendix applicaties verder te ontwikkelen, waarbij je complexe logistieke business processen vertaalt naar applicaties die ons primaire proces ondersteunen". Wat ga je doen? PostNL wordt een postal tech company We nemen de ontwikkeling van onze IT applicaties in eigen hand door onze eigen software-ontwikkel-capability op te zetten. Als Advanced Mendix Developer ben je onderdeel van een multidisciplinair, agile werkend Business-IT-team. Samen met dit team bouw je onze logistieke IT-applicaties verder

Bekijk vacature »

Didier mercier

didier mercier

15/10/2007 23:21:00
Quote Anchor link
Hallo,

graag zou ik willen weten hoe ik de taal van een "bladeren.."-knop kan veranderen in "browse.." of "cherchez..." en dit in het geval van een formulier voor het upload van bestanden..
Blijkbaar wordt de taal door php zelf gekozen of ben ik mis??

thanks
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2021 05:45:15
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/10/2007 23:25:00
Quote Anchor link
Een engelse browser/OS zal "browse" geven, een nederlandse browser zal "Bladeren" geven.
 
Didier mercier

didier mercier

15/10/2007 23:29:00
Quote Anchor link
Dacht het al maar was niet zeker.. dus alles in orde..

thanks anyway

didier
 
PHP erik

PHP erik

16/10/2007 00:12:00
Quote Anchor link
Het wordt niet door PHP gegeven, het wordt door de browser bepaald. Effe voor de duidelijkheid. PHP heeft niets met dit soort dingen (frontend) te maken.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.