Taal wordt niet geladen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Micasa

micasa

13/08/2008 00:29:00
Quote Anchor link
PHP interesse
Zou iemand mij kunnen vertellen waarom de echo's op de regels: 33 t/m 40 niet worden geladen ( op de pagina krijg ik geen tekst te zien )

Dit is het volledige script: http://www.plaatscode.be/15624/

Maar vanaf regel 90 wordt alle tekst wel gewoon normaal geladen.

Alle tekst staat ook in hetzelfde bestand namelijk: ../language/nederlands.inc.php

Is er iets dat ik zou moeten veranderen? Zo ja, wat...
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 00:26:09
 
Luc Zontrop

Luc Zontrop

13/08/2008 05:19:00
Quote Anchor link
Die if's en elseif's staan in een functie: wordt de functie Kogelfabriek wel aangeroepen?want ik vind deze nergens terug.

Indien er niet voldaan wordt aan je if of else krijg je natuurlijk ook geen output.
 
Micasa

micasa

13/08/2008 11:44:00
Quote Anchor link
Nee deze worden wel aangeroepen.

Als ik bijvoorbeeld van regel 33 t/m 40, dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
#
                if($bedrag > $data[cash])
#
                echo "$inc_locale_kogelfabriek_1";
#
                else if(!is_numeric($aantal))
#
                echo "$inc_locale_kogelfabriek_2";
#
                else if($aantal < 1)
#
                echo "$inc_locale_kogelfabriek_3";
#
                else if($fabriek[aantal] - $aantal < 0)
#
                echo "$inc_locale_kogelfabriek_4";
#
                else {


Van de $inc_blabla gewoon een tekst erin zet. Dus als voorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$inc_locale_kogelfabriek_1


Maak ik van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Dit is een demo tekst


Dan is deze melding wel zichtbaar op de website.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/08/2008 11:50:00
Quote Anchor link
@Micasa

jij snapt duidelijk niet hoe het werkt, waarom dan aan een criminals werken?

$inc_locale.... enz. is niet een functie aanroep, een functie roep je aan door

functienaam(parameter1,parameter2) te doen, dat gebeurt nergens dus komen de gegevens vanuit je functie ook niet op het scherm.
 
Mark L

Mark L

13/08/2008 11:51:00
Quote Anchor link
Waar haal je die variabele $inc_locale_kogelfabriek_* vandaan? Die zie ik nergens geset. -> Deze moet je ook weer in de functie global-en
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark L
 
Micasa

micasa

13/08/2008 11:55:00
Quote Anchor link
Bovenaan de website staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
#
include("../language/nederlands.inc.php");


In dit bestand staan al de taal regels zoals:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
$inc_locale_kogelfabriek_1="Ga eerst maar even wat geld contant halen!";
$inc_locale_kogelfabriek_2="Het ingevoerde aantal kogels bestaat niet helemaal uit cijfers.";
$inc_locale_kogelfabriek_3="Je moet wel boven de nul kogels invullen.";
$inc_locale_kogelfabriek_4="De kogelfabriek heeft niet genoeg kogels.";
$inc_locale_kogelfabriek_5="Je hebt succesvol";
$inc_locale_kogelfabriek_6="kogels gekocht.";
$inc_locale_kogelfabriek_6a="Locale kogelfabriek";
$inc_locale_kogelfabriek_7="Kogelfabriek";
$inc_locale_kogelfabriek_8="Aantal kogels in deze kogelfabriek";
$inc_locale_kogelfabriek_9="kogels";
$inc_locale_kogelfabriek_10="Prijs per kogel in euro's";
$inc_locale_kogelfabriek_11="euro per stuk";
$inc_locale_kogelfabriek_12="Aantal kogels dat jij kunt kopen";
$inc_locale_kogelfabriek_13="kogels";
$inc_locale_kogelfabriek_14="Koop";


En vanaf

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$inc_locale_kogelfabriek_6a


Wordt alles wel weergegeven. Het probleem is dat alles hiervoor het niet doet. Als ik echter $inc_locale_kogelfabriek_1 zou vervangen voor tekst als blabla, dan is het wel zichtbaar.
 
Luc Zontrop

Luc Zontrop

13/08/2008 12:22:00
Quote Anchor link
Quote:
Nee deze worden wel aangeroepen.

Deze wordt dus NIET aangeroepen :)

Om het je wat gemakkelijker te maken: http://be.php.net/functions
 
- SanThe -

- SanThe -

13/08/2008 12:27:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Micasa

micasa

13/08/2008 12:30:00
Quote Anchor link
Oh oke, bedankt. Maar echt duidelijker wordt het nog niet.

Ik begrijp hieruit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php

$makefoo
= true;

/* We can't call foo() from here
   since it doesn't exist yet,
   but we can call bar() */


bar();

if ($makefoo) {
  function
foo()
  {

    echo "I don't exist until program execution reaches me.\n";
  }
}


/* Now we can safely call foo()
   since $makefoo evaluated to true */


if ($makefoo) foo();

function
bar()
{

  echo "I exist immediately upon program start.\n";
}


?>


Dat er dus nog een aantal dingen missen in mijn script.

Maar hoe zou ik dit dan moeten doen?

Wellicht dat iemand een voorbeeld zou kunnen geven voor bijvoorbeeld

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$inc_locale_kogelfabriek_1


Zo kan ik al mijn script zelf verder aanpassen.

Alvast bedankt,

EDIT:

Na het toevoegen van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>


Staan er idd opeens veel errors zeg.

Vb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Undefined variable: gamenaam in /home/site/public_html/language/nederlands.inc.php on line 67


Echter staat op deze regel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$aanmelden_beste="Beste gebruiker,\n\nTen eerste hartelijk welkom bij $gamenaam";


En dit wordt wel correct weergegeven op de website.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door micasa
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

13/08/2008 12:44:00
Quote Anchor link
Veel verder heb ik niet gekeken, maar wat is dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$bedrag
=        $aantal * $fabriek[prijs];
?>


Zie eens of het iets uit maakt als je dit schrijft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$bedrag
=        $aantal * $fabriek['prijs'];
?>
 
Micasa

micasa

13/08/2008 12:47:00
Quote Anchor link
Nee, helaas maakt dit geen enkel verschil.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/08/2008 12:52:00
Quote Anchor link
Maar gebruik je array's eens goed.

$data[cash]
Ik neem aan dat je nergens 'cash' als constante hebt gedefiniëerd.
Dan is het dus een string:
$data['cash']

En dat heb je regelmatig.
 
Micasa

micasa

13/08/2008 13:00:00
Quote Anchor link
Ik heb nu alles ( volgens mij alles ;) ) aangepast zoals je hebt aangegeven:

http://www.plaatscode.be/15667/

Echter het probleem blijft hetzelfde.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/08/2008 13:02:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 13.08.2008 12:27:
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>

Ik zie dit nog steeds niet bovenaan staan.
 
Micasa

micasa

13/08/2008 13:08:00
Quote Anchor link
Nee die had ik even weg gehaald.

Script: http://www.plaatscode.be/15668/

Met dat erboven krijg ik namelijk de volgende errors:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
Notice: Undefined offset: 3 in /home/site/public_html/game/include/gegevens.php on line 41

Notice: Undefined offset: 10 in /home/site/public_html/game/include/gegevens.php on line 44

Notice: Use of undefined constant login - assumed 'login' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 188

Notice: Use of undefined constant login - assumed 'login' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 189

Notice: Use of undefined constant level - assumed 'level' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 274

Notice: Use of undefined constant level - assumed 'level' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 274

Notice: Use of undefined constant level - assumed 'level' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 274

Notice: Use of undefined constant login - assumed 'login' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 275

Notice: Use of undefined constant rankvordering - assumed 'rankvordering' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 278

Notice: Use of undefined constant timer_gevangenis - assumed 'timer_gevangenis' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 347

Notice: Use of undefined constant timer_gevangenis_seconden - assumed 'timer_gevangenis_seconden' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 347

Notice: Use of undefined constant health - assumed 'health' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 354

Notice: Use of undefined constant timer_bot_check - assumed 'timer_bot_check' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 425

Notice: Use of undefined constant level - assumed 'level' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 442

Notice: Use of undefined constant level - assumed 'level' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 442

Notice: Use of undefined constant ban - assumed 'ban' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 442

Notice: Use of undefined constant cron_hour - assumed 'cron_hour' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 449

Notice: Use of undefined constant cron_day - assumed 'cron_day' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 457

Notice: Use of undefined constant cron_week - assumed 'cron_week' in /home/site/public_html/game/include/config.php on line 465

Notice: Use of undefined constant timer_gevangenis - assumed 'timer_gevangenis' in /home/site/public_html/game/locale_kogelfabriek.php on line 15

Notice: Use of undefined constant timer_gevangenis_seconden - assumed 'timer_gevangenis_seconden' in /home/site/public_html/game/locale_kogelfabriek.php on line 15

Notice: Use of undefined constant level - assumed 'level' in /home/site/public_html/game/locale_kogelfabriek.php on line 20

Notice: Use of undefined constant land - assumed 'land' in /home/site/public_html/game/locale_kogelfabriek.php on line 27

Notice: Use of undefined constant login - assumed 'login' in /home/site/public_html/game/mainframe_stats.php on line 6

Notice: Use of undefined constant health - assumed 'health' in /home/site/public_html/game/mainframe_stats.php on line 49
    
Notice: Use of undefined constant rankvordering - assumed 'rankvordering' in /home/site/public_html/game/mainframe_stats.php on line 68
    
Notice: Use of undefined constant schiet_ervaring - assumed 'schiet_ervaring' in /home/site/public_html/game/mainframe_stats.php on line 87
    
Notice: Use of undefined constant land - assumed 'land' in /home/site/public_html/game/locale_kogelfabriek.php on line 97

Notice: Use of undefined constant aantal - assumed 'aantal' in /home/site/public_html/game/locale_kogelfabriek.php on line 135


Ps. locale_kogelfabriek.php is het geposte script.
 
Luc Zontrop

Luc Zontrop

13/08/2008 13:13:00
Quote Anchor link
Micasa: je vraagt in het begin van het topic waarom regel 33 tem 40 niet wordt uitgevoerd: geen output.
Deze regels staan IN een fucntie! Zolang jij geen aanroep doet naar deze functie zal er NIKS ge-output worden. Duidelijk nu?
 
Micasa

micasa

13/08/2008 13:15:00
Quote Anchor link
Oke, dat is nu duidelijk. Maar zou iemand mij een voorbeeld ( het liefst met behulp van mijn eigen script ) kunnen geven hoe ik het dan wel zou moeten doen.

Ik heb dit zelfde probleem namelijk in al mijn scripts en een voorbeeld zou mij zeer erg helpen.

Alvast bedankt,
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/08/2008 13:20:00
Quote Anchor link
Je moet elke keer als je hebt staan:

$variabele[naam] veranderen in $variabele['naam'] dat door je hele script, die meldingen van undefined constants hebben daarmee te maken.
 
Micasa

micasa

13/08/2008 13:27:00
Quote Anchor link
Oke dit heb ik nu overal in het script veranderd: http://www.plaatscode.be/15670/

Maar het probleem dat de tekst / taal niet wordt geladen is hiermee niet opgelost.

Wellicht dat iamand een voorbeeld ( het liefst met behulp van mijn eigen script ) kunnen geven hoe ik het dan wel zou moeten doen.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/08/2008 13:30:00
Quote Anchor link
Aanvulling: Die 'offset' error wil zeggen dat je buiten de (array) range zit.
 
Micasa

micasa

13/08/2008 13:33:00
Quote Anchor link
Weer wat geleerd vandaag. Daarnaast zijn alle Notice: Use of undefined constant errors ook allemaal opgelost nu.

Echter het probleem dat de taal niet zichtbaar is blijft hetzelfde. Nu weet ik dat er niets wordt geoutput *Tumbler, maar hoe moet ik dit dan doen?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.