Tabel automatisch invullen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Stan Smolenaars

Stan Smolenaars

06/11/2019 12:41:38
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben zogezegt echt een noob met PHP.

Maar ik wil het volgende opzetten.
Dat als iemand op [button] drukt dat er in een tabel (kan ook kladblok bestand zijn) een waarde 10 hoger dan de vorige komt.

Heeft iemand tips hoe dat makkelijk gedaan kan worden?
Gewijzigd op 06/11/2019 17:56:35 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:26:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2019 12:59:03
Quote Anchor link
Hoe wordt het nu opgeslagen? Of is er nog geen data? En waar dient het precies voor?
 
Stan Smolenaars

Stan Smolenaars

06/11/2019 13:37:40
Quote Anchor link
op dit moment is er nog geen data.
Het gaat om dat gebruikers een gesprek moeten gaan voeren en zich moeten aanmelden.
Als de gebruiker zich aanmeld kan hij automatisch 10 minuten later ingedeeld worden in een tabel, dit zodat dit makelijk uit te lezen is van hoelaat tot hoelaat de gesprekken gaan duren.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2019 13:46:51
Quote Anchor link
Dat lijkt meer op een planningssysteem, dan enkel een simpel tellertje.
 
Stan Smolenaars

Stan Smolenaars

06/11/2019 14:00:36
Quote Anchor link
het zal in mijn ogen makkelijk kunnen door de naam van de gebruiker mee te nemen en dan vorige waarde +10 te doen. uiteraard vanaf 0 beginnen.

Het hoeft niet netjes met tijden te zijn, want het zal eenmalig gebruikt worden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2019 14:08:16
Quote Anchor link
Ik zou dan toch wel aan een database denken. Stel dat de verbinding even wegvalt, dan ben je alles kwijt.
 
Stan Smolenaars

Stan Smolenaars

06/11/2019 14:28:28
Quote Anchor link
Als er een koppeling naar een database nodig is is het al te moeilijk voor mij.
Zou de andere optie wel kunnen die ik aanbood?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

06/11/2019 16:41:57
Quote Anchor link
Maak voor elke gebruiker een bestand aan waar je die teller in bewaart.
Lees bestand, verander waarde, bewaar bestand.

https://www.w3schools.com/php/php_file_open.asp
 
Michael -

Michael -

06/11/2019 17:34:53
Quote Anchor link
@Arien; Dit hoort toch niet in de koffiehoek?

@Stan; Wie doet het plannen? Als je altijd de laatste tijd + 10 minuten doet, maar dit al een half uur geleden is, valt dit dus in het verleden. Ik zou niet te moeilijk denken, zeker niet omdat het maar eenmalig is. Hierbij een beginnetje


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
$filename
= 'plannen.json'; // Bestandsnaam
$arr = (file_exists($filename) ? json_decode(file_get_contents($filename),true) : array()); // Bestand ophalen mits deze bestaat

if(count($arr) > 0) {
    array_multisort(array_column($arr, 'date'), SORT_DESC, $arr); // Array sorteren op datum. Eerste key is de nieuwste datum/tijd
}

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    if(isset($_POST['username']) && trim($_POST['username']) != "") { // Controleren of het veld niet leeg is
        if(isset($arr[0]['date']) && (new \DateTime($arr[0]['date']) > (new \DateTime())->modify('-10 minutes'))) { // Controleren of er een laatste tijd is en of deze niet in het verleden ligt.
            $dt = (new \DateTime($arr[0]['date'])); // Laatst opgeslagen tijd
        } else {    
            $dt = (new \DateTime()); // Tijd van nu
        }
        $newtime = $dt->modify('+10 minutes')->format("Y-m-d H:i:s"); // Tel er 10 minuten bij op.
        array_unshift($arr, array('username'=>htmlentities($_POST['username']), 'date'=>$newtime));
        file_put_contents($filename, json_encode($arr)); // Opslaan
        header('Location: ' . $_SERVER['SCRIPT_NAME']); // Voorkom opnieuw posten door het vernieuwen van je browser
        exit();
    }
}

?>

<form method="POST">
    <input type="text" name="username" placeholder="Typ je gebruikersnaam">
    <button>Plannen</button>
</form>
<?php
if(count($arr) > 0) {
    array_multisort(array_column($arr, 'date'), SORT_ASC, $arr); // De eerste volgende bovenaan.
    foreach($arr as $key=>$val) {
        echo $val['username'] . ' staat ingepland voor ' . (new \DateTime($val['date']))->format('d M H:i') . '<br>';
    }
}

?>

Edit:
Controle toegevoegd. Er zit ALTIJD minimaal 10 minuten tussen het plannen en de afspraak
Gewijzigd op 06/11/2019 20:28:17 door Michael -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2019 17:56:22
Quote Anchor link
Michael - op 06/11/2019 17:34:53:
@Arien; Dit hoort toch niet in de koffiehoek?


Klopt inderdaad!
Dus daarom even een tikje naar het juiste forum.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.