tabel en iframe

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roderik

Roderik

20/01/2006 17:44:00
Quote Anchor link
Ik heb een layout gemaakt.
Daarin heb ik een iframe neergezet maar het tdtje wat daarna komt word niet weergegeven.
Als ik de iframe weghaal word hij wel neergezet kan iemand mij vertellen wat het probleem zou kunnen zijn?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<table width=750 border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td background="images/index_05.gif" width=149 height=402>
</td>
<td><iframe src="main.html" width=465 height=402 name="content" scrolling="auto" frameborder="0"></iframe></td>    
<td background="images/index_07.gif" witdh=136 height=402>
</td>
</tr>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:48:01
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/01/2006 17:49:00
Quote Anchor link
En zo?

<table width=750 border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td background="images/index_05.gif" width=149 height=402>&nbsp;</td>
<td><iframe src="main.html" width=465 height=402 name="content" scrolling="auto" frameborder="0"></iframe></td>
<td background="images/index_07.gif" witdh=136 height=402>&nbsp;</td>
</tr>
</table>
 
Roderik

Roderik

20/01/2006 17:50:00
Quote Anchor link
neej nog steeds niet dit is me gehele script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<style>
body {
    background-color:#E1EAF4;
}
</style>
<html>
<head>
<title>Psychologische Praktijk Ermelo</title>
</head>
<body topmargin=0 marginwidth=0 marginheight=0>
<center>
<table width=750 border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td background="images/index_01.gif" width=750 height=54>
<font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="1" color="#000000"><center><b>Menu - Menu - Menu - Menu</b></font></center>
</td>
</tr>
</table>
<table width=750 border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td background="images/index_02.gif" width=66 height=41>
</td>
<td background="images/index_03.gif" width=589 height=41>
</td>
<td background="images/index_04.gif" width=95 height=41>
</td>
</tr>
</table>
<table width=750 border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td background="images/index_05.gif" width=149 height=402>&nbsp;</td>
        <td><iframe src="main.html" width=465 height=402 name="content" scrolling="auto" frameborder="0"></iframe></td>
        <td background="images/index_07.gif" witdh=136 height=402>&nbsp;</td>
    </tr>
</table>
<table width=750 border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td background="images/index_08.gif" width=750 height=19>
</td>
</tr>
</table>
</center>
</body>
</html>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/01/2006 17:53:00
Quote Anchor link
Dat deel met <style> moet sowieso in de <head> sectie en niet voor de <html> tag.
 

20/01/2006 17:54:00
Quote Anchor link
Probeer eens een doctype te gebruiken.
En van align="..." en </center> af te komen door CSS te gebruiken :-)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/01/2006 17:55:00
Quote Anchor link
Hier ziet hij zo uit: link
 
Roderik

Roderik

20/01/2006 18:32:00
Quote Anchor link
neej hij blijft het verkeed doen.

zo ziet het eruit:

http://www.psyprakterm.nl/index1.htm

het rechter plaatje geeft hij niet weer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.