tabel in alt van een figuur

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Steven l

steven l

13/01/2009 15:46:00
Quote Anchor link
Beste

ik zou graag als ik overr men figuur het volgende weergeven

-------------------
|naam | beroep|
-------------------
| Adres |
------------------

Is dit mogelijk?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 04:10:32
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

13/01/2009 15:55:00
Quote Anchor link
tuurlijk is dat mogelijk :D

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<table>
 <td>Naam</td><td>beroep</td><tr>
 <td>Adres</td>
</table>


:)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/01/2009 15:56:00
Quote Anchor link
Je zal dan tooltips moeten maken met JavaScript. Onderstaand kan je wel e.e.a. hierover vinden.

http://jquery.bassistance.de/tooltip/demo/

@MaDHouSe
Dat gaat niet in de alt-tag. Daarin kan je niet zomaar HTML code gebruiken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Steven l

steven l

13/01/2009 16:02:00
Quote Anchor link
aan madhouse: bedankt voor je hulp,maar indien je dit zo doet krijg je de commandos <table> en dergelijke ook in je alttekst wat dus niet de bedoeling is ;-)

aan Robert
bedankt, ga dit al eens proberen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.