tabel op scherm tonen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis Fei

Dennis Fei

19/03/2012 18:10:53
Quote Anchor link
Ik heb een klein script waarmee ik een tabel in MySQL in een HTML tabel wil tonen. Ergens zit er nog een foutje in de code en ik vraag me af of iemand een idee heeft waar de fout zit. Dit is de code:

<html>
<head>
<title>Tabel tonen</title>
</head>
<body bgcolor=”blue” text=”black”>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$connectie
= mysql_connect(localhost, root, );
mysql_select_db(telefoonboekdb);

$query = SELECT * FROM telefoonboektbl;
$resultaat = mysql_query($query);
echo <table border=5  align=center>;
echo  
<tr><td>ID</td><td>voornaam</td><td>Achternaam</td><td>adres</td><td>Woonplaats</td><td>Telefoon</td><tr>;
while (list($id, $voornaam, $achternaam, $adres, $woonplaats, $telefoonnummer);
mysql_fetch_row($resultaat))
{

echo
<tr><td>, $id, </td><td>, $voornaam, </td><td>, $achternaam,                                                                                                                                                                                   </s  td><td>, $adres, </td>
<
td>, $woonplaats, </td><td>, $telefoonnummer, </td></tr>;
}

echo  </table>;

mysql_close($connectie);

?>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 02:59:13
 
Kris Peeters

Kris Peeters

19/03/2012 18:13:42
Quote Anchor link
Je gebruikt list() verkeerd, op lijn 11.

Kijk eens naar example 2:
http://be2.php.net/list
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2012 18:31:05
Quote Anchor link
En je quotes kloppen ook niet helemaal.
 
Dennis Fei

Dennis Fei

19/03/2012 18:37:19
Quote Anchor link
welke regel dan?

Toevoeging op 19/03/2012 18:38:11:

ok . ja ik zie het zelf al

Toevoeging op 19/03/2012 18:55:16:

Kris kun je aub nog een tipje van de sluier lichten ik kom er niet uit.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

20/03/2012 09:47:29
Quote Anchor link
Probeer al eens met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
while (list($id, $voornaam, $achternaam, $adres, $woonplaats, $telefoonnummer) =
mysql_fetch_row($resultaat))
?>


Zoals je ziet op example 2
 
Albert de Wit

Albert de Wit

20/03/2012 10:18:09
Quote Anchor link
prins... waarin schrijf je dit? gebruik je Microsoft word? want die geeft quotes helemaal verkeerd weer. je moet standaard een kladblok gebruiken heh... voor als je nog geen notpad met syntaxhighlighting hebt: http://cdn.contextstatic.org/downloads/ConTEXTv0_986.exe
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.