tabel probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »
Be moeial

be moeial

22/05/2013 23:35:51
Quote Anchor link
Goedendag allemaal,

Ik heb het volgende probleem.

Nadat ik een query resultaat heb uit mijn database, die er als volgt uitziet;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$_POST
[onderdeel] = '11211720310';

$rs = mysql_query("SELECT onderdeel,naam,teksten FROM onderdeel_nrs WHERE onderdeel=$_POST[onderdeel]");
while($row = mysql_fetch_array($rs,MYSQL_ASSOC)) {
          
     // het veld teksten exploden op -
     $b = explode("-", $row[teksten]);

     // lege items uit array halen
     foreach($b as $key => $value) {
      if($value == "Zoeken naar een ander onderdeel:" OR $value == "Model: alles" OR $value == "") {
    unset($b[$key]);
      }


         // array opnieuw ordenen
    $b = array_values($b);

    // totaal aantal items in array tellen
    $totaal_td = count($b);

}


?>


Nu zou ik met de uitkost graag een tabel produceren.
Deze tabel krijgt per rij 4 cellen

Al naar gelang de uitkost van de $totaal_td het aantal rijen en cellen produceren
met daarin de uitkomst van de array.

Ik hoop dat ik duidelijk ben.

Vriendelijke groet
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 22:58:13
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/05/2013 00:01:58
Quote Anchor link
begin bij het begin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_POST
[onderdeel]
?>

is normaliter niet mogelijk. wat wel kan is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_POST
['onderdeel']
?>

of als de sleutel een variabele is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_POST
[$onderdeel]
?>

daarnaast is het wel mogelijk maar niet echt gebruikelijk om in de php code nog een waarde aan de $_POST array toe te voegen daar het een typische INPUT variabele is.

dan zet gewoon nooit geen variabelen tussen quotes.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$rs
= mysql_query("SELECT onderdeel,naam,teksten FROM onderdeel_nrs WHERE onderdeel=$_POST[onderdeel]");
?>

zou moeten worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$rs
= mysql_query("SELECT onderdeel,naam,teksten FROM onderdeel_nrs WHERE onderdeel=".$_POST['onderdeel']);
?>
 
Be moeial

be moeial

23/05/2013 00:09:58
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 23/05/2013 00:01:58:
begin bij het begin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_POST
[onderdeel]
?>

is normaliter niet mogelijk. wat wel kan is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_POST
['onderdeel']
?>

of als de sleutel een variabele is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_POST
[$onderdeel]
?>

daarnaast is het wel mogelijk maar niet echt gebruikelijk om in de php code nog een waarde aan de $_POST array toe te voegen daar het een typische INPUT variabele is.

dan zet gewoon nooit geen variabelen tussen quotes.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$rs
= mysql_query("SELECT onderdeel,naam,teksten FROM onderdeel_nrs WHERE onderdeel=$_POST[onderdeel]");
?>

zou moeten worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$rs
= mysql_query("SELECT onderdeel,naam,teksten FROM onderdeel_nrs WHERE onderdeel=".$_POST['onderdeel']);
?>



Hoi Frank de $_POST staat er alleen maar in om even een resultaat te krijgen op mn query normaliter komt ie uit een vorig formulier.

De query is een goede, pas ik aan.

En de rest van de vraag?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/05/2013 00:13:43
Quote Anchor link
gebruik liever in plaats van mysql_fetch_array() mysql_fetch_assoc(). de sleutels in de array zijn dan identiek aan de kolomnamen in de tabel.

een tabel met vier kolommen per rij:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
echo '<table><tr>';
while($row = mysql_fetch_assoc($rs)) {
   echo '<td>'.$row['onderdeel'].'</td>';
   if($i++ % 4 == 0)
      echo '</tr><tr>';
}

echo '</tr></table>';
?>



Toevoeging op 23/05/2013 00:19:45:

normaal gaat het ongeveer zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
echo '<table>';
while($row = mysql_fetch_assoc($rs)) {
   echo '<tr>';
   echo '<td>'.$row['onderdeel'].'</td>';
   echo '<td>'.$row['naam'].'</td>';
   echo '<td>'.$row['teksten'].'</td>';
   echo '</tr>';
}

echo '</table>';
?>
Gewijzigd op 23/05/2013 00:20:33 door Frank Nietbelangrijk
 
Be moeial

be moeial

23/05/2013 00:43:03
Quote Anchor link
deze snap ik niet en werkt ook niet waar komt die $i++ vandaan?
 
Eddy E

Eddy E

23/05/2013 07:30:20
Quote Anchor link
$i wordt normaliter als teller bijgehouden.
Meestal wordt die ook gedeclareerd vooraf met $i = 0;
Doe je dat niet en wil je hem verhogen met 1 (want dat is wat $i++ doet), dan wordt deze (blijkbaar) automatisch op 0 ingesteld.

Probeer maar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$i
++;
echo '$i is '.$i.'<br>';
?>


Wat jij doet is nogal dubbel.
Je haalt alles op in een array en loopt die rij voor rij af.
Dan zet je alles in een array en wil die later rij voor rij aflopen.
Dat kan makkelijk in 1x. Zoals Frank NB zegt.

Daar bij is dit wat raar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// jij
$b = array_values($b);

// beter en zelfde effect
sort($b);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.