Tabel voorbeeld

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Steffen The

Steffen The

13/02/2018 10:21:02
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik ben nog maar net begonnen met het begrijpen van php. Alles ontstaan doordat men mij niet wilde helpen met het scripten van een xml feed.
Maar ik loop al direct tegen een probleem aan in het cursusboek.
Ik moest een simpele tabel overnemen. De opdracht is/was er een tweede pc aan toe te voegen met een adv. prijs en die te laten optellen in de laatste kolom. Ik moet de variabelen gebruiken in het voorbeeld. Dus nog heel basic.
Maar hoe lukt het mij zonder nieuwe variabelen te maken een tweede regel in de tabel te maken met de tweede pc?
Alvast dank voor jullie hulp!

Hier is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<!DOCTYPE html>
<html lang="nl">
<head>
<title>Winkel Steffen</title>
</head>
<body>
<?php
$merk
= "Toshiba";
$model = "A100";
$os = "windows xp";
$voorraad = 80;
$prijs = 999;
$totaal = 0;
$totaal += $prijs;


echo("<table border='1'> ".
"<caption>
<strong>SML laptops</strong>
</caption>
<thead>
<tr><th>merk</th><th>Model</th><th>Operating system</th><th>Voorraad</th><th>Prijs</th></tr>
<tbody>
<tr>
<td>"
. $merk . "</td>" .
"<td>" . $model . "</td>" .
"<td>" . $os . "</td>".
"<td>". $voorraad . "</td>".
"<td>". $prijs . "</td>".
"</tr>
<tfoot>
<tr><td colspan='4'>Totaal</td><td>"
. $totaal . "</td></tr>
</tfoot>
</table>"
);


?>

</body>
</html>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 13/02/2018 10:28:00 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:41:46
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2018 10:26:47
Quote Anchor link
Zonder een kant en klaar antwoord te geven:

Heb je al geleerd om array's te gebruiken?En deze met foreach of while() te doorlopen?
 
Steffen The

Steffen The

13/02/2018 10:29:58
Quote Anchor link
Dat is dus de grap. Dat hoofdstuk komt na dit voorbeeld. Ik dacht dat de volgorde in het boek niet klopte. Maar wilde niet eigenwijs zijn ;-) Als dit met de bestaande variabelen niet lukt, dan zal dus de volgorde niet kloppen en ben ik iets rustiger :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2018 10:40:37
Quote Anchor link
Je kan niet de bestaande variabelen gebruiken, want die overschrijven elkaar.

Wel kan je met .= met die punt erbij steeds meer inhoud toevoegen aan je string:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$var
= "Dit is ";
$var .= "een opgedeelde ";
$var .= "string";
echo $var; // Toont: Dit is een opgedeelde string
?>
 
Steffen The

Steffen The

13/02/2018 11:00:07
Quote Anchor link
Ok, dank voor je snelle reactie! Ik dacht dat ik iets fout deed. Ik ga eerst verder in het boek, de fouten neem ik maar voor lief dan, alhoewel het dit soort vragen oproept!
Ik hoop alleen na php een beetje te begrijpen dat ik de feed kan verwerken en stylen.
Gewijzigd op 13/02/2018 11:01:13 door Steffen The
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2018 11:17:58
Quote Anchor link
Het stijl-werk doe je met CSS ;-)
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/02/2018 12:16:49
Quote Anchor link
Probeer jezelf direct aan te leren om html tussen single quotes (') te schrijven en in de HTML double quotes (") te gebruiken. Dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo('<table border="1">');
?>


Ik zeg erbij dat het officieel mag om het te doen zoals je het nu doet maar door veel mensen andersom gedaan wordt en dus een soort van ongeschreven wet is. Hetzelfde geldt een beetje voor het keyword 'echo'. Je gebruikt haakjes erom heen en dat mag maar in de regel worden die meestal weggelaten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<table border="1">';
?>


Overigens bestaan er wel kleine verschillen tussen het gebruik van double quotes en single quotes binnen PHP. Het gaat dan met name om de escaping van variabelen. ( = gebruik van variabelen in een tekst)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2018 12:24:07
Quote Anchor link
Ikzelf prefereer ook de techniek om single-quoted echo's te gebruiken. Puur vanwege het feit dat een dubbele quote er niet mee zal botsen, dat escaping bijna niet meer nodig is, en dat de dubbele quote gebruikelijk is in HTML.

Wel is het belangrijk dat je variabelen in een single-quoted echo netjes buiten quotes zet, anders worden de variabelen niet uitgevoerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$var
= 'Hoera';
echo 'Er is er eentje jarig, $var!';
?>

Die zal letterlijk dus Er is er eentje jarig, $var! geven.

En als je het goed doet, door je quotes voor de variabelen af te sluiten en deze met een punt te koppelen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$var
= 'Hoera';
echo 'Er is er eentje jarig, '.$var.'!';
?>

Dan zie je:
Er is er eentje jarig, Hoera!

Edit: Bleef een uitroepteken hangen ;-)
Gewijzigd op 13/02/2018 13:02:21 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/02/2018 12:59:13
Quote Anchor link
Je kunt te allen tijde een PHP-blok afsluiten en later weer voortzetten. Zelfs als je in een for-loop HTML aan het weergeven bent. Er is dus geen enkele reden om statische lappen op die manier uit te draaien, dit dient geen enkel doel want de structuur van de tabel ligt helemaal vast.

Het zou een ander verhaal worden als de tabel echt dynamisch gegenereerd wordt, maar dat is dus alleen nodig als deze een dynamisch karakter heeft, wat niet het geval is.

Je kunt dus net zo goed deze HTML uitschrijven... als simpelweg HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<table border="1">
    <caption>SML laptops</caption>
    <thead>
        <tr>
            <th>merk</th>
            <th>Model</th>
            <th>Operating system</th>
            <th>Voorraad</th>
            <th>Prijs</th>
        </tr>
    </thead>
    <tbody>
        <tr>
            <td><?php echo $merk ?></td>
            <td><?php echo $model ?></td>
            <td><?php echo $os ?></td>
            <td><?php echo $voorraad ?></td>
            <td><?php echo $prijs ?></td>
        </tr>
    </tbody>
    <tfoot>
        <tr>
            <td colspan="4">Totaal</td>
            <td><?php echo $totaal ?></td>
        </tr>
    </tfoot>
</table>

Dit heeft als bijkomend voordeel dat deze een stuk beter leesbaar is. In dat geval had je mogelijk direct gezien dat er een afsluitende </thead>- en </tbody>-tag ontbrak.

@Ariën: achter "Hoera" staan (ineens) twee uitroeptekens, dat lijkt mij niet kloppen.

Over het vraagstuk zelf: mogelijk is het hier de bedoeling dat je simpelweg een tweede tabelrij toevoegt door tussendoor (in een PHP-blok) de variabelen andere waarden te geven, met als extra bewerking het ophogen van de totaalprijs met de prijs van de huidige tabelrij. Misschien is dit een opzet naar for-loops, misschien is dit al behandeld, wie weet. Het zou niet de eerste keer zijn dat voorbeelden of opgaven in cursusboeken onzinnig of gewoon fout zijn.
Gewijzigd op 13/02/2018 13:01:41 door Thomas van den Heuvel
 
Steffen The

Steffen The

13/02/2018 14:09:13
Quote Anchor link
Mensen, super dank voor de extra reacties! Hier kan ik mee verder.
Omdat ik het thuis doe en niet de gelegenheid heb de juf te vragen "of het boek wel klopt" is thuisstudie soms heel lastig. Want je gaat dan aan jezelf twijfelen, terwijl je bijna zeker weet dat het boek niet juist is.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/02/2018 19:26:51
Quote Anchor link
Leuk dat je enthousiast bent Steffen. Wat mij betreft mag je je vragen hier op het forum plaatsen wanneer je na een rondje google geen duidelijkheid krijgt over bepaalde zaken.

Komt nog iets in mijn gedachte langs nadat Thomas zo een mooi voorbeeld gegeven heeft over hoe je HTML kunt opbouwen (eigenlijk laat hij hier gewoon een template zien). Plaats BOVEN de allereerste HTML regel je PHP code die je nodig hebt om je 'output' voor te bereiden. dan hou je je programma-logica zo veel mogelijk gescheiden van je template.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
$merk
= "Toshiba";
$model = "A100";
$os = "windows xp";
$voorraad = 80;
$prijs = 999;
$totaal = 0;
$totaal += $prijs;
?>

<table border="1">
    <caption>SML laptops</caption>
    <thead>
        <tr>
            <th>merk</th>
            <th>Model</th>
            <th>Operating system</th>
            <th>Voorraad</th>
            <th>Prijs</th>
        </tr>
    </thead>
    <tbody>
        <tr>
            <td><?php echo $merk ?></td>
            <td><?php echo $model ?></td>
            <td><?php echo $os ?></td>
            <td><?php echo $voorraad ?></td>
            <td><?php echo $prijs ?></td>
        </tr>
    </tbody>
    <tfoot>
        <tr>
            <td colspan="4">Totaal</td>
            <td><?php echo $totaal ?></td>
        </tr>
    </tfoot>
</table>
 
Steffen The

Steffen The

14/02/2018 09:39:30
Quote Anchor link
GM!
Mijn enthousiasme is ontstaan uit irritatie :-) Wij hebben een portaal waar wij rijwielen in kunnen tonen (extern). Vooraf beloofden ze dat wij zelf ook een script zouden krijgen die wij op onze eigen site konden plaatsen. Dit bleek achteraf een xml-feed en dus geen script. Je zal begrijpen dat dat voor mij even andere koek is. Ik heb me suf gegoogled naar een voor mij te begrijpen load-script. Ik heb wel een soort van script verkregen via een hulp, maar ik wil hem zelf begrijpen. Vandaar deze "cursus". Het boek is alleen niet een topper merk ik steeds.

Nogmaals dank voor jullie reacties!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/02/2018 09:42:31
Quote Anchor link
Als je bekend bent met de basis van PHP, en hoe array's werken en hoe je die moet doorlopen, dan is SimpleXML best wel simpel te noemen:

http://php.net/manual/en/simplexml.examples-basic.php
 
Steffen The

Steffen The

14/02/2018 10:12:35
Quote Anchor link
Klopt, alleen dan voor mij standalone="no" . Een vast xml kon ik wel bewerken met xhtml. Maar deze feed veranderd continu. Vandaar denk ik dat php het beste is?
 
Steffen The

Steffen The

20/02/2018 10:30:20
Quote Anchor link
Gm,

Als $url ="mijn xml feed" is.
Kan ik dan ook met de opdracht : file_get_contents($url) verder?

Ik heb een voorbeeld gekregen om de feed uit te lezen. Daarin wordt met preg_match gewerkt. En preg_match wordt nu net lastig omschreven in het boek. Is preg_match te way to go, of kan het eenvoudiger?
Het is mij te makkelijk een op een het voorbeeld te plakken, ik wil het graag snappen :-)
Alvast dank voor jullie info!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/02/2018 12:47:05
Quote Anchor link
Klopt, en dan kan je met simplexml_load_string() de XML inladen, en verder uitlezen met SimpleXML. Het gebruik van reguliere expressies is duur en onnodig.
Gewijzigd op 20/02/2018 12:47:19 door - Ariën -
 
Steffen The

Steffen The

25/02/2018 18:03:39
Quote Anchor link
- Ariën - op 20/02/2018 12:47:05:
Klopt, en dan kan je met simplexml_load_string() de XML inladen, en verder uitlezen met SimpleXML. Het gebruik van reguliere expressies is duur en onnodig.


Het lukt me nu eindelijk de feed uit te lezen. Maar in de feed zitten elementen met een url naar afbeeldingen. Als ik die echo/ print krijg ik natuurlijk letterlijk die url te zien :-)
Maar met welke opdracht geef ik die bewuste afbeelding weer?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2018 18:18:51
Quote Anchor link
Basiskennis van HTML: De img-tag ;-)
 
Steffen The

Steffen The

25/02/2018 18:25:56
Quote Anchor link
- Ariën - op 25/02/2018 18:18:51:
Basiskennis van HTML: De img-tag ;-)


Van het element een variabele weergeven als bijv:

<img src="$picture" >
Verwijzend naar het script?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2018 18:45:59
Quote Anchor link
$picture moet de URL van de afbeelding bevatten.
 
Steffen The

Steffen The

26/02/2018 09:15:40
Quote Anchor link
Dank u! Ik pruts weer verder :-)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.