Tabellen in script werken niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim Klein

Tim Klein

16/11/2013 21:42:02
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb het volgende scriptje:
[script]
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
error_reporting(-1);
$dbhost = '*****';
$dbuser = '*****';
$dbpass = '*****';
 
$conn = mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass) or die                      ('Error connecting to mysql');
mysql_select_db('*****') OR die(mysql_error);
 
$dbname = 'a1793222_een';
mysql_select_db($dbname);
$alles=mysql_query("SELECT Naam,Produkt,Prijs FROM `Verlangen` ORDER BY naam");
echo "<table border=1>";
while($row=mysql_fetch_array($alles)){
echo "<TR><TD>$row[0]</TD><td>$row[1]</td></TR>";
}

echo "</table>";
?>

[/script]

Hoezo werkt dit niet?
Ik kan de fout niet finden.
(Dit probleem heb ik ook met andere sites)

Bij voorbaat dank,
Tim
Gewijzigd op 16/11/2013 21:47:19 door Tim Klein
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:17:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2013 21:45:03
Quote Anchor link
Meerdere mensen op dit forum hebben fouten in hun script....

Zou je je bericht kunnen bewerken en een gepastte titel bedenken die je probleem/fout/vraagstelling omschrijft?
 
Tim Klein

Tim Klein

16/11/2013 21:45:33
Quote Anchor link
Ja, sorry. Kan ik dat nu nog aanpassen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2013 21:46:16
Quote Anchor link
Ja, door je bericht aan te passen door op Afbeelding tedrukken in je eerste bericht ;-)
Gewijzigd op 16/11/2013 21:46:50 door - Ariën -
 
Tim Klein

Tim Klein

16/11/2013 21:47:47
Quote Anchor link
Ok, geweizigd. Weet je misschien de oplossing, want wat ik ook probeer, het werkt niet.
Gewijzigd op 16/11/2013 21:48:12 door Tim Klein
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2013 21:50:04
Quote Anchor link
Probeer eerst maar eens foutafhandeling toe te voegen, zodat je weet wat er fout gaat.
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/data-verwerking/foutafhandeling-query-sql/735/
 
Tim Klein

Tim Klein

16/11/2013 21:53:46
Quote Anchor link
Dank je wel. Probleem is opgelost
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.