Table borders

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »
Rick

rick

13/05/2009 08:17:00
Quote Anchor link
Is het mogelijk om bij een tabel alleen de onderste border-lijn zichtbaar te maken ? Zo ja, op welke manier?
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 19:16:48
 

13/05/2009 08:40:00
 
Rick

rick

13/05/2009 09:11:00
Quote Anchor link
Ik probeer op verschillende manieren
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
STYLE="border-bottom: 1px  black dotted;
toe te voegen aan een <TR>. Het is de bedoeling dat er onder elke row een horizontale streep komt. Er worden gegevens gehaald uit een database waaruit de lijst is ontstaan.

Zie hieronder de totale code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

//includes
include('config.php');
include('dbcon.php');


echo '<b>Interne nummers op naam</b><br>';

// onderstaand de query
$query = mysql_query("SELECT naam, nummer, inlog, afdeling, groep FROM intern ORDER BY naam ASC");

// array vullen met resultaten
$array = array();
while($array[] = mysql_fetch_array( $query ));

// aantal kolommen die je wilt hebben
$kolommen = 2;

// dit is mysql_num_rows()
$max = mysql_num_rows($query);;

// aantal uitgerekende rijen
//$stap = ceil($max / $kolommen);
// vast aantal rijen

$stap = 78;
          
echo '<table BORDER="0" ALIGN="left" STYLE="font-size: 5.5pt;">
            <td width="100"><b>Naam</b></td>
            <td width="10"><b>Telnr.</b></td>
            <td width="10"><b>Inlog</b></td>
            <td width="150"><b>Afdeling</b></td>
            <td width="10"><b>Groep</b></td>
            <td width="5"></td>
            
            <td width="100"><b>Naam</b></td>
            <td width="10"><b>Telnr.</b></td>
            <td width="10"><b>Inlog</b></td>
            <td width="150"><b>Afdeling</b></td>
            <td width="10"><b>Groep</b></td>
        </tr>'
;

for($i=0; $i<$stap; $i++)
{

    echo '<tr STYLE="font-size: 5.5pt; border-bottom: 1px  black dotted;">';
    for($j=0; $j<$kolommen; $j++)
    {

        if(($i + ($j * $stap)) < $max)
        {

            // hier moet je fetchen en de data neerzetten
            $row2 = $array[$i + ($j * $stap)];
            echo '<td width="100">' . $row2['naam'] . '</td>';
            echo '<td width="10">' . $row2['nummer'] . '</td>';
            echo '<td width="10">' . $row2['inlog'] . '</td>';
            echo '<td width="150">' . $row2['afdeling'] . '</td>';
            echo '<td width="10">' . $row2['groep'] . '</td>';
            echo'<td width="5"></td>';
        }

        else
        {
            echo '<td width="100"> </td>';
            echo '<td width="10"> </td>';
            echo '<td width="10"> </td>';
            echo '<td width="150"> </td>';
            echo '<td width="10"> </td>';
            echo'<td width="5"></td>';
        }
    }

    echo '</tr>';
}

echo '</table>';
?>
 
Mr.Moe

Mr.Moe

13/05/2009 09:20:00
Quote Anchor link
Voeg een klasse toe aan je css bestand:

.borderrij{border-bottom: 1px dotted #000000}

en dan zet je die klasse op je <tr> tag

<tr class='borderrij'>

Volgens mij zou dat moeten werken.
 
Rick

rick

13/05/2009 09:25:00
Quote Anchor link
Mr.Moe schreef op 13.05.2009 09:20:
Voeg een klasse toe aan je css bestand:

.borderrij{border-bottom: 1px dotted #000000}

en dan zet je die klasse op je <tr> tag

<tr class='borderrij'>

Volgens mij zou dat moeten werken.


Dit werkt niet. Er veranderd niks.
 
Cas

Cas

13/05/2009 09:46:00
Quote Anchor link
Je moet het iig in je CSS aangeven en dat kan op deze manier:

table th {
border-left: 0px solid #888;
border-bottom: 0px solid #888;
}
table td {
border-left: 0px solid #888;
border-bottom: 0px solid #888;
}

Dan zou je bijv. de table td, bordor-bottom op 1px kunnen zetten.
In je PHP pagina zet je dan gewoon: (in je head)

<link href="jou bestand" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />



Gr, Cas
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cas
 

13/05/2009 10:04:00
Quote Anchor link
Als het goed is zou die style toevoegen genoeg moeten zijn. Het maakt niet uit of het dan in een class zit of niet.
Wat je nog even kunt proberen is om die border="0" uit de table te gooien. Als je gewoon gebruik maakt van css om je tabel op te maken werkt het gewoon. Zie ook bijvoorbeeld:
http://veerle.duoh.com/blog/comments/a_css_styled_table/
http://veerle.duoh.com/blog/comments/a_css_styled_table_version_2/
http://veerle.duoh.com/index.php/blog/comments/a_css_styled_calendar/
 
Rick

rick

13/05/2009 10:08:00
Quote Anchor link
Ik heb het voor elkaar. Ik heb de style geplaatst in de <TD>'s
Voor de mensen die het resultaat willen zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

//includes
include('config.php');
include('dbcon.php');

echo '<b>Interne nummers op naam</b><br>';

// onderstaand de query
$query = mysql_query("SELECT naam, nummer, inlog, afdeling, groep FROM intern ORDER BY naam ASC");

// array vullen met resultaten
$array = array();
while($array[] = mysql_fetch_array( $query ));

// aantal kolommen die je wilt hebben
$kolommen = 2;

// dit is mysql_num_rows()
$max = mysql_num_rows($query);;

// aantal uitgerekende rijen
//$stap = ceil($max / $kolommen);
// vast aantal rijen

$stap = 78;
          
echo '<table ALIGN="left" STYLE="font-size: 5.5pt; border: 1px hidden;">
        <tr>
            <td width="100" STYLE="border-bottom: 2px solid black;"><b>Naam</b></td>
            <td width="10" STYLE="border-bottom: 2px solid black;"><b>Telnr.</b></td>
            <td width="10" STYLE="border-bottom: 2px solid black;"><b>Inlog</b></td>
            <td width="150" STYLE="border-bottom: 2px solid black;"><b>Afdeling</b></td>
            <td width="10" STYLE="border-bottom: 2px solid black;"><b>Groep</b></td>
            <td width="5"></td>
            
            <td width="100" STYLE="border-bottom: 2px solid black;"><b>Naam</b></td>
            <td width="10" STYLE="border-bottom: 2px solid black;"><b>Telnr.</b></td>
            <td width="10" STYLE="border-bottom: 2px solid black;"><b>Inlog</b></td>
            <td width="150" STYLE="border-bottom: 2px solid black;"><b>Afdeling</b></td>
            <td width="10" STYLE="border-bottom: 2px solid black;"><b>Groep</b></td>
        </tr>'
;

for($i=0; $i<$stap; $i++)
{

    echo '<tr>';
    for($j=0; $j<$kolommen; $j++)
    {

        if(($i + ($j * $stap)) < $max)
        {

            // hier moet je fetchen en de data neerzetten
            $row2 = $array[$i + ($j * $stap)];
            echo '<td width="100" STYLE="border-bottom: 1px solid black;">' . $row2['naam'] . '</td>';
            echo '<td width="10" STYLE="border-bottom: 1px solid black;">' . $row2['nummer'] . '</td>';
            echo '<td width="10" STYLE="border-bottom: 1px solid black;">' . $row2['inlog'] . '</td>';
            echo '<td width="150" STYLE="border-bottom: 1px solid black;">' . $row2['afdeling'] . '</td>';
            echo '<td width="10" STYLE="border-bottom: 1px solid black;">' . $row2['groep'] . '</td>';
            echo'<td width="5" STYLE="border-bottom: 1px solid black;"></td>';
        }

        else
        {
            echo '<td width="100"> </td>';
            echo '<td width="10"> </td>';
            echo '<td width="10"> </td>';
            echo '<td width="150"> </td>';
            echo '<td width="10"> </td>';
            echo'<td width="5"></td>';
        }
    }

    echo '</tr>';
}

echo '</table>';
?>
 

13/05/2009 10:10:00
Quote Anchor link
rick schreef op 13.05.2009 10:08:
Ik heb het voor elkaar. Ik heb de style geplaatst in de <TD>'s

Daar moest ie ook sowieso staan. Het gaat toch over die td.............
 
Rick

rick

13/05/2009 10:12:00
Quote Anchor link
Ja klopt, maar ik dacht dat ie in de <TR> hem ook zal pakken, maar dat was niet het geval. Beetje dom misschien, maar ben nog maar een newbie dusjaa...
 

13/05/2009 10:13:00
Quote Anchor link
rick schreef op 13.05.2009 10:12:
Ja klopt, maar ik dacht dat ie in de <TR> hem ook zal pakken, maar dat was niet het geval. Beetje dom misschien, maar ben nog maar een newbie dusjaa...

Naja, kijk ook maar naar die links van Veerle, dan zie je wat voor stoer spul je d'r mee kunt doen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.