Table 'novaraba_paneel.paneel_FDepartement' doesn't exist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »
- Rob -

- Rob -

08/01/2017 18:06:37
Quote Anchor link
Hallo!

Toen ik aan het proberen was mijn forum op mijn website te zetten. Kwam er een error, waar ik niks van begrijp: Table 'novaraba_paneel.paneel_FDepartement' doesn't exist
Nergens staat deze table aangegeven, alleen maar paneel_FDepartment..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
<div class="content-wrapper">
    <section class="content-header">
        <h1>
            Forum
        </h1>
        <ol class="breadcrumb">
            <li><a href="/"><i class="fa fa-dashboard"></i> Paneel</a></li>
            <li class="active">Forum</li>
        </ol>
    </section>
    <section class="content">
        <center>
    <?php
    $filesBanners
= glob($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/assets/afbeelding/donatie/banners/active/*.*');
    $bannerPath = array_rand($filesBanners);
    
    preg_match("/[^\/]+$/", $filesBanners[$bannerPath], $matches);
    $banner = $matches[0];
    
    echo '<img src="/_paneel/assets/afbeelding/donatie/banners/active/' . $banner . '" />';
    ?>

</center><br />
<?php
if ($_SESSION["habbonaam"] == "Praelu2s")
{

    $department = null;
    $category   = null;
    $topic         = null;
    
    if (!isset($_GET['departement']) || (isset($_GET['departement']) && empty($_GET['departement'])))
    {
        
    }
}

else
{
    $userLevel = isset($_SESSION["habbonaam"]) ? $user->getUserLevel($_SESSION["habbonaam"]) : 0;
    
    if($_GET['departement'] == "")
    {

        $sql_departement = mysql_query("SELECT id, zichtbaarheid, naam, badge FROM paneel_FDepartement WHERE prullenbak = '0' ORDER BY ordening ASC, id ASC  " );
        while($departement = mysql_fetch_assoc($sql_departement))
        {

            if($departement['zichtbaarheid'] == 0)
            //// Toegankelijk voor iedereen, ook uitgelogden
            {
                include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_departement.php');
            }

            else if($departement['zichtbaarheid'] == 1 && $_SESSION['login'] == 1)
            //// Toegankelijk voor iedereen die ingelogd is
            {
                include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_departement.php');
            }

            if($departement['zichtbaarheid'] == 2 && $_SESSION['login'] == 1)
            //// Toegankelijk voor bepaalde mensen
            {
                $sql_leden = mysql_query("SELECT id FROM paneel_FLeden WHERE habbonaam = '".$_SESSION['habbonaam']."' AND departement = '".$departement['id']."' " );
                $num_leden = mysql_num_rows($sql_leden);
                if($num_leden != 0 || $userLevel > 0)
                {

                    if (($departement["id"] != 21 && $departement["id"] != 221) || (($departement["id"] == 21 || $departement["id"] == 221) && ($userLevel > 2 || $num_leden != 0)))
                    {

                        include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_departement.php');
                    }
                }
            }
        }
    }

    else if($_GET['departement'] != "" && $_GET['categorie'] == "")
    {

        $link_departement = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars(rawurldecode($_GET['departement'])));
        echo ' <a href="/forum" style="padding-left:10px;"> Forum overzicht </a> > <a href="/forum/'.rawurlencode($link_departement).'"> '.$link_departement.' </a><hr /> ';
        
        $sql_link_departement = mysql_query("SELECT id, zichtbaarheid, naam, badge FROM paneel_FDepartement WHERE prullenbak = '0' AND naam = '".$link_departement."' LIMIT 1" );
        $num_link_departement = mysql_num_rows($sql_link_departement);
        
        if($num_link_departement == 0)
        {

            echo "Het opgegeven departement bestaat niet, helaas!";
        }

        else
        {
            $departement = mysql_fetch_assoc($sql_link_departement);
            if($departement['zichtbaarheid'] == 2  && $_SESSION['login'] == 1)
            //// Toegankelijk voor bepaalde mensen
            {
                $sql_leden = mysql_query("SELECT id FROM paneel_FLeden WHERE habbonaam = '".$_SESSION['habbonaam']."' AND departement = '".$departement['id']."' " );
                $num_leden = mysql_num_rows($sql_leden);
                if($num_leden != 0 || $userLevel > 0)
                {

                    include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_departement.php');
                }

                else
                {
                    echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                }
            }

            else if($departement['zichtbaarheid'] == 2 && $_SESSION['login'] != 1)
            {

                echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
            }

            else if($departement['zichtbaarheid'] == 0)
            //// Toegankelijk voor iedereen, ook uitgelogden
            {
                include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_departement.php');
            }

            else if($departement['zichtbaarheid'] == 1 && $_SESSION['login'] == 1)
            //// Toegankelijk voor iedereen die ingelogd is
            {
                include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_departement.php');
            }

            else if($departement['zichtbaarheid'] == 1 && $_SESSION['login'] != 1)
            {

                echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
            }
        }
    }

    
    
//////////////////////////////    
//////////////////////////////    
//////////////////////////////     Categorie niveau
//////////////////////////////    
//////////////////////////////    

    
    else if($_GET['departement'] != "" && $_GET['categorie'] != "" && $_GET['topic'] == "")
    {

        $link_departement = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars(rawurldecode($_GET['departement'])));
        $link_categorie = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_GET['categorie']));
        echo ' <a href="/forum" style="padding-left:10px;"> Forum overzicht </a> > <a href="/forum/'.rawurlencode($link_departement).'"> '.$link_departement.' </a> > <a href="/forum/'.rawurlencode($link_departement).'/'.rawurlencode($link_categorie).'"> '.$link_categorie.' </a><hr /> ';
        
        $sql_link_departement = mysql_query("SELECT id, zichtbaarheid, naam, badge FROM paneel_FDepartement WHERE prullenbak = '0' AND naam = '".$link_departement."' LIMIT 1" );
        $num_link_departement = mysql_num_rows($sql_link_departement);
        
        if($num_link_departement == 0)
        {

            echo "Het opgegeven departement bestaat niet, helaas!";
        }

        else
        {
            $departement = mysql_fetch_assoc($sql_link_departement);
            $sql_link_categorie = mysql_query("SELECT id, toegang, naam, omschrijving, topic_maken, `order` FROM paneel_FCategorie WHERE prullenbak = '0' AND naam = '".$link_categorie."' AND departement = '".$departement['id']."' LIMIT 1" );
            $num_link_categorie = mysql_num_rows($sql_link_categorie);
            if($num_link_categorie == 0)
            {

                echo "De opgegeven categorie bestaat niet, helaas! <br />";
                echo $_GET['categorie'] . ";";
            }

            else
            {
                $categorie = mysql_fetch_assoc($sql_link_categorie);
                
                if($departement['zichtbaarheid'] == 2  && $_SESSION['login'] == 1)
                //// Toegankelijk voor bepaalde mensen
                {
                    $sql_leden = mysql_query("SELECT id FROM paneel_FLeden WHERE habbonaam = '".$_SESSION['habbonaam']."' AND departement = '".$departement['id']."' " );
                    $num_leden = mysql_num_rows($sql_leden);
                    if($num_leden != 0 || $userLevel > 0)
                    {

                        include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_categorie.php');
                    }

                    else
                    {
                        echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                    }
                }

                else if($departement['zichtbaarheid'] == 2 && $_SESSION['login'] != 1)
                {

                    echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                }

                else if($departement['zichtbaarheid'] == 0)
                //// Toegankelijk voor iedereen, ook uitgelogden
                {
                    include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_categorie.php');
                }

                else if($departement['zichtbaarheid'] == 1 && $_SESSION['login'] == 1)
                //// Toegankelijk voor iedereen die ingelogd is
                {
                    include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_categorie.php');
                }

                else if($departement['zichtbaarheid'] == 1 && $_SESSION['login'] != 1)
                {

                    echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                }
            }
        }
    }

    
    
//////////////////////////////    
//////////////////////////////    
//////////////////////////////     Topic niveau
//////////////////////////////    
//////////////////////////////    


    else if($_GET['departement'] != "" && $_GET['categorie'] != "" && $_GET['topic'] != "")
    {

        $link_departement = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars(rawurldecode($_GET['departement'])));
        $link_categorie = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars(rawurldecode($_GET['categorie'])));
        $link_topic_id = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_GET['topic']));
        
        $sql_link_departement = mysql_query("SELECT id, naam, badge, zichtbaarheid FROM paneel_FDepartement WHERE prullenbak = '0' AND naam = '".$link_departement."' LIMIT 1" );
        $num_link_departement = mysql_num_rows($sql_link_departement);
        
        if($num_link_departement == 0)
        {

            echo "Het opgegeven departement bestaat niet, helaas!";
        }

        else
        {
            $departement = mysql_fetch_assoc($sql_link_departement);
            $sql_link_categorie = mysql_query("SELECT id, naam, omschrijving FROM paneel_FCategorie WHERE prullenbak = '0' AND naam = '".$link_categorie."' AND departement = '".$departement['id']."' LIMIT 1" );
            $num_link_categorie = mysql_num_rows($sql_link_categorie);
            if($num_link_categorie == 0)
            {

                echo "De opgegeven categorie bestaat niet, helaas!";
            }

            else
            {
                $categorie = mysql_fetch_assoc($sql_link_categorie);
                $sql_topic = mysql_query("SELECT * FROM paneel_FTopic WHERE id = '".$link_topic_id."' AND prullenbak = '0' AND categorie = '".$categorie['id']."' ORDER BY id DESC LIMIT 1 ");
                $num_topic = mysql_num_rows($sql_topic);
                
                if($num_topic == 0)
                {

                    echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                }

                else
                {
                    $topic = mysql_fetch_assoc($sql_topic);
                    echo ' <a href="/forum" style="padding-left:10px;"> Forum overzicht </a> > <a href="/forum/'.rawurlencode($link_departement).'"> '.$link_departement.' </a> > <a href="/forum/'.rawurlencode($link_departement).'/'.rawurlencode($link_categorie).'"> '.$link_categorie.' </a> > <a href="/forum/'.rawurlencode($link_departement).'/'.rawurlencode($link_categorie).'/'.$link_topic_id.'"> '.$topic['titel'].' </a><hr /> ';
    
                    if($departement['zichtbaarheid'] == 2  && $_SESSION['login'] == 1)
                    //// Toegankelijk voor bepaalde mensen
                    {
                        $sql_leden = mysql_query("SELECT id FROM paneel_FLeden WHERE habbonaam = '".$_SESSION['habbonaam']."' AND departement = '".$departement['id']."' " );
                        $num_leden = mysql_num_rows($sql_leden);
                        if($num_leden != 0 || $userLevel > 0)
                        {

                            include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_topic.php');
                        }

                        else
                        {
                            echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                        }
                    }

                    else if($departement['zichtbaarheid'] == 2 && $_SESSION['login'] != 1)
                    {

                        echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                    }

                    else if($departement['zichtbaarheid'] == 0)
                    //// Toegankelijk voor iedereen, ook uitgelogden
                    {
                        include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_topic.php');
                    }

                    else if($departement['zichtbaarheid'] == 1 && $_SESSION['login'] == 1)
                    //// Toegankelijk voor iedereen die ingelogd is
                    {
                        include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_topic.php');
                    }

                    else if($departement['zichtbaarheid'] == 1 && $_SESSION['login'] != 1)
                    {

                        echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                    }
                }
            }
        }
    }

    
    
//////////////////////////
////////////////////////// Departement aanmaken
//////////////////////////

if($_GET['departement'] == "")
{

if($_SESSION['login'] == 1 && $userLevel > 1)
{

    $sql_laatstaangemaakt = mysql_query("SELECT id FROM paneel_FDepartement WHERE habbonaam = '".$_SESSION['habbonaam']."' AND datum > DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 10 SECOND) ");
    if(mysql_num_rows($sql_laatstaangemaakt) == 0)
    {


    if(!isset($_POST["departement_verstuur"]))
    {

?>

<a style="text-decoration:none;" id="show_departementmaken" onclick="document.getElementById('spoiler_departementmaken').style.display=''; document.getElementById('show_departementmaken').style.display='none';"><input type="submit" class="submit" value="Departement aanmaken" style="float: right;"></a>

<span id="spoiler_departementmaken" style="display:none;">
<form id="formulier" method="post" action="">
    <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
        <tr>
            <td width="250px" style="font-weight:bold;">Naam:</td>
            <td><input type="text" style="width:600px;" class="textbox" name="departement_naam"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="250px" style="font-weight:bold;">Zichtbaarheid:</td>
            <td >
        <select name="departement_zichtbaarheid" >
            <option value="0" selected="selected">Openbaar (ook uitgelogde bezoekers)</option>
            <option value="1">Besloten (alleen ingelogde bezoekers)</option>
            <option value="2">Exclusief (alleen toegewezen leden)</option>
        </select>
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td colspan="2">    
                <input type="submit" class="submit" name="departement_verstuur" id="departement_verstuur" value="Departement aanmaken">
            </td>
        </tr>
    </table>
</form>
</span>
    
<?php        
        }
        else if(isset($_POST["departement_verstuur"]))
        {

            if($_POST['departement_naam'] == '' or $_POST['departement_badge'] == '1' )
            {

                echo '
                    <div style="margin-bottom:5px; cursor: pointer; -webkit-border-bottom-right-radius: 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px;border-radius: 5px; margin-top:5px; padding:5px;  width:970px; height:auto; background-color:#900; color:#FFF; ">
                    <table width="100%" border="0" height="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
                        <tr>
                            <td>Er is geen Departement aangemaakt! Je hebt namelijk niet alle velden ingevuld.</td>
                            <td width="100px"><a href="##" onClick="history.go(-1); return false;"><input type="submit" class="submit" value="Opnieuw proberen"></a></td>
                        </tr>
                    </table>    
                    </div>
                '
;
            }

            else  
            {
                $naam1 = str_replace("&", "en", $_POST["departement_naam"]);
                $naam2 = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($naam1));
                $naam = substr($naam2, 0, 75);
                
                $sql_naamxxcheck = mysql_query("SELECT * FROM paneel_FDepartement WHERE naam = '".$naam."'") or die(mysql_error());
                $num_naamxxcheck = mysql_num_rows($sql_naamxxcheck);
                if($num_naamxxcheck != 0)
                {

                    echo '
                        <div style="margin-bottom:5px; cursor: pointer; -webkit-border-bottom-right-radius: 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px;border-radius: 5px; margin-top:5px; padding:5px;  width:970px; height:auto; background-color:#900; color:#FFF; ">
                        <table width="100%" border="0" height="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
                            <tr>
                                <td>Er is geen Departement aangemaakt! De naam is namelijk niet uniek.</td>
                                <td width="100px"><a href="##" onClick="history.go(-1); return false;"><input type="submit" class="submit" value="Opnieuw proberen"></a></td>
                            </tr>
                        </table>    
                        </div>
                    '
;
                    }

                    else
                    {
                    
                    $badge = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_POST["departement_badge"]));
                    
                    $zichtbaarheidxx = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_POST["departement_zichtbaarheid"]));
                    if($zichtbaarheidxx > 2)
                    {

                        $zichtbaarheid = 2;
                    }

                    else if ($zichtbaarheidxx < 0 )
                    {

                        $zichtbaarheid = 0;
                    }

                    else if ($zichtbaarheidxx == 1 || $zichtbaarheidxx == 2 || $zichtbaarheidxx == 0)
                    {

                        $zichtbaarheid = $zichtbaarheidxx;
                    }

                    else
                    {
                        $zichtbaarheid = 0;
                    }

                    
                    mysql_query("INSERT INTO `paneel_FDepartement` (`naam`, `habbonaam`, `zichtbaarheid`, `badge`, `datum`) VALUES ('".$naam."', '".$_SESSION['habbonaam']."', '".$zichtbaarheid."', '".$badge."', NOW())");
                    
                    
                    $sql_nieuwdepartement= mysql_query("SELECT id FROM paneel_FDepartement WHERE prullenbak = '0' ORDER BY id DESC LIMIT 1 ");
                    $nieuwdepartement = mysql_fetch_assoc($sql_nieuwdepartement);

                    mysql_query("INSERT INTO `paneel_logs` (`habbonaam`, `actie`, `ip`, `UA`, `datum`) VALUES ('".$_SESSION["habbonaam"]."', 'heeft een departement aangemaakt', '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."', '".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."', NOW() )");
                    echo '<META http-equiv="refresh" content="0">';
                                            
                }
            }
        }    
    }
    }
}
}

 //////////////////////////
 ////////////////////////// Departement aanmaken end
 //////////////////////////

        
?>

<?php include_once $_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . "/_paneel/modules/ads/forum.html"; ?>
    </section>
</div>

Oude functies van MYSQL worden gebruikt, i know. Maar dat is niet het probleem..
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:06:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2017 18:22:40
Quote Anchor link
Omdat novaraba_paneel je database is, en MySQL noemt die er ook bij voor de handigheid. Stel: Als je meerdere connecties zou gebruiken, zou je zo direct weten welke tabel uit welke database er mist. Dat is nou het voordeel.
Gewijzigd op 08/01/2017 18:23:41 door - Ariën -
 
- Rob -

- Rob -

08/01/2017 18:31:22
Quote Anchor link
A, maar vreemd genoeg bestaat die tabel wel?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2017 18:35:52
Quote Anchor link
- Staat de connectie wel goed naar de juiste database?
- Is hij exact zo geschreven (denk aan hoofdletters).
- Zie je die tabel ook in phpMyAdmin?
 
- Rob -

- Rob -

08/01/2017 18:39:59
Quote Anchor link
1. Ja, de connectie is goed.
2. Nee, vreemd genoeg niet. Ik had in het bestand zelf alles is naar kleine letters gezet (zoals in db stond) maar dit hielp niet. En als ik het aanpas in phpmyadmin wel! Harstikke bedankt.
3. Ja
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2017 18:43:20
Quote Anchor link
Daarom, bij voorkeur geen hoofdletters gebruiken in tabellen ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.