</td></tr> probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »
Phpnuke r

phpnuke r

23/02/2012 22:30:28
Quote Anchor link
Ik heb de volgende code...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
    $dir
= $sentire->dir . "/" . $_GET['root'];
    //Open dir
    if ($dh = opendir($dir)) {
        $files = "<table style='width:100%;'>";
        //Read dir
        while (($file = readdir($dh)) !== false) {
            if(is_file($dir . "/" . $file)){
                //echo file
                $files = $files . "
                    <tr>
                        <td></td>
                        <td>"
.filetype($dir . $file)."</td>
                        <td>$file</td>
                    </tr>
                "
;
            }
else{
                if ($file != "." && $file != "..") {
                    $files = "
                        <tr>
                            <td><img src='./sources/admin/images/icons/fileselector/directory.png'></td>
                            <td>dir</td>
                            <td>"
. $file . "</td>
                        </tr>
                    "
. $files;
                }
            }
        }

?>


(it is een deel van een script, de rest doet er niet toe dat zijn alleen maar controles of alle nodige data aanwezig is)

Wat gaat er fout: Alleen de files worden getoont, de directories niet(dus de onderste word niet getoont).

Maar, stel nou, ik verander </td> .. </tr> in </atd> .. </atr> (of dergelijk)dan werkt het wel, maar im moet </td></tr> wel hebben anders toont hij de tabel fout. Het is echt raar. Dit werkt dus wel maar dan heb ik geen </td></tr>:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
            }else{
                if ($file != "." && $file != "..") {
                    $files = "
                        <tr>
                            <td><img src='./sources/admin/images/icons/fileselector/directory.png'></td>
                            <td>dir</td>
                            <td>". $file . "</itd>
                        </itr>
                    ". $files;
                }
            }



Dus halen we de i uit de tags weg, is alles weer LETTERLIJK WEG! Ik snap er niks meer van. De code is gewoon goed zoals ik het zie. Kan iemand mij helpen?
Gewijzigd op 23/02/2012 22:30:46 door Phpnuke r
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:09:56
 
Jeroen VD

Jeroen VD

23/02/2012 23:15:08
Quote Anchor link
Je gebruikt ten eerste de quotes verkeerd. Een tutorial hierover van mij vind je hier

Ik zie geen fout, maar maak dit eens goed, kijken of er iets gebeurt
 
Reshad F

Reshad F

23/02/2012 23:29:32
Quote Anchor link
</itd> ?? is dat een manier van afsluiten?
 
Erwin H

Erwin H

24/02/2012 09:34:23
Quote Anchor link
Debug actie 1 als je niet te zien krijgt wat je wil in de browser is eens kijken in de broncode van de pagina. Kijk eens wat er daar komt te staan. Veelal geeft dat al een clue naar wat er fout gaat en wat je moet doen om het te verhelpen.
 
Jaron T

Jaron T

24/02/2012 10:38:43
Quote Anchor link
bestaat de dir: $dir = $sentire->dir . "/" . $_GET['root'];
 
Phpnuke r

phpnuke r

24/02/2012 12:09:00
Quote Anchor link
Quote:
Je gebruikt ten eerste de quotes verkeerd. Een tutorial hierover van mij vind je hier

Ik zie geen fout, maar maak dit eens goed, kijken of er iets gebeurt


Waar gebruik ik die verkeert? Ik weet best om te gaan met quotes maar ik weet echt niet wat jij nu bedoeld. Ik zie nergens een quote missen of inplaatsvan double quote een single ofzo. (overigens zou dit een error moeten geven)

Dead link

Quote:
</itd> ?? is dat een manier van afsluiten?

Ik gaf aan dat ik dat deed om te kijken of het aan </td></tr> lag aangezien daar heeltijd het probleem lag. Opeens werkte het wel, maar ik moet gewoon </td></tr> op die plek hebben want nu is de html invalid en bovendien toont de tabel niet goed.

Quote:
bestaat de dir: $dir = $sentire->dir . "/" . $_GET['root'];


Ja, hij werkt namelijk wel tenzij ik er </td></tr> bij zet :(

Quote:
Debug actie 1 als je niet te zien krijgt wat je wil in de browser is eens kijken in de broncode van de pagina. Kijk eens wat er daar komt te staan. Veelal geeft dat al een clue naar wat er fout gaat en wat je moet doen om het te verhelpen.


Heb ik gedaan, het komt er precies zoals ik verwacht. Alleen zonder </td></tr> of met </itd></itr>

(nog raarder is dat de bovenste werkt, terwijl er zeer weinig verschil in zit.

Als ik $files net als bij de bovenste voor alles doe dus $files = $files . "... dan werkt het wel maar doe ik hem erna(zoals nu) werkt hij, tenzij er </td></tr> voor staat.
Gewijzigd op 24/02/2012 12:11:02 door phpnuke r
 
Erwin H

Erwin H

24/02/2012 12:11:00
Quote Anchor link
Laat eens zien wat er in de source van je browser staat dan.
 
Phpnuke r

phpnuke r

24/02/2012 12:17:12
Quote Anchor link
Afbeelding

Er staat overigens ook geen <table> voor en geen </table> achter maar zoals je in de code ziet is die er wel...
 
Erwin H

Erwin H

24/02/2012 12:30:20
Quote Anchor link
En nu nog even de echte source code (rechts klikken op je pagina waarschijnlijk, in menu "view source code" oid). Wat je nu laat zien is denk ik al geinterpreteerde code door de browser, dus ontbrekende tags worden dan al aangevuld dat wil je nu juist even niet.
 
Phpnuke r

phpnuke r

24/02/2012 12:53:00
Quote Anchor link
<< Mijn hele systeem is in ajax, daarom gebruik ik f12 in chrome. Ajax toont hij namelijk niet in de broncode (helaas) Ik heb dus een externe aangemaakt en daarin werkte het wel.<< wonderbaarlijk

Nu heb ik daardoor de fout kunnen vinden :) Alles word VOOR de rest gezet in het stukje dat niet werkte. Dus ook voor $files = "<table style='width:100%;'>";.

Nu is het dus gefixt, alleen snap ik niet waarom hij nou op een lege pagina wel juist weergeeft :(

Bedankt allen :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.