te veel weergaven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Sven video

sven video

08/08/2011 16:40:26
Quote Anchor link
hallo
ik heb een probleem met php en mysql.
als ik naar de pagina ga dan staat er meer dan 100 keer de zelfe tekst.
hoe kan ik dat weg halen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
<?
[code]<?
if(isset($_POST['verzenden']))
  {

  ?>

  <?
    $naam
        =    addslashes($_POST['naam']);
    $code      =    addslashes($_POST['code']);
    $email        =    addslashes($_POST['email']);
    $titel        =    addslashes($_POST['titel']);
    $text        =    addslashes($_POST['text']);
    $cijfer        =    addslashes($_POST['cijfer']);
    $datum        =    addslashes($_POST['datum']);

    mysql_query("UPDATE attracties SET naam='$naam', code='$code', email='$email', titel='$titel', text='$text', cijfer='$cijfer', datum='$datum' WHERE id='$_POST[id]'") or die (mysql_error());

    echo 'gelukt';
  }

?>

<?PHP
if(IsSet($_GET['id']) && is_numeric($_GET['id']))
{

    // als id is geset in de url en een nummer is
    $iId = $_GET['id'];
    // id in de var. iId zetten
    $sQuery = "SELECT * FROM attracties WHERE id='".$iId."'";
    // SQL Query maken, nieuwsberichten ophalen waar id gelijk is aan iId
    $sResult = MySQL_Query($sQuery) or report_mysql("Nieuws ophalen", __FILE__, __LINE__, $sQuery);
    // SQL Query uitvoeren, of wanneer het niet uitgevoerd kan worden, een error printen + de error
    // in een bestandje zetten

?>

<Center>
<Table Border='0' BorderColor='#000000' CellPadding='0' CellSpacing='0' Width='500'>
<?PHP
    // de while loop beginnen
    // zorgt dat het bericht op het scherm gezet word

    while($sRecord = MySQL_Fetch_Assoc($sResult))
    {

?>

    <Tr Width='500'>
        <Td Width='500'>
            <Div Style='margin-left: 15px;'>
<?PHP
            echo stripslashes('<form action="atractie.php" method="POST">
                              <table width="200" border="0" align="center">
  <tr>
    <td align="right">gebruikersnaam: </td>
    <td><input name="naam" type="text" value="'
.$sRecord["naam"].'" />
    <input name="id" type="hidden" value="'
.$sRecord["id"].'"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right">wachtwoord: </td>
    <td><input name="code" type="text" value="'
.$sRecord["code"].'" /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right">e-mail: </td>
    <td><input type="text" name="email" value="'
.$sRecord["email"].'" /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right">titel: </td>
    <td><input type="text" name="titel" value="'
.$sRecord["titel"].'" /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right">text: </td>
    <td><textarea name="text" cols=40 rows=6>'
.$sRecord["text"].'</textarea></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right">cijfer:</td>
    <td><input type="text" name="cijfer" value="'
.$sRecord["cijfer"].'" /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right">wanneer: </td>
    <td><input type="text" name="datum" value="'
.$sRecord["datum"].'" /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right">zien: </td>
    <td><select name="zien">
  <option>ja</option>
  <option>nee</option>
</select></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right"><input type="submit" name="verzenden" value="verzenden"></td>
    <td></td>
  </tr>
</table>
</form>
'
)."<BR>";

            // Titel | door | datum om tijd
?>

            </Div>
            <Hr Width='500' Color='#000000'>
            <Div Style='margin-left: 15px;'>
            </Div>
        </Td>
    </Tr>
<?PHP
    }
}
else
{
?>

    <Tr Width='500'>
        <Th Width='500'>
            <center>kies een atractie</center>
        </Th>
    </Tr>
<?PHP
}
?>




<?php
ini_set('display_errors', 0); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

$teller = 0;
// Verander het getal hieronder in het aantal kolommen
// dat je naast elkaar wilt hebben.

$naast_elkaar = 4;

echo '<TABLE BORDER="1" ALIGN="center" id="container">';
// Hieronder de while() even aanpassen naar jouw while()
// waar je de gegevens uit wilt halen. Je kunt er uiteraard
// ook een for() of een foreach() van maken.

while($row = mysql_fetch_array( mysql_query("SELECT * FROM attracties WHERE naam= '".$_SESSION['username']."' ") ))
{

echo''.$row['titel'].'';
}

echo ($teller % $naast_elkaar) != 0 ? '</tr>' : '';
echo '</table>';

?>

?>
Gewijzigd op 08/08/2011 16:41:27 door Sven video
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:28:36
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/08/2011 17:01:49
Quote Anchor link
Kan je ook relevante code tonen?

En ik heb het idee dat je ene hoop gegeven tips negeert. met name m.b.t addslashes() en foutafhandeling. En wat is het nut van lege string aan een var. koppelen op lijn 129?
Gewijzigd op 08/08/2011 17:04:00 door - Ariën -
 
Joakim Broden

Joakim Broden

08/08/2011 17:20:05
Quote Anchor link
Je bedoelt 100 x het zelfde formulier? Komt omdat het formulier in een while zit die 100 keer wordt uitgevoerd.
 
Sven video

sven video

08/08/2011 17:21:32
 

08/08/2011 17:27:00
Quote Anchor link
Sorry, maar je website stikt echt van de bugs. En misschien moet je wat gaan doen aan je script taal. Regel 5 en 6 kun je sowieso al weghalen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/08/2011 17:39:08
Quote Anchor link
Ik vraag me af, weet je überhaupt wel dat je script exact doet?

Ik zie zoveel verschillende scriptstijlen waarmee ik het gevoel krijg je dat je gewoon aan het knippen en plakken bent van wat kant en klaar gevonden scripts terwijl je totaal geen idee hebt wat er nou precies gebeurt?

Echt, doe mij en ons een lol en ga gewoon een PHP boek/tutorial/cursus doen....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.