TeamSpeak info css help ?!?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick van Kampen

Patrick van Kampen

08/12/2004 01:42:00
Quote Anchor link
Heey mensen,
Ik wil het uiterlijk van TeamSpeak info script veranderen met CSS. Ik ben een naab met al dit soort dingen maar ik heb het de vorige keer wel voor elkaar gekregen helaas is mijn host plat geweest en is er een vrij oude backup opgegaan waardoor ik het bestand kwijt ben.

Nu lukt het me dus niet meer ik probeer met deze code:

<style type="text/css">
TABLE {
FONT-SIZE: 8pt; MARGIN: 0px; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Verdana
}
</style>

Is dit goed? En op welke van de twee php pagina's moet ik het zetten? Kunt please iemand me helpen.

Links naar TeamSpeak info is:
http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/209/
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:35:04
 
St.Chessere

St.Chessere

08/12/2004 11:16:00
Quote Anchor link
Als je een noob bent is het beter om zelf te zoeken.
Niet alleen leer je het dan meteen goed.
Maar je komt ook mischien nieuwe dingen tegen op je pad waar je wat aan hebt.
 
Patrick van Kampen

Patrick van Kampen

08/12/2004 11:27:00
Quote Anchor link
Ik heb rond gegoogled alles gedaan maar ik heb helemaals niks kunnen vinden allen <stylesheet=rel"stylesheet.css"> blablabla zoiets ofso maar ik wil geen verwijsing ik wil het rechstreeks op men pagina.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.