Tekens in URL als input voor PHP programma

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jan de Vrije

Jan de Vrije

07/12/2008 15:35:00
Quote Anchor link
Wat voor pseudo tekens kan ik gebruiken voor ongeoorloofde tekens in URL, zodat mijn PHP programma het kan herkennen via $_GET functie?

Bijvoorbeeld:
.../..../programma1.php?input1=aaa#aaa&input2=bbb&bbb&input=ccc+ccc

Slechts drie tekens '#', '&' en '+' zouden gebruikt moeten worden als ...?..., zodat mijn programma ze als oorspronkelijke tekens kan herkennen.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 21:19:26
 
- SanThe -

- SanThe -

07/12/2008 15:45:00
Quote Anchor link
Kijk eens wat je met urlencode() enzo kan doen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.