tekst printen met F7 toets

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pim

Pim

04/04/2005 08:33:00
Quote Anchor link
Goedemorgen,

Ik ben al een tijdje opzoek naar een (java)script dat een datum en tijd print in een textarea of/en textvak als er op F7 wordt gedrukt. (zelfde idee als F5 in kladblok)

Ik krijg het wel voor elkaar om een functie uit te laten voeren maar niet om tekst te printen,

Ik hoop dat iemand mij kan helpen!
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 10:26:06
 
Pim

Pim

04/04/2005 10:28:00
Quote Anchor link
oplossing is!

function handleEnter (field, event,id) {
var keyCode = event.keyCode ? event.keyCode : event.which ? event.which : event.charCode;


if (keyCode ==118 ) {
var item = null;
if (document.getElementById) {
item = document.getElementById(id);
} else if (document.all) {
item = document.all[id];
} else if (document.layers){
item = document.layers[id];
}
if (item) {
var datum;
item.focus();
datum=new Date();
datum2=datum.getYear()+''+datum.getMonth()+''+datum.getDay();
item.value = item.value +datum2;
item.focus();
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.