teksten onder header image wordt afwijkend getoond in firefox browser ,andere browsers tonen helem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

15/04/2017 22:33:59
Quote Anchor link
Hallo,
wat kan het reden zijn dat in firefox het teksten onder header image van mij website
(Welkom bij David's Auto Service, 40 jaar vaak ervaring BMW specialist(25 jaar ervaring) )wordt afwijkend getoond dan bij andere browsers.
is het komt omdat ik gebruik maakt van foundation grid system of van google fonts letter type(merriweather) of er is een andere reden .
hoe ik kan deze probleem oplossen.
U kunt zelf zien in firefox wat ik bedoel precies mij url is :http://webdesignleren.net/
het code in php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div class="site-image-board">  
 <div class="expanded row">
<div class="site-image-boardT1 small-4 small column">Welkom bij David's Auto Service</div> </div>
<div class="expanded row">
<div class="site-image-boardT2 small-4 small-push-5 column">40 jaar vaak ervaring</div></div>
<div class="expanded row">
<div class="site-image-boardT3 small-4 small-push-9 column">BMW Specialist(25 jaar ervaring)</div>
 </div>  </div>


het code in css :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
.site-image-board  {
border:0.0625em solid #074e68;
background-color:#074e68;
height:3em;
width:100%;
margin-top:-1em;
}


.site-image-boardT1  {
color:#f5f5f5;
margin-top:1.2%;
font-size:1em;
margin-left:-0.7%;
font-weight:500;
}
 .site-image-boardT2 {
color:#f5f5f5;
margin-top:-1.45%;
font-size:1em;
margin-right:-1.75em;
font-weight:500;
}

.site-image-boardT3 {
color:#f5f5f5;
margin-top:-1.50%;
font-size:1em;
margin-left:1.85em;
font-weight:500;
}


bedankt
johannes
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:59:23
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/04/2017 00:29:36
Quote Anchor link
Indien een pagina niet goed valideert kan niet worden gegarandeerd dat deze correct rendert.

BTW: ik zie in je broncode ~1700 regels code waarvan het gros JavaScript en CSS is. Zou je die niet eens in externe bestanden steken? Dat zou de leesbaarheid behoorlijk helpen. En mogelijk vind je dan eerder fouten die enkel op HTML betrekking hebben.
Gewijzigd op 16/04/2017 00:30:23 door Thomas van den Heuvel
 
Willem vp

Willem vp

16/04/2017 01:06:52
Quote Anchor link
Ik zie dat je gebruik maakt van negatieve top-margins. Dat is een bekend dingetje met Firefox. Het lijkt erop dat FF bij het positioneren van een box de negatieve margin van de parent box niet verwerkt, waardoor de box dus te laag komt te staan.
 
Johannes davidian

johannes davidian

16/04/2017 16:01:32
Quote Anchor link
Dank U Wel allebei,

ik heb bepaalde dingen gecorigeerd in validator,

maar ik heb het probleem als volgende opgelost net als Willem heeft verteld .
eerst ik heb het gridsysteem code gewijzigd in header'php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div class="site-image-board">    </div>
 
<div class="site-image-boardT1 small-4 small column">Welkom bij David's Auto Service</div>

<div class="site-image-boardT2 small-4 small-push-6 column">40 jaar vaak ervaring</div>

<div class="site-image-boardT3 small-4 small-push-9 column">BMW Specialist(25 jaar ervaring)</div>
  


en dan het CSS code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
.site-image-boardT1  {
color:#f5f5f5;
margin-top:-1.85%;
font-size:1em;
margin-left:-0.7%;
font-weight:400;
}
 .site-image-boardT2 {
color:#f5f5f5;
margin-top:-1.85%;
font-size:1em;
margin-right:-1.75em;
font-weight:400;
}

.site-image-boardT3 {
color:#f5f5f5;
margin-top:-1.85%;
font-size:1em;
margin-left:1.85em;
font-weight:400;
}


het is opgelost .

Dank U Wel voor het goede advies

Prettige Paasdagen
johannes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/04/2017 16:26:16
Quote Anchor link
Over wat Thomas zei over je berg aan CSS en Javascripts. Installeer deze add-on eens:

https://nl.wordpress.org/plugins/js-css-script-optimizer/
 
Johannes davidian

johannes davidian

17/04/2017 00:10:49
Quote Anchor link
ik heb het geinstalleerd.

Dank U Wel
johannes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.