tellen van ophalen data

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny A-noniem

Danny A-noniem

14/08/2010 16:56:36
Quote Anchor link
ik heb volgende script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$teller
=0;


$result = mysql_query('
SELECT user_ip, username, user_posts FROM forum1_users WHERE user_posts = 0
'
);
if (!$result) {
die('Invalid query: ' . mysql_error());
}

$result = mysql_query('SELECT user_ip, username, user_posts FROM forum1_users WHERE user_posts = 0
'
);
if ($result) {
while($user =mysql_fetch_assoc($result)) {
echo "<center>!!!".$user['username']."  !!! Heeft nog steeds geen berichten geplaatst.<img src=shameonyou.png width=254 height=47><br /><a href=index.php >Terug</a> <hr />";
}
}

$teller++;
?>

nu wil ik bij de namen die te zien zijn ook ee teller zetten.
echter hij blijft op 1 staan.
de uitkomst van de teller komt onderaan op de pagina te staan en word later meegenomen naar de frontpage van de website.
maar wat doe ik verkeerd?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:14:58
 
Jonathan de Vries

Jonathan de Vries

14/08/2010 17:30:25
Quote Anchor link
Danny,

Wat je nu doet is $teller=0 +1 in totaal.
Als je wilt dat voor elke variabel de teller met 1 omhoog gaat zoals je uitlegt,
moet je $teller++; dus in je While loop zetten.
Anders word die maar 1x meegenomen.

Groetjes
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

14/08/2010 17:48:09
Quote Anchor link
en waar kan ik die het beste zetten dan?
 
Jonathan de Vries

Jonathan de Vries

14/08/2010 17:49:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$teller
=0;


$result = mysql_query('
SELECT user_ip, username, user_posts FROM forum1_users WHERE user_posts = 0
'
);
if (!$result) {
die('Invalid query: ' . mysql_error());
}

$result = mysql_query('SELECT user_ip, username, user_posts FROM forum1_users WHERE user_posts = 0
'
);
if ($result) {
while($user =mysql_fetch_assoc($result)) {
echo "<center>!!!".$user['username']."  !!! Heeft nog steeds geen berichten geplaatst.<img src=shameonyou.png width=254 height=47><br /><a href=index.php >Terug</a> <hr />";
$teller++;
}
}

?>
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

14/08/2010 17:57:54
Quote Anchor link
oo ik zat al te klooien bij while zelf...

sorry tnx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.