Template overzetten?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Leroy schouten

leroy schouten

16/03/2011 17:43:05
Quote Anchor link
Hallo allemaal.
Ik heb een template die overgezet moet worden op een sms site script.
Zou graag wat hulp willen dit is de eerste keer dat ik zo iets doe!
Het eerste probleem is met het inlog script.

Hier het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<div class="box">
        <?php
        if(Users::loggedin())
        {
    
            /** Menu */
            echo '<h3>'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_Welcome').'</h3>';
            echo '<ul class="bottom">';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/user/credits/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_Credits').'</a></li>';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/sms/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_Sms').'</a></li>';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/sms/outbox/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_Outbox').'</a></li>';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/user/phonebook/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_Phonebook').'</a></li>';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/missions/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_ClickMissions').'</a></li>';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/creditlink/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_Creditlink').'</a></li>';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/buy/credits/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_BuyCredits').'</a></li>';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/user/logout/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_Logout').'</a></li>';
            echo '</ul>';
        }

        else
        {
            /** Login Form */
        ?>

        <h3><?php echo $registry['Zend_Translate'] -> _('UserController_LoginPageTitle'); ?></h3>
        <ul class="bottom">            
            <form method="post" action="<?php echo $this -> baseUrl(); ?>/user/login/" id="login">
                <label><?php echo $registry['Zend_Translate'] -> _('UserController_LblUsername'); ?>:</label><br />
                <input type="text" name="username" value="" size="30" /><br />
                <label><?php echo $registry['Zend_Translate'] -> _('UserController_LblPassword'); ?>:</label><br />
                <input type="password" name="password" value="" size="30" /><br />
                <input type="submit" name="login" value="<?php echo $registry['Zend_Translate'] -> _('UserController_BtnLogin'); ?>" />
            </form>
            <br /><a href="<?php echo $this -> baseUrl(); ?>/user/lostpassword/"><?php echo $registry['Zend_Translate'] -> _('UserController_LostPassword'); ?></a>
        </ul>
        <?php
        }
        ?>

        </div>


En hier de nieuwe template waar alles nog ingevoerd moet worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div class="content_box">
                    <form method="post" action="">
                    Gebruikersnaam:    <br /><input type="text" value="" /><br />
                    Wachtwoord:        <br /><input type="password" value="" />
                    <div class="line"></div>
                    <div class="input">
                        <input type="submit" value="Inloggen" /> <a href="#">Wachtwoord vergeten</a>
                    </div>
Gewijzigd op 16/03/2011 17:55:20 door Leroy schouten
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 21:49:49
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

16/03/2011 17:46:41
Quote Anchor link
Ja en dan ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2011 17:50:41
Quote Anchor link
Spannend hoor Afbeelding

Wat is nu je vraag, of was dit een mededeling?
Gewijzigd op 16/03/2011 17:51:23 door - Ariën -
 
Leroy schouten

leroy schouten

16/03/2011 17:51:58
Quote Anchor link
Klopt dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
                <div class="content_box">
                    <form method="post" action="<?php echo $this -> baseUrl(); ?>/user/login/" id="login">
                    <label><?php echo $registry['Zend_Translate'] -> _('UserController_LblUsername'); ?>:</label><br />
                    Gebruikersnaam:    <br /><input type="text" value="" /><br />
                    <label><?php echo $registry['Zend_Translate'] -> _('UserController_LblPassword'); ?>:</label><br />
                    Wachtwoord:        <br /><input type="password" value="" />
                    <input type="submit" name="login" value="<?php echo $registry['Zend_Translate'] -> _('UserController_BtnLogin'); ?>" />
                    <div class="line"></div>
                    <div class="input">
                    <input type="submit" value="Inloggen" /> <a href="<?php echo $this -> baseUrl(); ?>/user/lostpassword/"><?php echo $registry['Zend_Translate'] -> _('UserController_LostPassword'); ?></a>">Wachtwoord vergeten</a>
                    </div>
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

16/03/2011 17:52:23
Quote Anchor link
Attentie iedereen, Leroy gaat zijn templete overzetten
 
Leroy schouten

leroy schouten

16/03/2011 17:56:24
Quote Anchor link
Ik zou graag wat hulp willen. Dit is namelijk de eerste keer dat ik zo iets doe.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2011 18:01:02
Quote Anchor link
Ga je gang.
We horen het wel als je vast loopt. Laat dan ook weten wat je probeert hebt, en wat er niet lukt.
Gewijzigd op 16/03/2011 18:02:10 door - Ariën -
 
Leroy schouten

leroy schouten

16/03/2011 18:03:51
Quote Anchor link
Bij reactie terug heb ik een inlog script in elkaargezet maar denk zelf dat het niet helemaal klopt.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

16/03/2011 18:07:54
Quote Anchor link
testen
 
Leroy schouten

leroy schouten

16/03/2011 18:09:53
Quote Anchor link
Ik krijg de volgende error:

<form method="post" action="
Fatal error: Using $this when not in object context in /home/ervtyhau/domains/versturengratis.nl/public_html/index.php on line 28

Wat kan er mis zijn?
Gewijzigd op 16/03/2011 18:17:24 door leroy schouten
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2011 18:40:24
Quote Anchor link
Relevante code? Wat staat er op en rond die lijn?
 
Leroy schouten

leroy schouten

16/03/2011 20:08:14
Quote Anchor link
Sorry voor de late reactie.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method="post" action="<?php echo $this -> baseUrl(); ?>/user/login/" id="login">
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2011 21:38:33
Quote Anchor link
Vage error voor mij....
Doe je wel ergens iets als:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$Users = new Users();
Gewijzigd op 16/03/2011 21:38:59 door - Ariën -
 
Leroy schouten

leroy schouten

16/03/2011 21:59:22
Quote Anchor link
Nee nergens.
 
Pim -

Pim -

16/03/2011 22:01:54
Quote Anchor link
Pfff, kom op zeg. Die error is toch duidelijk? Blijkbaar gebruik je $this zonder in een klasse te zitten.
 
Leroy schouten

leroy schouten

16/03/2011 22:14:33
Quote Anchor link
Sorry maar heb hier niet zoveel verstand van? Daarom vraag ik het hier om wat hulp. Wat houd dit precies in?
 
Pim -

Pim -

16/03/2011 22:16:48
Quote Anchor link
Dit heeft niet eens zo veel met PHP te maken, meer met Engels...
$this heeft alleen betekenis zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
class klasse {
    function
functie()
    {

        var_dump($this);
    }
}

?>

En niet zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
var_dump($this);
?>
 
Leroy schouten

leroy schouten

16/03/2011 22:38:09
Quote Anchor link
Ik zie dat dit nog best wel moeilijk is.
Wie is er bereid om dit voor mij in orde te maken?

Alvast bedankt!
 
Pim -

Pim -

16/03/2011 22:40:58
Quote Anchor link
Wat je wil is me nou niet echt duidelijk...
 
Leroy schouten

leroy schouten

16/03/2011 22:47:10
Quote Anchor link
Nou ik denk niet dat het mij gaat lukken om het inlog script in de anderen template te plaatsen. Is er misschien iemand bereid om dit voor mij te doen.

Dit inlog script: (oude template)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<div class="box">
        <?php
        if(Users::loggedin())
        {
    
            /** Menu */
            echo '<h3>'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_Welcome').'</h3>';
            echo '<ul class="bottom">';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/user/credits/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_Credits').'</a></li>';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/sms/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_Sms').'</a></li>';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/sms/outbox/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_Outbox').'</a></li>';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/user/phonebook/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_Phonebook').'</a></li>';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/missions/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_ClickMissions').'</a></li>';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/creditlink/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_Creditlink').'</a></li>';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/buy/credits/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_BuyCredits').'</a></li>';
            echo '<li><a href="'.$this -> baseUrl().'/user/logout/">'.$registry['Zend_Translate'] -> _('LayoutMenu_Logout').'</a></li>';
            echo '</ul>';
        }

        else
        {
            /** Login Form */
        ?>

        <h3><?php echo $registry['Zend_Translate'] -> _('UserController_LoginPageTitle'); ?></h3>
        <ul class="bottom">            
            <form method="post" action="<?php echo $this -> baseUrl(); ?>/user/login/" id="login">
                <label><?php echo $registry['Zend_Translate'] -> _('UserController_LblUsername'); ?>:</label><br />
                <input type="text" name="username" value="" size="30" /><br />
                <label><?php echo $registry['Zend_Translate'] -> _('UserController_LblPassword'); ?>:</label><br />
                <input type="password" name="password" value="" size="30" /><br />
                <input type="submit" name="login" value="<?php echo $registry['Zend_Translate'] -> _('UserController_BtnLogin'); ?>" />
            </form>
            <br /><a href="<?php echo $this -> baseUrl(); ?>/user/lostpassword/"><?php echo $registry['Zend_Translate'] -> _('UserController_LostPassword'); ?></a>
        </ul>
        <?php
        }
        ?>

        </div>


Moet hier worden toegevoegd: (nieuwe template)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
                <div class="content_box">
                    <form method="post" action="">
                    Gebruikersnaam:    <br /><input type="text" value="" /><br />
                    Wachtwoord:        <br /><input type="password" value="" />
                    <div class="line"></div>
                    <div class="input">
                        <input type="submit" value="Inloggen" /> <a href="#">Wachtwoord vergeten</a>
                    </div>


Ik hoop dat alles zo duidelijk is.
Gewijzigd op 16/03/2011 22:48:37 door leroy schouten
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2011 22:55:04
Quote Anchor link
Bedoel je niet dat het onderste script in plaats van de HTML-code van lijn 22 t/m 32 moet worden toegevoegd.

Een kwestie van even logisch kijken.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.