Template/naam gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Tim Klein

Tim Klein

02/06/2014 18:43:03
Quote Anchor link
Beste,
Ik ben bezig met mijn DJ promotie website.
Nu wil ik graag een soort van website, zoals Deze, maar dan wel met een menu.
Belangrijk is dat deze website ook te bekijken is op een tablet/smartphone.
Heeft iemand hier een template voor, het liefste gratis.
Misschien is het ook mogelijk dat deze template "soort" een bepaalde naam heeft, zodat ik zelf online naar zo'n template kan zoeken.

Tim

P.s. Gelieve geen afkrakende reacties.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/02/2024 23:10:02
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

02/06/2014 20:57:46
Quote Anchor link
Misschien dat "parallax website" ongeveer is wat je zoekt?
Eventueel icm "responsive"
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.