Text arceren mbv CSS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

BlcKJcK

BlcKJcK

09/01/2006 14:18:00
Quote Anchor link
Wie weet hoe dit te realiseren is..??

bvd,
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:50:05
 
Frank -

Frank -

09/01/2006 14:26:00
Quote Anchor link
Kan alleen wanneer je gebruik maakt van een achtergrond plaatje. Deze maak je x-pixels breed en laat je vervolgens repeteren.
 
Martijn B

Martijn B

09/01/2006 14:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
In deze <span style="background: #f00">regel</span> heeft het woord regel een rode achtergrond.


Zo iets?
 
Bart vandebeek

bart vandebeek

09/01/2006 14:39:00
Quote Anchor link
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Untitled Document</title>
<style type="text/css">
.style1 {
background-color: #FFFF00;
}
</style>
</head>

<body>
<p><span class="style1">Lorem ipsum</span> dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent molestie eleifend turpis.</p>
</body>

</html>

Hetzelfde als Martijn! dus
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

09/01/2006 14:47:00
Quote Anchor link
Wil je dus geacceerd dan een plaatje uploaden en deze in een style type neerzetten om vervolgens aan te roepen met een <span class="style_mejouwnaam">

Dus de oplossing van Frank!!
 
Frank -

Frank -

09/01/2006 14:49:00
Quote Anchor link
Wanneer je alleen een kleurtje wilt gebruiken, dan heb je voldoende aan de back-ground-color. Wil je iets van //// gebruiken, dan heb je echt plaatjes nodig.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/01/2006 15:41:00
Quote Anchor link
In dan is de makkelijkste CSS:

background: #fff url(plaatje.gif) left top repeat-x;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.