text in .htaccess plaatsen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Eric osman

eric osman

13/01/2010 21:36:00
Quote Anchor link
hallo,

is het mogenlijk om een php bestand een bepaalde regel in een .htaccess

ik wil deze standaard :

deny from

en daar achter iets wat ik zelf moet invoeren ( verschilt elke keer )

dus dat het uiteindelijk word :

deny from text
deny from textt
deny from texttt

enz.

mvg,ericosman
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 13:01:22
 

13/01/2010 21:37:00
Quote Anchor link
Mogelijk.
fwrite.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
GaMer B

GaMer B

13/01/2010 21:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$bericht
= 'deny from tekst';

file_put_contents('.htaccess', $bericht, FILE_APPEND);[/code]
 
Eric osman

eric osman

13/01/2010 21:52:00
Quote Anchor link
dat teks verschilt iedere x ;)

dus hoe kan ik dat dan doen?
 
Daniel H

Daniel H

13/01/2010 21:55:00
Quote Anchor link
door elke keer je $bericht van een andere inhoud te voorzien. ;)
 
Eric osman

eric osman

13/01/2010 22:01:00
Quote Anchor link
maar dan kan ik tog ook gewoon het direct in de .htaccess plaatse ?? :O
want dan moet ik het tog ook 100% intype
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door eric osman
 

13/01/2010 22:02:00
Quote Anchor link
Ja.
Misschien moet je het wat duidelijker uitleggen. (En ook even wat aan je Nederlands doen.)
 
Eric osman

eric osman

13/01/2010 22:04:00
Quote Anchor link
order allow,deny
deny from 89.18.180.142
allow from all


dat staat er al maar als ik text toevoeg moet het onder

order allow,deny komen ;)
 

13/01/2010 22:06:00
Quote Anchor link
Dan zal je hem eerst moeten uitlezen denk ik.
 
Eric osman

eric osman

13/01/2010 22:09:00
Quote Anchor link
en hoe doe ik dat ? ^o)
 
Eric osman

eric osman

13/01/2010 22:15:00
Quote Anchor link
Karl ik heb dyslexie

maar even voor de duidelijkheid ik wil het volgende :

Een regel text toevoegen ( ingetypt door mij en verschilt elke keer )
maar dit moet er STANDAARD voor deny from
en dan mijn ingetypte text ( in een text box ofzo )

mvg,ericosman
 

13/01/2010 22:43:00
Quote Anchor link
Als er een tekstje standaard moet geplaatst worden, dan stop je dat tekstje gewoon in een variabele en plak je daar een $_POST waarde aan vast.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekstje
= "blbala";
$plaatsinbestand = $tekstje . $_POST['anderetroep'];
?>

(Let op, niet veilig.)


(Als je dyslexie hebt, moet je juist proberen zo goed mogelijk Nederlands te schrijven. Als je dat doet, dan zal het vanzelf steeds beter gaan. Ik heb ook dyslexie, maar heb er mee leren omgaan.)
 
Hipska BE

Hipska BE

13/01/2010 22:43:00
Quote Anchor link
Karl heeft ook dyslexie, dus dat is geen geldig excuus!

file's uitlezen doe je met file_get_contents
 
Bas Php

Bas Php

14/01/2010 01:02:00
Quote Anchor link
/- off-topic -\

Hipska schreef op 13.01.2010 22:43:
Karl heeft ook dyslexie, dus dat is geen geldig excuus!


dyslexie is een handicap geen ziekte ofzo waar je na 2 jaar over heen bent nej je zit er gwn je hele leven aanvast:(

Karl schreef op 13.01.2010 22:43:
(Als je dyslexie hebt, moet je juist proberen zo goed mogelijk Nederlands te schrijven. Als je dat doet, dan zal het vanzelf steeds beter gaan. Ik heb ook dyslexie, maar heb er mee leren omgaan.)


ja maar je hebt ook nog van die mensen die het mischien erger hebben als u zelf.. warschijnlijk heeft 1/10 deel van PHPhulp dyslexie (waaronder ik zelf) en ik vind dat er nogal "lullig" om word gedaan.. als je autistisch bent dan gaan we toch ook niet allemaal zeggen: ja daar moet je maar mee leren omgaan... zullen ze vast leuk vinden..

/- on-topic -\

kan je mischien iets meer code om de fout heen laten zien?? zodat we kunnen kijke wat er mischien mis is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas Php
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

14/01/2010 01:11:00
Quote Anchor link
"deze dit die dat" fouten maak je niet met dyslexie. Mensen die gebruik maken van dat smoesje, zijn achterlijk, en willen dit met een serieuze handicap maskeren. Trieste mensen vind ik dat.

En denk eens aan een form. Haal de laatste regel dan weg, maak een nieuwe deny, en voeg de laatste regel weer toe. Op deze manier heb je wat jij wilt. En als je dit niet kan, snap ik niet waar jij een .htaccess voor nodig hebt.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

14/01/2010 01:18:00
Quote Anchor link
Here we go again!

Iedereen kan omgaan met dyslexie,
Je zal wat meer moeite hebben om teksten goed te schrijven,
Je doet er misschien iets langer over.
Maar dyselexie != lui.

Zo kan jij mij niet wijs maken dat je echt denkt dat je "keer" als "x" schrijft.

En dan nog een leuke vraag,
Waarom kan je, als je commentaar krijgt op je schrijfwijze, en je gaat uitleggen dat je dyslexie hebt, opeens perfect ABN.
En gebruik je Firefox?
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

14/01/2010 07:37:00
Quote Anchor link
dankjewel nico voor het ondersteunen van mijn mening :P
 
Eric osman

eric osman

14/01/2010 08:44:00
Quote Anchor link
sorry hoor maar ik ben nu net zo ver als ik in het begin was :$
 
Eric osman

eric osman

14/01/2010 09:54:00
Quote Anchor link
is het niet mogelijk dat ik sowieso alles in moet type in een textbox?

want dat maakt niet uit :)

( en hij moet schrijven na regel 1 ;)

mvg,ericosman
 
Richard van Velzen

Richard van Velzen

14/01/2010 10:17:00
Quote Anchor link
Wil je nou serieus dynamische .htaccess gebruiken? Wat een onzin, regel dat gewoon via bijvoorbeeld PHP in combinatie met een database. Onderhoudbaarheid is ook wel fijn namelijk.
 
Eric osman

eric osman

14/01/2010 10:20:00
Quote Anchor link
ja maar dan duurt het denk ik nog langer voor dat ik klaar ben :O
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.