Thumb maken van Youtube filmpje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jos Verra

Jos Verra

12/01/2011 09:35:24
Quote Anchor link
Ik heb een kleine manager gemaakt waarmee je items kan toevoegen aan een jCarousel. Deze heeft ook een kleine navigatie met thumbs. Echter loop ik tegen het probleem aan dat het filmpje van Youtube geen thumb heeft. Is er een simpele manier om hier een thumb van te maken? Net als youtube heeft bij de zoekresultaten etc.

Alvast bedankt voor de tip

Toevoeging op 12/01/2011 09:53:27:

Ik kwam er net achter dat er al 3 thumbs worden gemaakt door Youtube zelf.
Hier kun je er wat over lezen http://www.marketingtechblog.com/wordpress/youtube-thumbnail/.

Nu alleen nog een regex die de video id uit de link haalt ^^

Toevoeging op 12/01/2011 10:07:19:

Uit deze link dus de video id http://www.youtube.com/watch?v=9BMwcO6_hyA
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:17:16
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/01/2011 10:12:08
Quote Anchor link
Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding
Voila

Ikzelf explode() gewoon op ?=v.
Lekker simpel ;-)
Gewijzigd op 12/01/2011 10:15:51 door - Ariën -
 
Jos Verra

Jos Verra

12/01/2011 10:43:07
Quote Anchor link
Oke ik vond de volgende methode die ook werkt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$link = 'http://www.youtube.com/watch?v=VZ5bS3_BCDs';
parse_str(parse_url($link, PHP_URL_QUERY));
echo $v;
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/01/2011 11:07:02
Quote Anchor link
Oeh, nog makkelijker....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.