thumb script => allowed memory size ...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bram Z

Bram Z

22/04/2007 15:07:00
Quote Anchor link
Wanneer ik gelijk welk thumbnail script gebruik, voorbeeld uit dit script http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/69/
Dan werkt dit perfect op localhost, maar wanneer ik het op mijn server (sevion.nl) probeer krijg ik altijd deze fout=>

Fatal error: Allowed memory size of 20971520 bytes exhausted (tried to allocate 10304 bytes) in /home//public_html/thumb.php on line 31

Weet iemand waaran dit ligt?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:15:14
 

22/04/2007 16:37:00
Quote Anchor link
Ja, de maximale instellingen hiervoor in de php.ini van je host.

En tenzij je de hoster persoonlijk kent zou ik er niet teveel vanuit gaan dat ze dat voor je gaan veranderen.`
 
Bram Z

Bram Z

22/04/2007 16:41:00
Quote Anchor link
nja khebt al gevonde, als ik ini_set('memory_limit', '24M');, vanboven in mijn script zet werkt het wel. Wel raar, want standaard staat die op 8MB op mijn server en 2 Mb lokaal, en lokaal werkt het zonder dat (wel windows)
 
Thomas

Thomas

22/04/2007 19:19:00
Quote Anchor link
Anders maak je je afbeeldingen toch kleiner?
 
Ponzi

Ponzi

22/04/2007 20:22:00
Quote Anchor link
Die moeten toch ook in je geheugen gestopt worden alvorens ze kleiner te maken?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.