Tijd word niet weergegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin Albers

Robin Albers

11/03/2007 20:55:00
Quote Anchor link
Wat is er fout aan deze code?:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?
$select
= "SELECT date_format(datum,'H:i d:m:y') AS date, bericht, titel, naam FROM nieuws WHERE id = '".$_GET['nid']."'";
$query = mysql_query($select)or die (mysql_error());
$aantal = mysql_num_rows($query);
$row = mysql_fetch_assoc($query);
$bericht = replace($row['bericht']);
$bericht = $bericht.'<br><br>';

if($aantal == '0')
{

    echo '<h2>Er is geen nieuwsbericht gevonden</h2>Oeps er is geen nieuwsbericht gevonden, als u er zeker van bent dat er toch een nieuwsbericht hoort te ';
    echo 'bestaan kunt u contact opnemen met onze <a href=?p=contact>klantenservice</a>';
}

else
{
    echo '<div align=center>';
    echo '<table border="0" width="500" cellspacing="0" cellpadding="0">';
    echo '<tr><td background="layout/newskop.gif" height="30" id="menu"><a name=readmore></a><b>'.$row['titel'].'</b></td></tr>';
    echo '<tr><td id="pad" background="layout/next_mid.gif">'.$bericht;
    echo 'Geplaatst door: '.$row['naam'].'<br>';
    echo 'Op: '.$row['date'];
    echo '</td></tr>';
    echo '<tr><td><img border="0" src="layout/newsbut.gif" width="500" height="2"></td></tr>';
    echo '</table></div>';
}

?>


De tijd word niet weergegeven maar er komt: H:i d:m:y te staan wat is er fout?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:55:42
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

11/03/2007 21:22:00
Quote Anchor link
kijk eens naar regel 1 :)

edit: die 'H:i d:m:y' klopt niet, probeer eens "H:i d:m:y"
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arwin vdv
 
Robin Albers

Robin Albers

11/03/2007 21:26:00
Quote Anchor link
Nu krijg ik een error:O deze:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /storage/mijndomein/users/063686/public/sites/walibi.walibicity.nl/readnews.php on line 2
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

11/03/2007 21:27:00
Quote Anchor link
probeer eens gewoon NOW()
 
Nick Mulder

Nick Mulder

11/03/2007 21:30:00
Quote Anchor link
Heb je wel hoog genoeg MySQL (5 uit m'n hoofd gezegd, correct me if i'm wrong)?
 
Frank -

Frank -

11/03/2007 21:33:00
Quote Anchor link
Een paar %-tekentjes (zie handleiding, hoofdstuk 12.5) doen wonderen!

Edit: Je hebt ook overdreven veel vertrouwen in de techniek en jouw eigen kunsten, alles wat fout kan gaan zal ook fout gaan, maar je controleert dat helemaal nergens. Dat is vragen om problemen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Robin Albers

Robin Albers

11/03/2007 21:38:00
Quote Anchor link
Frank schreef op 11.03.2007 21:33:
Een paar %-tekentjes (zie handleiding, hoofdstuk 12.5) doen wonderen!

Edit: Je hebt ook overdreven veel vertrouwen in de techniek en jouw eigen kunsten, alles wat fout kan gaan zal ook fout gaan, maar je controleert dat helemaal nergens. Dat is vragen om problemen.


Bedankt:) het werkt
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

11/03/2007 21:55:00
Quote Anchor link
Arwin schreef op 11.03.2007 21:22:
kijk eens naar regel 1 :)

edit: die 'H:i d:m:y' klopt niet, probeer eens "H:i d:m:y"

de enkele quotes zijn wel goed.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.