Timer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

14/09/2012 15:05:02
Quote Anchor link
Hallo ik ben bezig met een site aan het maken
een soort van veiling.

Nu heb ik dit stukje code gekregen van een maat van me alleen ik loop een beetje vast.

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
<script language="javascript">
function mouseDown(e) {
 if (parseInt(navigator.appVersion)>3) {
  var clickType=1;
  if (navigator.appName=="Netscape") clickType=e.which;
  else clickType=event.button;
  if (clickType!=1) {
   return false;
  }
 }
 return true;
}
if (parseInt(navigator.appVersion)>3) {
 document.onmousedown = mouseDown;
 if (navigator.appName=="Netscape")
  document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
}        
    
var tellertimer=new Array(0,101,101,101,272);
var tellertimertotaal=new Array(0,272,272,272,422);
var boetebedrags=new Array(0,600000,600000,600000,1036800);


function convertIt(_v)
{
  var _dollars=parseInt(_v);
  var _cents=parseInt((_v-_dollars)*100);
  var _negative=_dollars<0;
  if(_negative){_dollars=-_dollars;_cents=-_cents;}
  while(_cents.toString().length<2)_cents="0"+_cents;
  var _dA=_dollars.toString().split("");
  var _d="";
  for(var i=_dA.length-1;i>=0;i--)
  {
    var _comma="";
    if((_dA.length-i)%3==0 && i!=0)_comma=",";
    _d=_comma+_dA[i]+_d;
  }
  var _neg_sign=_negative?"-":"";
  var _result=" "+_neg_sign+_d;
  return _result;
}

function timer() {
for (ancon=1;ancon<=4;ancon++){
if (tellertimer[ancon]>2){

    tellertimer[ancon] = tellertimer[ancon] - 0.06;
if (tellertimer[ancon] < 0) {
if (nietdoen[ancon] == 1) {
    nietdoen[ancon] = 0;
}
} else {
var tijde = tellertimer[ancon];

var uur = parseInt(tijde / 3600);
tijde = tijde - uur * 3600;
var min = parseInt(tijde / 60);
tijde = tijde - min * 60;
var sec = Math.round(tijde);
if (uur > 0)
document.getElementById('tijd'+ancon).innerHTML = uur +"U "+ min +"M "+ sec +"S";
else if (min > 0)
document.getElementById('tijd'+ancon).innerHTML = min +"M "+ sec +"S";
else
document.getElementById('tijd'+ancon).innerHTML = sec +"S";
}

document.getElementById('eerste'+ancon).width = 140 * (tellertimer[ancon] / (tellertimertotaal[ancon]/100)/100) ;
document.getElementById('tweede'+ancon).width = 140 - document.getElementById('eerste'+ancon).width;

if ((tellertimer[ancon] / (tellertimertotaal[ancon]/100))>50){
    //document.getElementById('eerste').bgColor="600000";
    document.getElementById('bedragvorzsetting'+ancon).innerHTML = convertIt(boetebedrags[ancon] * (tellertimer[ancon] / (tellertimertotaal[ancon]/100)/100));
    document.getElementById('bedragvorzsetting1'+ancon).innerHTML = " ";
}else{
    //document.getElementById('eerste').bgColor="737a51";

    document.getElementById('bedragvorzsetting'+ancon).innerHTML = " ";
    document.getElementById('bedragvorzsetting1'+ancon).innerHTML = convertIt(boetebedrags[ancon] * (tellertimer[ancon] / (tellertimertotaal[ancon]/100)/100));
}
}else{

}
}
}
setInterval("timer()",60);
</script>



En daar zit dit stukje html bij nu zie ik als ik naar de pagina toe ga dat er een veiling is van een telefoon die 222 euro kost
Maar hoe korter de veiling word hoe goedkoper die moet worden dus inprencipe loopt de timer van 222 langzaam naar 0 of een bepaald bedrag.

Alleen hoe wil ik daar nu van maken dat ik het niet handmatig in het script moet zetten maar dat die dat uit de database haald want als ik hem nu vernieuw dan staat de teller gewoon weer op 222 dan zou hij inprencipe verder moeten gaan waar hij gebleven is.
Zou iemand me een beetje de goede weg in willen sturen, dankje wel


Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<td width=37% id='eerste1' bgcolor=#600000>
<div align=center>
<div id='bedragvorzsetting1' class='style1'></div>
</div></td>

<td width=63% id='tweede1' bgcolor=#9b643d>
<div align=center>
<div id='bedragvorzsetting11'  class='style1'> 222 </div></div></td>
Gewijzigd op 14/09/2012 15:05:43 door Andytjuh Bruggeman
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:57:02
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/09/2012 15:39:33
Quote Anchor link
Gaat het echt om een soort veiling?
Is er geld bij gemoeid?
Is er een vaste tijd waarop een item wordt verkocht, zodat elke gebruiker de zelfde klok ziet aftikken op het zelfde moment (of krijgt elke gebruiker een vast aantal seconden, vanaf dat de pagina op zijn scherm staat?)?

Ten eerste even benadrukken: Je kan zo'n klok gebruiken om aan de gebruiker te tonen, maar de berekening van de prijs moet je in PHP doen. Niet in javascript. Anders kan een handige gebruiker dit zelf manipuleren.
Zeg achteraf niet dat je niet gewaarschuwd was!

Trouwens: volgens welke formule vermindert die prijs?
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

14/09/2012 15:57:45
Quote Anchor link
Ja het gaat deels om een veiling voor een game.
Ja iedereen ziet de zelfde tijd er bij staan.
Ik weet zeker dat de array wat er instaan via een database moet komen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
var tellertimer=new Array(0,101,101,101,272);
var tellertimertotaal=new Array(0,272,272,272,422);
var boetebedrags=new Array(0,600000,600000,600000,1036800);


Dit stukje is de berekening

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
if ((tellertimer[ancon] / (tellertimertotaal[ancon]/100))>50){
    //document.getElementById('eerste').bgColor="600000";
    document.getElementById('bedragvorzsetting'+ancon).innerHTML = convertIt(boetebedrags[ancon] * (tellertimer[ancon] / (tellertimertotaal[ancon]/100)/100));
    document.getElementById('bedragvorzsetting1'+ancon).innerHTML = " ";
}else{
    //document.getElementById('eerste').bgColor="737a51";

    document.getElementById('bedragvorzsetting'+ancon).innerHTML = " ";
    document.getElementById('bedragvorzsetting1'+ancon).innerHTML = convertIt(boetebedrags[ancon] * (tellertimer[ancon] / (tellertimertotaal[ancon]/100)/100));
}
}else{



De berekening van de prijs die zit er inprencipe al in

Kijk op me site http://true-crime.nl/ daar ziet u dat de bedrag wel gewoon naar beneden loopt ik moet nu alleen nog hebben dat hij dat uit de database haalt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.