Timestamp omzetten in nederlandse date

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Max -

Max -

11/04/2013 16:42:53
Quote Anchor link
Beste,

Ik haal een timestamp (Ex. "1367013600") op uit een database.

echo date('D-m-Y', 1367013600); geeft uiteraard een engelse output. is er een mogelijkheid deze om te zetten naar het nederlands?

ik heb al wat rondgekeken maar ik ben nog niks bruikbaars tegengekomen.

alvast bedankt voor de moeite,

- Max

Toevoeging op 11/04/2013 16:46:20:

Laat maar zitten, ik heb al wat gevonden:

http://www.ramonfincken.com/80/PHP+coding/%5Bsnipplet%5D+Convert+English+PHP+date+to+Dutch+date.html

Volgende keer zal ik wat beter zoeken ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:55:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/04/2013 16:49:38
Quote Anchor link
Waarom gebruik je niet strftime? Die kan met een locale heel simpel op NL_nl worden gebracht.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.