TinyMCE set backslashes (\) in mysql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hugo L

Hugo L

21/01/2008 09:06:00
Quote Anchor link
hoi hoi..

ben aan het stooien met TinyMCE.
Maar het probleem is dat als ik een quote (") gebruik dan zet die er een slash voor (\)...

Dat is een heel groot probleem omdat ik persee plaatjes moet invoegen. en als ik dat dus doe dan geeft die het plaatje niet weer.

want in mysql slaat die hem dan zo op:
<img src=\"http://www.hugohugo.nl/Rhodos.jpg\" alt=\"Rhodos\" width=\"400\"

heeft iemand dit probleem al eerder gehad? en nog belangrijker heeft iemand hier een oplossing voor?

gr
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 00:16:53
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

21/01/2008 09:41:00
Quote Anchor link
oplossing is simpel, haal bij het ophalen deze functie eroverheen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
stripslashes($string);
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2008 09:43:00
Quote Anchor link
Of (gemakkelijker): zet een .htaccess bestand in je root met deze inhoud:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
# magic quotes uit
php_flag magic_quotes_gpc off

anders moet je in al je scripts met die stripslashes aan de gang.
 
Hugo L

Hugo L

21/01/2008 09:53:00
Quote Anchor link
@ jan.

Ja bedankt het werkt :)

super..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.