TinyMCE skin wijzigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 10:55:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Heb een CMS, die in gebruik is van tinycme, wil een ander skin plaatsen, heb een code ook erbij geplaats. (gewijzigd)
Als goed is, is skin ook online in het map.
Skin die ik wil heet: "o2k7"

Skin online, en code staan erop.
Ga ik terug naar cms waar tinycme staan, zie ik het "word" / dingen niet omheen alleen testveld.

Zal misschien de mappen van tinycme niet goed staan, dat hij niet herkend?

Ik hoop dat ik duidelijk kan vertellen wat m'n probleem is.

Als je iets wil bekijken, hoor ik het wel wat julie willen zien "code/inlog" Etc?

Ik hoor het graag van je, alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Anja v. Steenbrugge
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Anja van Steenbrugge
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 08:39:20
 
Leen M

Leen M

17/11/2008 12:28:00
Quote Anchor link
Zorg ervoor dat de folderstructuur scripts/tiny_mce/themes/advanced/skins/o2k7 is.

Bij het aanroepen van tinymce:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
tinyMCE.init({
    ...
    theme : "advanced",
    skin : "o2k7",
});


Eventueel hierbij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
skin_variant : "silver",

of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
skin_variant : "black",

o2k7 heeft namelijk 2 varianten

Zie voor voorbeeld:
http://tinymce.moxiecode.com/examples/skins.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 15:11:00
Quote Anchor link
Hallo,

http://www.avsdesign.nl/parijsnet/cms/admin/tiny_mce/themes/advanced/skins/o2k7/

Hier staan ze...

Heb deze code heb ik staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<script type="text/javascript" src="<your installation path>/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
// O2k7 skin
tinyMCE.init({
// General options
mode : "exact",
elements : "elm1",
theme : "advanced",
skin : "o2k7",
plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",
 
// Theme options
theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
theme_advanced_buttons3 : tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
theme_advanced_toolbar_location : "top",
theme_advanced_toolbar_align : "left",
theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
theme_advanced_resizing : true,
 
// Example content CSS (should be your site CSS)
content_css : "css/example.css",
 
// Drop lists for link/image/media/template dialogs
template_external_list_url : "js/template_list.js",
external_link_list_url : "js/link_list.js",
external_image_list_url : "js/image_list.js",
media_external_list_url : "js/media_list.js",
 
// Replace values for the template plugin
template_replace_values : {
username : "Some User",
staffid : "991234"
}
}); </script>    


Moet toch iets mis waarom het niet helemaal werkt?

edit Ik heb eventjes deze regel bij geplakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
skin_variant : "silver",


Nu zie ik wel word dingen omheen, maar nog niet het skin van: 'o2k7'

Ik hoor het wel, alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Anja v. Steenbrugge
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Anja van Steenbrugge
 
Leen M

Leen M

17/11/2008 15:43:00
Quote Anchor link
die link geeft een 403 error (no permission)

Dit is het standaard init script. De verwijzingen ed moeten aangepast worden aan de situatie.

Zorg dat bij plugins: ook alleen plugins staan die aanwezig zijn. Ik zie dat imagemanager en filemanager er ook bij staan, en dat zijn geen standaard plugins, maar hier moet je volgens mij voor betalen (http://tinymce.moxiecode.com/plugins_imagemanager.php). (als je die plugins hebt, is er natuurlijk niets aan de hand).

Ook de plugin template wordt geladen. Hiervoor moet een kloppende username en staffid ingevuld worden onderaan het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
// Replace values for the template plugin
template_replace_values : {
username : "Some User",
staffid : "991234"


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
// Example content CSS (should be your site CSS)
content_css : "css/example.css",

Is dit de css van de site?

Check ook even of de andere verwijzingen in het script kloppen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 15:56:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik snap ook wel dat link niet werkt dat er geen index.php staat bv, maar gaat om dat ik wel goede volgorden van map heb. (die ik wel heb staan)

Ik kan toch zonder imagemanager en filemanager, moet ik bij regel plugin ff eruit halen toch?

De css, dat zie ik staan bij mapje css alleen zie geen css/example.css staan wel content.css en word.css? Zal dat ook het probleem zijn dat niet werkt?



Leen schreef op 17.11.2008 15:43:
die link geeft een 403 error (no permission)

Ook de plugin template wordt geladen. Hiervoor moet een kloppende username en staffid ingevuld worden onderaan het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
// Replace values for the template plugin
template_replace_values : {
username : "Some User",
staffid : "991234"


Ik weet jammer ff niet wat ik hiermee moet, waar weet ik wanneer jusite zijn?

Met vriendelijke groet,
Anja v. Steenbrugge
 
Leen M

Leen M

17/11/2008 16:40:00
Quote Anchor link
Bij die plugins alles weghalen wat niet van toepassing is.

Die css gaat over de stylesheet van je site. Je kan ook ff deze regel eruit halen, dan heb je er geen last van (het is namelijk een optie).

Als je de plugin 'template' niet laad, hoef je ook geen username ed in te voeren. Dan kan je deze regels ook weghalen.

Probeer anders eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<script type="text/javascript" src="<your installation path>/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
// O2k7 skin
tinyMCE.init({
// General options
mode : "exact",
elements : "elm1",
theme : "advanced",
skin : "o2k7",
//plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",
 
// Theme options
theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
//theme_advanced_buttons3 : tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
//theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
theme_advanced_toolbar_location : "top",
theme_advanced_toolbar_align : "left",
theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
theme_advanced_resizing : true,
 
// Drop lists for link/image/media/template dialogs
template_external_list_url : "js/template_list.js",
external_link_list_url : "js/link_list.js",
external_image_list_url : "js/image_list.js",
media_external_list_url : "js/media_list.js",
}
}); </script>

Ik heb de plugins uitgecommentarieerd en de laatste 2 werkbalken ook(hier zitten namelijk buttons in die verwijzen naar niet gelaadde plugins).

bovenin nog het installatiepad invullen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script type="text/javascript" src="<your installation path>/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 17:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<script type="text/javascript" src="<your installation path>/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
// O2k7 skin
tinyMCE.init({
// General options
mode : "exact",
elements : "elm1",
theme : "advanced",
skin : "o2k7",
//plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",
 
// Theme options
theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
//theme_advanced_buttons3 : tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
//theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
theme_advanced_toolbar_location : "top",
theme_advanced_toolbar_align : "left",
theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
theme_advanced_resizing : true,
 
// Drop lists for link/image/media/template dialogs
template_external_list_url : "js/template_list.js",
external_link_list_url : "js/link_list.js",
external_image_list_url : "js/image_list.js",
media_external_list_url : "js/media_list.js",
}
}); </script>  


Nu werkt deze niet meer, zie bij tinycme alleen tekstveld.
 
Leen M

Leen M

17/11/2008 18:08:00
Quote Anchor link
Dat tekstvak is een tekstarea? Dan bij mode 'tekstareas' of 'tekstarea' invullen. dat heb ik over het hoofd gezien, ik ben geen expert in tinymce integratie. Er is ook een tinymce wiki. Oa te bereiken via de tinymce site. Daar is ook een gedetailleerde uitleg

EDIT:
Ik heb het even zelf geprobeerd.

Dat tekstvak waar in getypt wordt is een textarea (als het goed is). Dan zijn er twee manieren om tinymce hieraan te koppelen, nl:
- in tinyMCE.init
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mode : "textareas",

- of de tekstarea een id geven en datzelde id invullen bij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elements : "idvantextarea",


Vervolgens is het naar wens plugins toevoegen en de werkbalken opmaken.
Ik hoop dat het nu werkt. Ik vermoed dat dit het probleem is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 20:46:00
Quote Anchor link
Ja uiteraad bedoel ik testarea zie.
Ik zet verloopig weer terug op oude hoe die eerst was.
Wil ik wel ooit weer op terug komen om te problemen wel te kunnen oplossen.

Ik weet nu echt even niet meer, wat nou mis is. :(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.