TinyMCE skin wijzigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 10:55:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Heb een CMS, die in gebruik is van tinycme, wil een ander skin plaatsen, heb een code ook erbij geplaats. (gewijzigd)
Als goed is, is skin ook online in het map.
Skin die ik wil heet: "o2k7"

Skin online, en code staan erop.
Ga ik terug naar cms waar tinycme staan, zie ik het "word" / dingen niet omheen alleen testveld.

Zal misschien de mappen van tinycme niet goed staan, dat hij niet herkend?

Ik hoop dat ik duidelijk kan vertellen wat m'n probleem is.

Als je iets wil bekijken, hoor ik het wel wat julie willen zien "code/inlog" Etc?

Ik hoor het graag van je, alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Anja v. Steenbrugge
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Anja van Steenbrugge
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:48:43
 
Leen M

Leen M

17/11/2008 12:28:00
Quote Anchor link
Zorg ervoor dat de folderstructuur scripts/tiny_mce/themes/advanced/skins/o2k7 is.

Bij het aanroepen van tinymce:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
tinyMCE.init({
    ...
    theme : "advanced",
    skin : "o2k7",
});


Eventueel hierbij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
skin_variant : "silver",

of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
skin_variant : "black",

o2k7 heeft namelijk 2 varianten

Zie voor voorbeeld:
http://tinymce.moxiecode.com/examples/skins.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 15:11:00
Quote Anchor link
Hallo,

http://www.avsdesign.nl/parijsnet/cms/admin/tiny_mce/themes/advanced/skins/o2k7/

Hier staan ze...

Heb deze code heb ik staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<script type="text/javascript" src="<your installation path>/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
// O2k7 skin
tinyMCE.init({
// General options
mode : "exact",
elements : "elm1",
theme : "advanced",
skin : "o2k7",
plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",
 
// Theme options
theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
theme_advanced_buttons3 : tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
theme_advanced_toolbar_location : "top",
theme_advanced_toolbar_align : "left",
theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
theme_advanced_resizing : true,
 
// Example content CSS (should be your site CSS)
content_css : "css/example.css",
 
// Drop lists for link/image/media/template dialogs
template_external_list_url : "js/template_list.js",
external_link_list_url : "js/link_list.js",
external_image_list_url : "js/image_list.js",
media_external_list_url : "js/media_list.js",
 
// Replace values for the template plugin
template_replace_values : {
username : "Some User",
staffid : "991234"
}
}); </script>    


Moet toch iets mis waarom het niet helemaal werkt?

edit Ik heb eventjes deze regel bij geplakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
skin_variant : "silver",


Nu zie ik wel word dingen omheen, maar nog niet het skin van: 'o2k7'

Ik hoor het wel, alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Anja v. Steenbrugge
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Anja van Steenbrugge
 
Leen M

Leen M

17/11/2008 15:43:00
Quote Anchor link
die link geeft een 403 error (no permission)

Dit is het standaard init script. De verwijzingen ed moeten aangepast worden aan de situatie.

Zorg dat bij plugins: ook alleen plugins staan die aanwezig zijn. Ik zie dat imagemanager en filemanager er ook bij staan, en dat zijn geen standaard plugins, maar hier moet je volgens mij voor betalen (http://tinymce.moxiecode.com/plugins_imagemanager.php). (als je die plugins hebt, is er natuurlijk niets aan de hand).

Ook de plugin template wordt geladen. Hiervoor moet een kloppende username en staffid ingevuld worden onderaan het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
// Replace values for the template plugin
template_replace_values : {
username : "Some User",
staffid : "991234"


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
// Example content CSS (should be your site CSS)
content_css : "css/example.css",

Is dit de css van de site?

Check ook even of de andere verwijzingen in het script kloppen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 15:56:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik snap ook wel dat link niet werkt dat er geen index.php staat bv, maar gaat om dat ik wel goede volgorden van map heb. (die ik wel heb staan)

Ik kan toch zonder imagemanager en filemanager, moet ik bij regel plugin ff eruit halen toch?

De css, dat zie ik staan bij mapje css alleen zie geen css/example.css staan wel content.css en word.css? Zal dat ook het probleem zijn dat niet werkt?



Leen schreef op 17.11.2008 15:43:
die link geeft een 403 error (no permission)

Ook de plugin template wordt geladen. Hiervoor moet een kloppende username en staffid ingevuld worden onderaan het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
// Replace values for the template plugin
template_replace_values : {
username : "Some User",
staffid : "991234"


Ik weet jammer ff niet wat ik hiermee moet, waar weet ik wanneer jusite zijn?

Met vriendelijke groet,
Anja v. Steenbrugge
 
Leen M

Leen M

17/11/2008 16:40:00
Quote Anchor link
Bij die plugins alles weghalen wat niet van toepassing is.

Die css gaat over de stylesheet van je site. Je kan ook ff deze regel eruit halen, dan heb je er geen last van (het is namelijk een optie).

Als je de plugin 'template' niet laad, hoef je ook geen username ed in te voeren. Dan kan je deze regels ook weghalen.

Probeer anders eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<script type="text/javascript" src="<your installation path>/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
// O2k7 skin
tinyMCE.init({
// General options
mode : "exact",
elements : "elm1",
theme : "advanced",
skin : "o2k7",
//plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",
 
// Theme options
theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
//theme_advanced_buttons3 : tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
//theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
theme_advanced_toolbar_location : "top",
theme_advanced_toolbar_align : "left",
theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
theme_advanced_resizing : true,
 
// Drop lists for link/image/media/template dialogs
template_external_list_url : "js/template_list.js",
external_link_list_url : "js/link_list.js",
external_image_list_url : "js/image_list.js",
media_external_list_url : "js/media_list.js",
}
}); </script>

Ik heb de plugins uitgecommentarieerd en de laatste 2 werkbalken ook(hier zitten namelijk buttons in die verwijzen naar niet gelaadde plugins).

bovenin nog het installatiepad invullen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script type="text/javascript" src="<your installation path>/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 17:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<script type="text/javascript" src="<your installation path>/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
// O2k7 skin
tinyMCE.init({
// General options
mode : "exact",
elements : "elm1",
theme : "advanced",
skin : "o2k7",
//plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",
 
// Theme options
theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
//theme_advanced_buttons3 : tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
//theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
theme_advanced_toolbar_location : "top",
theme_advanced_toolbar_align : "left",
theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
theme_advanced_resizing : true,
 
// Drop lists for link/image/media/template dialogs
template_external_list_url : "js/template_list.js",
external_link_list_url : "js/link_list.js",
external_image_list_url : "js/image_list.js",
media_external_list_url : "js/media_list.js",
}
}); </script>  


Nu werkt deze niet meer, zie bij tinycme alleen tekstveld.
 
Leen M

Leen M

17/11/2008 18:08:00
Quote Anchor link
Dat tekstvak is een tekstarea? Dan bij mode 'tekstareas' of 'tekstarea' invullen. dat heb ik over het hoofd gezien, ik ben geen expert in tinymce integratie. Er is ook een tinymce wiki. Oa te bereiken via de tinymce site. Daar is ook een gedetailleerde uitleg

EDIT:
Ik heb het even zelf geprobeerd.

Dat tekstvak waar in getypt wordt is een textarea (als het goed is). Dan zijn er twee manieren om tinymce hieraan te koppelen, nl:
- in tinyMCE.init
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mode : "textareas",

- of de tekstarea een id geven en datzelde id invullen bij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elements : "idvantextarea",


Vervolgens is het naar wens plugins toevoegen en de werkbalken opmaken.
Ik hoop dat het nu werkt. Ik vermoed dat dit het probleem is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2008 20:46:00
Quote Anchor link
Ja uiteraad bedoel ik testarea zie.
Ik zet verloopig weer terug op oude hoe die eerst was.
Wil ik wel ooit weer op terug komen om te problemen wel te kunnen oplossen.

Ik weet nu echt even niet meer, wat nou mis is. :(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.