Tips layout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

02/01/2013 00:17:48
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zou graag willen weten wat jullie van de layout vinden.

http://beta.wobbie.nl/


Iemand nog tips?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 05:11:08
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

02/01/2013 01:37:48
Quote Anchor link
Mooi!
Alleen valt er weinig over te zeggen als je niet weet wat voor soort site het is ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2013 01:42:27
Quote Anchor link
RobertJan Keizer op 02/01/2013 01:37:48:
Mooi!
Alleen valt er weinig over te zeggen als je niet weet wat voor soort site het is ;)


Quote:
Gratis website maken zonder reclame!
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

02/01/2013 01:44:51
Quote Anchor link
Dat kan ook betekenen dat het een site is dat artikels schrijft Over anderen sites die websites maken zonder reclame...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2013 01:47:49
Quote Anchor link
Of zo maar een willekeurig gekozen tekst... :S

Gezien dit het enige (samen met het kopje 'functies') is wat er qua nuttige inhoud op staat, lijkt het mij dat we hier maar op af moeten gaan...
 
Eddy E

Eddy E

02/01/2013 10:00:49
Quote Anchor link
Vind het wel simpel.
Beetje.... té.
 
Wouter J

Wouter J

02/01/2013 10:54:24
Quote Anchor link
Dit is echt zo'n sitereview die ik normaal zou overslaan, want wat moet je hier nou over zeggen? Het is niet lelijk, maar ook niet bijzonder mooi. Maar wat je kan veranderen? Iets meer erin plaatsen misschien?

Als ik naar je vorige review vond ik die leuker.

Dan maar wat andere tips:
- Probeer 1 eruit springende kleur te nemen, alles is nu een beetje wittig.
- Gebruik geen ligthbox voor je video, speel de youtube gewoon daarin af en laat mensen bepalen hoe groot ze het schermpje willen (full screen of niet)
- Kijk even naar je typografie. Je hero unit (dat balkje met filmpje erbij) is het belangrijkste van die pagina. Maak daar de tekst groter, ipv kleiner, en plaats er minder tekst.
- Op de normale tekst kun je beter een grotere line-height nemen.

Code:
- Gebruik liever IE=edge. Dan hoef je hem niet per IE update aan te passen, maar zal IE altijd de nieuwste versie gebruiken.
- Plaats script elementen bij voorkeur vlak voor </body>
- gebruik geen inline cSS
 
No One

No One

02/01/2013 11:07:31
Quote Anchor link
Het logo (wobbie.nl) vind ik wel mooi..maar die geeft de indruk dat de website uit de hobbyhoek vandaan komt. voor een knutselwinkel ofzoiets...
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

02/01/2013 19:37:28
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties.

@Wouter, wat zou jij dan een eruit springende kleur geven? Dat blok waar het filmpje in staat?
En waar zie je inline css?
En waarom zou je het filmpje niet in een lightbox doen?
 
Php knipper

php knipper

02/01/2013 22:40:44
Quote Anchor link
Je hebt een puntje dubbel opgenoemd ;)

Geen reclame door ons op uw website
Eigen e-mailadres gekoppeld aan uw account
Voeg een gastenboek toe aan uw website
Het is mogelijk om uw eigen domeinnaam te koppelen aan de website
Voeg een gastenboek toe aan uw website
Kijk hoeveel mensen uw website bezoeken
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

02/01/2013 22:42:44
Quote Anchor link
Php knipper op 02/01/2013 22:40:44:
Je hebt een puntje dubbel opgenoemd ;)

Geen reclame door ons op uw website
Eigen e-mailadres gekoppeld aan uw account
Voeg een gastenboek toe aan uw website
Het is mogelijk om uw eigen domeinnaam te koppelen aan de website
Voeg een gastenboek toe aan uw website
Kijk hoeveel mensen uw website bezoeken


O, haha. Dankje
 
No One

No One

03/01/2013 09:18:01
Quote Anchor link
geen reclame door ons...nee, maar wel door google ads (gnagna)
 
Rick van Riel

Rick van Riel

03/01/2013 12:22:13
Quote Anchor link
Nick,

Om eerlijk te zijn vind ik je website niet mooi en niet passen bij het gene dat je aan wil bieden.
De kleuren die je gebruikt zijn een beetje oubollig. Kijk is op http://kuler.adobe.com voor wat mooie kleur combinaties.
Ook kun je op http://www.dribbble.com en http://www.creattica.com kijken naar ontwerpen die van deze tijd zijn.
Ik ben namelijk persoonlijk van mening dat je met een website die er mooi uitziet sneller de aandacht trekt dan een website die eruit ziet alsof deze redelijk snel in elkaar is gezet.

Wat ik me ook wel af vraag is hoe je dit zo wil opzetten zonder er verlies op te maken?
Je zult namelijk op het begin niet zoveel viewers hebben maar de mensen die dus een gratis website afnemen kost jou wel webspace.

Hoop dat je hier iets aan hebt.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/01/2013 19:13:46
Quote Anchor link
Rick, bedankt. Ik ga kijken naar een andere kleur. Was er ook niet tevreden over.

Toevoeging op 03/01/2013 20:05:53:

Ik heb de website wat aangepast.
Ook het logo heb ik veranderd. Welke vinden jullie mooier? (Voor degene die het oude logo niet hebben gezien, hij staat boven de play knop.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

03/01/2013 20:15:36
Quote Anchor link
Rick van Riel op 03/01/2013 12:22:13:
Wat ik me ook wel af vraag is hoe je dit zo wil opzetten zonder er verlies op te maken?
Je zult namelijk op het begin niet zoveel viewers hebben maar de mensen die dus een gratis website afnemen kost jou wel webspace.


Precies, hoe verwacht je hier geld mee te verdienen?
Het lijkt me niet dat je iedereen een website geeft op jou kosten ;).
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/01/2013 20:17:12
Quote Anchor link
RobertJan Keizer op 03/01/2013 20:15:36:
Rick van Riel op 03/01/2013 12:22:13:
Wat ik me ook wel af vraag is hoe je dit zo wil opzetten zonder er verlies op te maken?
Je zult namelijk op het begin niet zoveel viewers hebben maar de mensen die dus een gratis website afnemen kost jou wel webspace.


Precies, hoe verwacht je hier geld mee te verdienen?
Het lijkt me niet dat je iedereen een website geeft op jou kosten ;).


Het is gewoon een hobby. Ik heb (en houd) het domein toch, dus kan er net zo goed iets mee doen. En als ik er geld voor ga vragen moet ik een kvk regelen etc. en daar heb ik nog geen zin in ;)
Gewijzigd op 03/01/2013 20:18:26 door Nick Dijkstra
 
Php knipper

php knipper

03/01/2013 22:33:34
Quote Anchor link
het is dus eigenlijk zoiets als webklik.nl je kan gratis je site maken maar voor een paar uitbrijdingsopties moet je betalen (credits kopen of verdienen)
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/01/2013 22:37:28
Quote Anchor link
Php knipper op 03/01/2013 22:33:34:
het is dus eigenlijk zoiets als webklik.nl je kan gratis je site maken maar voor een paar uitbrijdingsopties moet je betalen (credits kopen of verdienen)


Het gaat idd lijken op webklik. Maar je krijgt alle functies, als ik de gebruikers laat betalen moet ik ingeschreven zijn bij de KVK. Dat wil ik nog niet. En het wordt net wat uitgebreider dan webklik
Gewijzigd op 03/01/2013 22:38:41 door Nick Dijkstra
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2013 23:18:12
Quote Anchor link
Versta me niet verkeerd, maar die nieuwe kleuren en logo zijn afschuwelijk.

Toevoeging op 03/01/2013 23:27:00:

Afbeelding
Die kleur is echt mottig en oubollig, kijk eens naar wat frissere kleuren op kuler
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/01/2013 23:43:23
Quote Anchor link
xD deze kleuren heb ik van Kuler.
 
Wouter J

Wouter J

03/01/2013 23:51:34
Quote Anchor link
Kuler hoeft niet perse goede kleuren uit te kiezen. Je moet natuurlijke kleuren kiezen.

Ga bijv. eens naar Google Afbeeldingen, zoek op 'earth' en filter op de kleur die je wilt (rood, blauw) pak een foto met een mooie kleur uit en plaats die in kuler om zo de kleur te krijgen.

Het idee, een nieuwe accent (het rood) is leuk, alleen helaas net niet (en van dat chemische blauw groen moet je heel snel af).
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.