Tips layout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

02/01/2013 00:17:48
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zou graag willen weten wat jullie van de layout vinden.

http://beta.wobbie.nl/


Iemand nog tips?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 19:33:48
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

02/01/2013 01:37:48
Quote Anchor link
Mooi!
Alleen valt er weinig over te zeggen als je niet weet wat voor soort site het is ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2013 01:42:27
Quote Anchor link
RobertJan Keizer op 02/01/2013 01:37:48:
Mooi!
Alleen valt er weinig over te zeggen als je niet weet wat voor soort site het is ;)


Quote:
Gratis website maken zonder reclame!
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

02/01/2013 01:44:51
Quote Anchor link
Dat kan ook betekenen dat het een site is dat artikels schrijft Over anderen sites die websites maken zonder reclame...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2013 01:47:49
Quote Anchor link
Of zo maar een willekeurig gekozen tekst... :S

Gezien dit het enige (samen met het kopje 'functies') is wat er qua nuttige inhoud op staat, lijkt het mij dat we hier maar op af moeten gaan...
 
Eddy E

Eddy E

02/01/2013 10:00:49
Quote Anchor link
Vind het wel simpel.
Beetje.... té.
 
Wouter J

Wouter J

02/01/2013 10:54:24
Quote Anchor link
Dit is echt zo'n sitereview die ik normaal zou overslaan, want wat moet je hier nou over zeggen? Het is niet lelijk, maar ook niet bijzonder mooi. Maar wat je kan veranderen? Iets meer erin plaatsen misschien?

Als ik naar je vorige review vond ik die leuker.

Dan maar wat andere tips:
- Probeer 1 eruit springende kleur te nemen, alles is nu een beetje wittig.
- Gebruik geen ligthbox voor je video, speel de youtube gewoon daarin af en laat mensen bepalen hoe groot ze het schermpje willen (full screen of niet)
- Kijk even naar je typografie. Je hero unit (dat balkje met filmpje erbij) is het belangrijkste van die pagina. Maak daar de tekst groter, ipv kleiner, en plaats er minder tekst.
- Op de normale tekst kun je beter een grotere line-height nemen.

Code:
- Gebruik liever IE=edge. Dan hoef je hem niet per IE update aan te passen, maar zal IE altijd de nieuwste versie gebruiken.
- Plaats script elementen bij voorkeur vlak voor </body>
- gebruik geen inline cSS
 
No One

No One

02/01/2013 11:07:31
Quote Anchor link
Het logo (wobbie.nl) vind ik wel mooi..maar die geeft de indruk dat de website uit de hobbyhoek vandaan komt. voor een knutselwinkel ofzoiets...
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

02/01/2013 19:37:28
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties.

@Wouter, wat zou jij dan een eruit springende kleur geven? Dat blok waar het filmpje in staat?
En waar zie je inline css?
En waarom zou je het filmpje niet in een lightbox doen?
 
Php knipper

php knipper

02/01/2013 22:40:44
Quote Anchor link
Je hebt een puntje dubbel opgenoemd ;)

Geen reclame door ons op uw website
Eigen e-mailadres gekoppeld aan uw account
Voeg een gastenboek toe aan uw website
Het is mogelijk om uw eigen domeinnaam te koppelen aan de website
Voeg een gastenboek toe aan uw website
Kijk hoeveel mensen uw website bezoeken
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

02/01/2013 22:42:44
Quote Anchor link
Php knipper op 02/01/2013 22:40:44:
Je hebt een puntje dubbel opgenoemd ;)

Geen reclame door ons op uw website
Eigen e-mailadres gekoppeld aan uw account
Voeg een gastenboek toe aan uw website
Het is mogelijk om uw eigen domeinnaam te koppelen aan de website
Voeg een gastenboek toe aan uw website
Kijk hoeveel mensen uw website bezoeken


O, haha. Dankje
 
No One

No One

03/01/2013 09:18:01
Quote Anchor link
geen reclame door ons...nee, maar wel door google ads (gnagna)
 
Rick van Riel

Rick van Riel

03/01/2013 12:22:13
Quote Anchor link
Nick,

Om eerlijk te zijn vind ik je website niet mooi en niet passen bij het gene dat je aan wil bieden.
De kleuren die je gebruikt zijn een beetje oubollig. Kijk is op http://kuler.adobe.com voor wat mooie kleur combinaties.
Ook kun je op http://www.dribbble.com en http://www.creattica.com kijken naar ontwerpen die van deze tijd zijn.
Ik ben namelijk persoonlijk van mening dat je met een website die er mooi uitziet sneller de aandacht trekt dan een website die eruit ziet alsof deze redelijk snel in elkaar is gezet.

Wat ik me ook wel af vraag is hoe je dit zo wil opzetten zonder er verlies op te maken?
Je zult namelijk op het begin niet zoveel viewers hebben maar de mensen die dus een gratis website afnemen kost jou wel webspace.

Hoop dat je hier iets aan hebt.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/01/2013 19:13:46
Quote Anchor link
Rick, bedankt. Ik ga kijken naar een andere kleur. Was er ook niet tevreden over.

Toevoeging op 03/01/2013 20:05:53:

Ik heb de website wat aangepast.
Ook het logo heb ik veranderd. Welke vinden jullie mooier? (Voor degene die het oude logo niet hebben gezien, hij staat boven de play knop.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

03/01/2013 20:15:36
Quote Anchor link
Rick van Riel op 03/01/2013 12:22:13:
Wat ik me ook wel af vraag is hoe je dit zo wil opzetten zonder er verlies op te maken?
Je zult namelijk op het begin niet zoveel viewers hebben maar de mensen die dus een gratis website afnemen kost jou wel webspace.


Precies, hoe verwacht je hier geld mee te verdienen?
Het lijkt me niet dat je iedereen een website geeft op jou kosten ;).
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/01/2013 20:17:12
Quote Anchor link
RobertJan Keizer op 03/01/2013 20:15:36:
Rick van Riel op 03/01/2013 12:22:13:
Wat ik me ook wel af vraag is hoe je dit zo wil opzetten zonder er verlies op te maken?
Je zult namelijk op het begin niet zoveel viewers hebben maar de mensen die dus een gratis website afnemen kost jou wel webspace.


Precies, hoe verwacht je hier geld mee te verdienen?
Het lijkt me niet dat je iedereen een website geeft op jou kosten ;).


Het is gewoon een hobby. Ik heb (en houd) het domein toch, dus kan er net zo goed iets mee doen. En als ik er geld voor ga vragen moet ik een kvk regelen etc. en daar heb ik nog geen zin in ;)
Gewijzigd op 03/01/2013 20:18:26 door Nick Dijkstra
 
Php knipper

php knipper

03/01/2013 22:33:34
Quote Anchor link
het is dus eigenlijk zoiets als webklik.nl je kan gratis je site maken maar voor een paar uitbrijdingsopties moet je betalen (credits kopen of verdienen)
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/01/2013 22:37:28
Quote Anchor link
Php knipper op 03/01/2013 22:33:34:
het is dus eigenlijk zoiets als webklik.nl je kan gratis je site maken maar voor een paar uitbrijdingsopties moet je betalen (credits kopen of verdienen)


Het gaat idd lijken op webklik. Maar je krijgt alle functies, als ik de gebruikers laat betalen moet ik ingeschreven zijn bij de KVK. Dat wil ik nog niet. En het wordt net wat uitgebreider dan webklik
Gewijzigd op 03/01/2013 22:38:41 door Nick Dijkstra
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2013 23:18:12
Quote Anchor link
Versta me niet verkeerd, maar die nieuwe kleuren en logo zijn afschuwelijk.

Toevoeging op 03/01/2013 23:27:00:

Afbeelding
Die kleur is echt mottig en oubollig, kijk eens naar wat frissere kleuren op kuler
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/01/2013 23:43:23
Quote Anchor link
xD deze kleuren heb ik van Kuler.
 
Wouter J

Wouter J

03/01/2013 23:51:34
Quote Anchor link
Kuler hoeft niet perse goede kleuren uit te kiezen. Je moet natuurlijke kleuren kiezen.

Ga bijv. eens naar Google Afbeeldingen, zoek op 'earth' en filter op de kleur die je wilt (rood, blauw) pak een foto met een mooie kleur uit en plaats die in kuler om zo de kleur te krijgen.

Het idee, een nieuwe accent (het rood) is leuk, alleen helaas net niet (en van dat chemische blauw groen moet je heel snel af).
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.