To Cool For IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Hipska BE

Hipska BE

18/12/2007 09:48:00
Quote Anchor link
Hoi, ik heb even een vraagje,

ik zou een logo'tje van deze site op een site willen zetten: http://www.w3junkies.com/toocool/join.php

maar werkt deze css code wel in IE, ik wil het in IE laten tonen trouwens en in de andere browsers niet. snap je? ;-)

ikzelf kan het niet testen, daar ik geen IE op mijn mac heb :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hipska BE
 
PHP hulp

PHP hulp

15/11/2019 16:02:00
 
- wes  -

- wes -

18/12/2007 10:00:00
Quote Anchor link
http://www.wowarena.nl/crimi.gif
 
Hipska BE

Hipska BE

18/12/2007 10:02:00
Quote Anchor link
wes, doe eens niet offtopic
 
J V

J V

18/12/2007 10:05:00
Quote Anchor link
In IE6 doet de site het gewoon. IE7 weet ik niet, want dat heb ik niet op me stage. Of wilde je dat ik het op een andere manier teste?
 
Hipska BE

Hipska BE

18/12/2007 10:06:00
Quote Anchor link
ik doelde op die css die daar staat om dat logo in de rechteronderhoek te laten tonen...

Edit:
ik zet het even op een test-pagina. Kijk jij dan of het werkt in IE?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hipska BE
 
J V

J V

18/12/2007 10:21:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 18.12.2007 10:06:
ik doelde op die css die daar staat om dat logo in de rechteronderhoek te laten tonen...

Edit:
ik zet het even op een test-pagina. Kijk jij dan of het werkt in IE?

Komt voor de bakker hoor.
 
Hipska BE

Hipska BE

18/12/2007 10:34:00
Quote Anchor link
Zie PM..
 
TJVB tvb

TJVB tvb

18/12/2007 10:35:00
Quote Anchor link
Ik ben wel nieuwsgierig naar het resultaat.
Ik vind het wel een geinige actie.
 
J V

J V

18/12/2007 10:41:00
Quote Anchor link
Jammer het werkt niet :S, je balk komt boven je back link en onder je FF plaatje. Ook zie ik hem maar voor de helft.
Jammer, ik zal zo even kijken naar je code, als dat al nut heeft natuurlijk :P.
 
Hipska BE

Hipska BE

18/12/2007 10:43:00
Quote Anchor link
pff zelf een logootje om in IE te tonen dat de site te cool is voor IE lukt al niet ...

ajajaj

Edit:
heb je screenshot?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hipska BE
 
Joren de Wit

Joren de Wit

18/12/2007 10:45:00
Quote Anchor link
@Hipska: misschien een linkje voor iedereen? Kunnen wij ook meedenken?
 
J V

J V

18/12/2007 11:02:00
Quote Anchor link
Hier 2 linkjes dan (als je dit niet wilde hipska, sorry, dan haal ik ze gelijk weer weg)

Screen FF:
http://img267.imageshack.us/img267/8462/screenshotffmu1.jpg

Screen IE:
http://img205.imageshack.us/img205/7900/screenshotieil5.jpg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J V
 
Hipska BE

Hipska BE

19/12/2007 09:48:00
Quote Anchor link
Weet iemand hoe ik die image daar onderaan krijg in IE als in firefox??
 
Hipska BE

Hipska BE

20/12/2007 20:36:00
Quote Anchor link
BUMP
 
Wouter K

Wouter K

20/12/2007 20:40:00
Quote Anchor link
ik snap eigenlijk totaal niet wat je bedoelt of wilt sorry
(tel deze dan maar als dubbele bump)

www.browsershots.org !! helpt je wel hipska !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
- wes  -

- wes -

20/12/2007 20:44:00
Quote Anchor link
wouter voor de laatste keer, je HOEFT niet te reageren...

als je het niet weet, laat het lekker zitten
 
Hipska BE

Hipska BE

20/12/2007 21:20:00
Quote Anchor link
weet het iemand wel?

Hoe zet ik in IE die image rechtsonder?
 
- -

- -

20/12/2007 21:46:00
Quote Anchor link
wes schreef op 20.12.2007 20:44:
wouter voor de laatste keer, je HOEFT niet te reageren...

als je het niet weet, laat het lekker zitten


Sorry hoor wes, maar geld dat ook niet voor jou?
 
J V

J V

20/12/2007 22:02:00
Quote Anchor link
En voor iedereen die nu reageert denk ik ;).
Heb je het al geprobeerd door hem absoluut te positioneren buiten je container div?
Hem vastzetten aan de onderkant en de rechterzijkant. Kijk eens of dat werkt.
ALs je dat gedaan hebt, check ik hem wel in IE6.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

20/12/2007 22:05:00
Quote Anchor link
NIETS tegen wes!! Hij's goede vriend van mij :)
 
Jelmer -

Jelmer -

20/12/2007 22:07:00
Quote Anchor link
Krijg je geen resultaat met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
position: absolute;
bottom: 0; right: 0;

?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.